Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tohle CS je progamingové, takže opravdu nečekej COD. Bude to CS, jak ho znáš, křížený s CS 1.6 a CSS, takže třeba přibude možnost průstřelnosti materiálů, rebalancovaný zbraně a nový zbraně atd. Prostě pokud čekáš casual hru jako je CoD, tak na tohle zapomeň. Valve je jedna z firem, která nutně nemusí kvůli penězům jít s každým projektem s "proudem" a může si dovolit zkusit i zariskovat...
  • melny
    V Progamingu určitě ne a když se podíváš do stats na steamu, tak vždy je na prvním místě 1.6. Docela dlouhou dobu jsem to sledoval a plno lidí na Source nadávalo (nemožnost dírovat apod.)
  • Asi máš recht. Ale i tak, autoheal a někdo, kdo tě léčí (asi medic) je dost velkej rozdíl, protože medic rozhodně neni něco, sčim můžeš počítat, může ho někdo zabít, nebo se může rozhodnout léčit jinýho hráče, čili tohle srovnávat s autohealem (kterej bejvá permanentní) je trochu zbytečný. Pokud je ovšem nějaká hra, kterou jsem nehrál nastavená tak, že to prakticky neni rozdíl, tak potěž pánbůh a doufám, že se ostatní nebudou inspirovat XD
  • melny
    Ale v CSku nejsou ani ty lékárničky :)
  • to si nemyslim :( podle mě spíš to bude něco jako mw ci bf , který dneska "frčí" a obě značky vydělávaj... Kdyby chtěli pokračovaní 1.6 tak to podle mě nevydaj na konzole (zas nic proti nim *4* )
  • XXDarthVaderXX
    Já ti nevím, ale populárnější je Source a né 1.6 *3*
  • XXDarthVaderXX
    On to myslel asi trošku všeobecně...autoheal je problém hlanvě i singlu, u MP jsem rozdíl moc nezaznamenal...jestli autoheal nebo mít za pr*elí někoho, kdo ti bude házet lékárníčky atd...tak to si nevybereš.
  • melny
    Ale i tak si myslím, že tam ten autoheal nebude. Podle mě chtějí tímto v Progamingu nahradit CS 1.6 a to by jim neprošlo
  • To asi zase komentoval někdo, kdo hru nikdy nehrál, ale musel nám říct nějaké to své moudro...
  • tak je to jasný :D
  • melny
    Vždyť to vyjde i na konzole :)
  • melny
    V CS nikdy žádné obtížnosti nebyly
  • Autoheal tam podle mě nebude. Ten se dává hlavně do konzolových her (nic proti nim *4* )
  • Vám vadí autoheal? To nesmíte hrát na Easy děti *1*
  • csko je sice very good ale já už bych chtěl Half Life Episode III ty voe jestli vyjde další HL tak doufám že v tomto století :-D
  • tohle fakt nehrozí, autoheal nebude a nějaký perky? Hráč bude maximálně získávat body do statistik, ale žádný odemykání nebo zvýhodňování. Očekávej klasickej CS s nějakym tim poštelovánim a přidanym obsahem. Nic víc, nic míň....
  • Jestli se budou držet toho co nám podávají na podnose Activision, tak to orpavdu bude katastrofa.
    Jen proboha ne žádně perky, killstreaky a hlavně ne Autoheal. To je největší hovadina od dob CoD2.
    I když teď nevím CSS s tím novým updatem a s nově upraveným enginem, kde i odstranili spoustu bugů. No uvidíme.
  • Souhlas, až pro nové generace konzolí bude nový engine. Source má stále co nabídnout a je pořád možnost ho vylepšit k nepoznání, ale to lidi asi nechápou...
  • Valve ziaden novy engine nechysta...oni maju v plane stale len vylepsovat stavajuci a to mi vyhovuje lebo tento je dobre optimalizovany a staci ked to budu len zdokonalovat :)
  • uz uplne vidim jak kantrari budou prestupovat z 1.6 na novyho kantra :))))))

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit