Přejít na výpis diskuzí
Valve oznamuje Counter-Strike: Global Offensive
12.8.2011 | Aleš Smutný
236 příspěvků
-
Král MP? MW3 bude pravděpodobně nejprodávanější hrou historie. Já pro jednu jdu určitě.
-
To Jazz^: "Nemá si začínat..." tve to jsem dlouho neslyšel, naposledy jako děcko ve školce. *1*
-
Protože MW je ........... doplnte sami :D
-
MW má podobný styl, ale plno vylepšení. Proč hrát potom Quake?
-
to už radši quaka než cod(behambezprestanicelejmatch) - aspoň tam neni ta válečná maska.
-
Achievementy Valve do svejch her dava posledni dobou hodne, takze to bych zase bral s odstupem.
(btw kecy se pisou s y, vyjimka spolecne s tacy ;) ) -
No jo, je to fake
-
Prodeje MW2 a BO ukazazují, co má smysl. Ten "pětminutdržimběhabychněkohopotkal" BF si hraj s pomalejšíma (mentálně) kámošeme a rychlý pařby nech ostatním.
-
Lidi sakra! Když už někde bude trailer, tak na Steamu...než sem něco hodím, tak se třeba na tem Steam podívám *3* A když to u té hry není...tak to trailer k té hře nebude.
-
pro deti. BF3, to je jedina hra, co ma smysl. *15*
-
To je trailer na CS: Online
-
Edit: Toto není trailer na CSGO :) http://www.youtube.com/watch?v=x-h3cIPabQs&feature=player_embedded#at=48
-
v cem je to przneni map? z defaultu je dust klasicky pekne naprd a je to nevybalancovana mapa. jasne kazdy hraje za obe strany takze se to muze potrit ale uz pred mnoha l ety kdyz sem hral amd ligu se to nehralo... co sem se dival v csku tak vetsina ostatnich zustala koncepcne vicemene stejna jen se trosku zmenily posty jinak vysoke bedny atd.. Ja osobne sem rad ze delaj novy cssko a doufam ze bude dobre.
-
Tady na kolegu si dovolím reagovat...ani Valve si nemůže dovolit riskovat...pokud by věděli, že to nemá cenu, tak hra nebude...pád akcií může hodně bolet.
-
On je problém v tom, že medic je dobrej do rubanic(ehm ehm) typu TF 2, Enemy Territory a spol s. r. o. Ale do akce, kde a to si přiznejme se prostě kempí(ani u Swat 4 jsem nezažil nic jeného...kepení na schodech, za rohem, za překážkou)....tak je medic jak pěst na oko
A jo ono to vyléčí, ale zdejší odpůrci zapomínají na jeden fakt...se standardním healem + nějaký ten štít člověk vydrží víc, než když má ten heal. Důležité je, jestli se to do konceptu hry hodí a nebo ne a když si vzpomenu na CoD 2, na které se tak nadává(jak u koho), tak jestli něco byl prů*er, tak granáty a jít na server kde je víc hřáčů?...granátová válka. Nemožnost běžet byla také super, když jsou granáty, tak by měl člověk mít možnost utéct...ono to není nikdy a nikde dokonalé.
Hele chyby budou a i kdyby tam autoheal byl, tak si všichni řeknou ach jo a nebo hurá a po pár mapach zjistí, že se vlastně nic nestalo...po headshotu stejně padne *2* A snipery budou jako ve všech hrách zase všichni na serveru nenávidět *2* .... -
tak je to MP FPS v jednoduche ciste forme kde jde predevsim o skill a sehranost teamu .. bez vsech tech blbosti kolem .. a krasne to i po tech letech funguje ..
-
Já vím, ber to jako příklad *3*
-
reagoval jsem na jeden příspěvek...melny cz, to je pro tebe *1*
-
Lidi vždycky nadávaj...to je normální
-
No proste se schodnem na tom,že autoheal v CS videt nechcem a kdo jo tak si jde hrat cod ci battlefield.