Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Resp. hrál jsem AA od 1.6 až 2.9.
  • Obávám se, že to bude možná jeden z důvodů, proč je CS ve své komunitě tak oblíbený. Je svým způsobem specifický. Mně osobně ale jeho hratelnost také nesedí a nevydržel jsem u něj dlouho. Svého času ho u mě převálcovala Americas Army 2.0.
  • A jaké budou mít ty nové charaktery charaktery? A budou i nové postavy?
  • CSko na konzole? *7* Ale co, když to testují hráči z e-sport scény, tak to asi nebudou hrát na gamepadu...
  • Ethy
    WoWko a o skillu ?? *1* *1* Už dávno ne :), kdyby byl Vanilla WoW tak by si měl pravdu, ale teď už dávno ne, Time :)
  • No, ono se dá o hře zjistit mnohem víc, víš? Ono stačí hledat a najdeš. Tak aby se neřeklo, mám tu pro Vás velmi zajímavý odkaz, kdo se o nové CS zajímá, najde spoustu věcí:

http://www.reddit.com/r/IAmA/comments/jgehv/iama_guy_who_spend_the_day_at_valves_headquarters/?limit=500
  • Ty zase bude chytrak, nepracujes nahodou ve Valve ze toho tolik vis lol
  • SuperJoe
    Counter Strike 1.6 hraju uz hodne dlouho. Vyborná hra, která mne dokázala pohltit se spoustou kamarádů po celou řadu let. Když pominu začátky s botama a následné žhavení publicků, tak skutečný smysl přišel až s 5on5, které svou myšlenkovou jednoduchostí a taktickou diferenciací členů v týmu vytvořil výbornou kombinaci osobních dovedností (skill) a týmové práce, která byla základem všech FPS. Counter Strike : Source mne bohužel svou hratelností zklamal. Neomalené postavy a nepřirozené chování svým způsbem odlákalo celou řadu old school gamerů a tím si zavřelo dveře do hlavní hráčské komunity. Díky tomu je převážně populární u hráčů se Steam ID nad 20 mega (mladší generace). Veřím, že Valve vytvoří hratelně výbornou anomálii spojením obou her - grafika source a hratelnost 1.6. Pokud se hra osvědčí, rád si s Vámi nebo proti Vám zastřílím. S pozdravem <0
  • Prodeje dokazujou jen to, kolik tu je brainless dětsek, který používání mozku vysloveně bolí.. Jinak jsem s Lansem a W!nt3r3m za jedno.
  • Vám asi těžko vysvětlí, že tam prostě nic takovýho neni? Nové charaktery ano, ale pouze předdefinované, jako v klasickém CS. Žádná customizace nebo jak by řikáte hatky. Valve neni typ firmy, kterej bude vydělávat na všem a dá to tam, aby to prostě dojilo prachy. Když to do tý hry nesedne (což do CS nesedne), tak prostě to tam nedaj. A proč dělá nové charaktery? Aby prostě dali něco nového do hry, staré modely jsou prostě ohrané, chce to změnu. Upřímně, kdyby se řídili tvou filozofií a neměnili něco, co je prostě klasika a je zajetý 12 let, dnes bysme asi hráli pořád ty samé hry. Nevim, co pořád všichni vidíte na těch ingame shopech, tohle už hraničí s paranoiou....
  • Hairy_Ass
    A v CS jako skill nepotřebuješ? *7*
  • Kdyžby ti měnili mail, tak by si to musel potvrdit na starém E-mailu... Pravděpodobně si se nachytal na nějakou povedenou kopii Steam stránek, kde si se lognul a tim si přišel o účet... Ale to už máš jedno. Bejt tebou bych zkusil napsat ještě jeden mail, ale takovej kde jim dáš jasně najevo, že jako jejich zákazník ten účet chceš prostě zpět a rozhodně na ně nebuď milej :D
  • Anal.S
    No, věřím Valve že udrží gameplay licence Counter-strike, kterej mě sice nikdy nefascinoval, ale klasika je klasika. Pár dní hrál CS snad každej kdo kdy držel v ruce myš.

Ale vzhledem k tomu, jak si Valve opečovavá TF2, které já zas upřímně láskuju, počítal bych s nějakým systémem podobným hatkám.
    Proč by jinak taky Valve dělalo nové chary? Rozbíjí tím modely, které tu jsou už kolik? 12 let?
    Ne, potřebují něco nového univerzálního, na co by mohli nasazovat libovolné vizuální itemy ;) *7*
  • co to placas. nick je vzdy verejny.
  • Všude je psáno - nikomu neříkej a nepiš nikdy do nesteamovských stránek své přístupové údaje. Tohle jsi zřejmě nedodržel.
  • Neříkám, že jsem CSko nikdy nehrál, ale zkrátka mě nezaujalo tak, jako svého času multiplayer Cod2 (hraný dodnes). Přesto +1 pro Valve! (kdy už bude HL2:E3? :)
  • oni mi zmenili na steamu email a nick, kdyz sem si pre hacknutim vyhledal nick tak mi vyjela stranka steamu. ale ted mi to nevyhleda. a email mi to hlasi ze je spatny kdyz chci zmenit heslo
  • I tak, jednoduché heslo, ale pak se chrání přes E-mail, že ti nejde změnit heslo, pokud to přes E-mail nepotvrdíš, takže ti asi vlezli i na mail?

Hmm ale tak všichni víme, že Valve a technická podpora je peklo, jedna z věcí kde by chlapci měli máknout a zapracovat na nějakym systému...
  • Sugare deckam to tu nevysvetlis. Oni kazdu novu hru porovnaju z EA. To co maju oni musia mat vsetci..... Najhlavnejsie aby bola stoho panika a mali tu komentar.
    Kritiku na CS pochopim, ja tu hru tiez nemam rad ale nadavat na to ked to este ani nie je vonku?.... Toto je tipicky priklad: Sudit knihu podla obalu.
  • jednoduche heslo.
    dal sem tam cd klic od half life 2(obrazek krabicky) a muj account jmeno. a prisla mi jenom automaticka zprava ze email je monitorovan. mel sem tam original hl2 a cs source

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší