Přejít na výpis diskuzí
Valve oznamuje Counter-Strike: Global Offensive
12.8.2011 | Aleš Smutný
236 příspěvků
-
Divný, většinou pomůžou (O_O). Dal si do toho mailu všechno potřebný, včetně případných cd-klíčů nebo potrvzení o nákupu na Steamu?
Navíc, vždycky mě zaráží, jak se dá Steam účet ukrást :O -
me pred 3 mesici hacknuli ucet a steam suport mi jeste nepomoh a poslal sem asi 5 emailu
-
XXDarthVaderXX: Dovolim si ragovat na tvůj příspěvěk o akciích a risku. Mám dojem, že Valve na akciovém trhu neni (alespoň jsem o tomhle faktu nikdy neslyšel), proto je to asi bolet nebude. A všichni víme, že hodně lidí si to stejně koupí, takže ano, Valve si může dovolit zariskovat. Zas taková nejistota v tom neni.
Navíc, nejdřív si něco o hře laskavě přečtěte, než zazčnetě plácat o autohealu, jak to bude arkádový atd. Ti, co hru hráli si rozhodně neztěžovali, hra rozhodně neni zjednodušená a Valve navíc hru podle testerů upravuje, takže tohle by jim neprošlo. A ne, in-game shop tam opravdu neni a nebude, tohle taky bylo potvrzený, nevim, proč se lidi chytaj každý chujoviny, to že to Valve implementovalo do dvou her neznamená, že to nacpou všude i tam, kde to nemá význam a hru by to zničilo. Na hru jsou již dojmy přímo od testerů, kdo hledá najde a tam se dozví, jak to všechno je... -
bloody screen! sooooo real! ...neboli kdo hrál Duty Calls, tak ví o čem je řeč :)
-
Nechápu proč lidi srovnávají CSko s WoWkem *8* *1*
CSko: chození a střílení (díky tomu jsem skončil + mě z toho bolela hlava)
WoWko: o skillu, poznávání své postavy a budování atd. atd.
Kdo nehrál tak neví. -
Tak snad udelaji novy engine, protoze stary CS se hybalo opravdu zvlastne. Predevsim pohyb postav, strelba, granaty, vsechno tak nejak divne zpomalene a nepresne... Proti CoD nebo Battlefieldu az komicke.
-
Když zrovna před několika dny oznámili možnost výměny herních předmětů za jiné hry na Steamu, tak bych řekl, že to tam na 99% dají.
-
Jazz: já to chápu moc dobře , když to hrají samí ultra retardi + k**oti
-
Valve není Blizzard, neplést! *10*
-
CS na konzolích? Tak kolem toho budou takový flejmy, že Mario Bros na PlayStationu by proti tomu byla diplomatická růžová zahrádka.
Jinak teda dobrá no, rád si to zahraji. Ale toto je problém, protože CS je dlouhodobá záležitost. Hrát na konzoli, či na PC? Tady bych uvítal cross-platform multiplayer, CSko by byl dobrej průkopník. -
a zaroven vsechny obavy autoheal atd. nemejte vubec starch ze neco bude spatne valve umi a kdyz tam bdue enco co se lidem libit nebude SPUF (Steam PLayers User Forum) se do nich pusti a hned vyjde update kde hru prispusobi hracum aspon na PC urcite
-
jen doufam ze do hry nedaji system mikrotransakci a haty :D
-
Jen to jo.. 1.6 je dobra (i kdyz nektere starsi verze byly lepsi). Me by stacilo vzit 1.6 a vylepsit grafiku, doladit hitboxy + nejake nove guny, par novych ale poradnych a prehlednych map a hotovo. Nejake statistiky me neberou a jedine co me zaujalo, je ten novej molotov i kdyz to asi bude celkem zasah do hratelnosti. Jinak tam ma byt progaming mod + casual mod a tim padem to asi bude tak, ze PC budou hravat ten pro (odvozenej od CS 1.6) a konzolisti spis ten casual (asi uzpusobene ovladani pro gamepad - spekuluju). No sem zvedavej, co z toho vyleze.
-
MW 3 mistrovské dílo. Hah. Ty si bavič chlape, ještě to ani nevyšlo a už to vychvaluje do nebe. Přesně, díky takovým dementním dětem, je CoD stále a stále a stále stejná kktina. Víš co jsou mistrovská díla? Jo já vim moc jich od doby co ses narodil nevyšlo *1* .Half-Life 1+2, Portal 1+2, Battlefield 2, CoD 1 a další -Tohle jsou mistrovská díla, ale MW3? Nenech se vysmát.
-
Jen to ne *2*
-
CS jsem nikdy moc nehrál, vždycky jsem měl radši Battlefield, ale tohle bych možná zkusil. Jen se trochu obávám těch aukcí předmětů (je jasné že to tam Valve dá).
aleale: Titanic a Avatar byly nejnavštěvovanější filmy historie, to z nich ještě nedělá nejlepší filmy. -
Já se ale kloním na jeho stranu a to konzolista nejsem *7*
-
-edit spate vlakno
-
CS 1.6 je moja srdcovka. Sice som si nedavno kupil Battlefield BC2, ale nejko mi to spracovanie nesadlo. BF 1942 bolo viac zabavne a hlanvne podstatne prehladnejsie. Dufam, ze si do noveho CS vezmu len to najlepsie z 1.6.
-
FAIL *1*