Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MidnighT91
    Omlouvám se, máš pravdu napsal jsi porovnávat to je ale pořád to samé, ja ty hry neporovnával jsou to úplně jiné hry, zřejmě jsi nepochopil jak jsem to myslel, chtěl jsem tím říct že wow je prostě blbost a na stupnici blbosti ho cs ještě předčí. ja si nestěžuju že je náplň stříleček všude stejná tím jsem chtěl jen poukázat na fakt že mezi těmy hramy není v podstatě žádný rozdíl. Různý mody typu zombie, death run, gungame maš i v cod... Jde o to že přesto že jsou všechny ty hry stejné každá má svůj vlastní jedinečnej styl (u něčeho je to díky grafice u něčeho zase díky rozdílným mechanizmům oproti konkurentovy) a tak má každý šanci vybrat si to co mu nejvíc přiroste k srdci... V případě mého srdce a cs se ty dvě věci vzájemě odpuzují... Je my jasné že jako fanouškovi cs ti nevyvrátím že tvoje hra není tak rozdílná oproti králi HATE komentářů je to proto že tu hru hraješ jistě už několik let a je to zkrátka tvoje hra takže v ní vydíš něco sofistikovanějšího... je to stejná situace jako u mě v případě třeba diabla 2, taky na něj nedám dopustit...
  • Co to placáš v Source enginu byl už nekolikrát...
  • Me nezajima Csko ti he hra pro zakomplexovane decka....Chci videt Dotu2,JASNY?????????!!!!
  • Tak ty to nehul chlape. Opravdu duveryhodna informace. Nekerym by meli internet opravdu zakazat.
  • ne
  • Aha takže ty jsi nekde neco slyšel..... ..tak to pak jo *1* *1*
  • Nenapsal jsem srovnávat, ale porovnávat ješte sem ti to tam zvyraznil, takže číst se nauč ty!
    Pocky takže ty si stežuješ na to,že u strilecek se vecinou zabiji ten druhy team ? A že se tam musí střílet a házet granáty ? No kdo by to čekal, že jo :D :D
    A co třeba MMORPG ? tak si taky stěžuješ, že se všude jen expí, chodej dungy a pvp ?

V CS když už te neba public mapy tak si jdu zahrát třeba na Zombíky ( na na CoD potřebovalo DLC ne ? ) nebo si jdu zahrat na jaily, death run , minigames , surf atd.
    Nebejt tam tyto mapy tak už cs už ani moc nehraju bo me to prestava rychle bavit.
  • MidnighT91
    P.S, P.S. mozek můžeš vypnout u každé takové hry i u simulátorů, háček je jen v tom že kdiž ten mozek necháš zapnutý hraješ podstatně líp... A z toho co jsem slyšel už dnešní counter strike není o ničem jiném než jen o využívání těch několika stovek bugů na každé mapě...
  • MidnighT91
    sorry ale nauč se číst!!! Já cs a wow nesrovnával napsal jsem že cs je z mého pohledu ještě blbější než wow. A další věc u cs se musí myslet??? To si děláš jenom srandu že jo, jediný rozdíl oproti cod je že v cs není autoheal a zbraně si musíš kupovat, jinak stejně jako v cod běhaš jak blbeček po mapě tam a zpět a střílíš na všechno co se hýbe a má nepřátelskou uniformu občas hodíš granát nebo zneškodníš bombu... A skill jde udělat u každé hry kterou chvíly hrajete. Stejně jako má dlouhodobý hráč cod větší šanci nad začátečníkem tak stejně je to i u cs a u jiných her, skill znamená že nějakou hru hraješ už delší dobu a že její mechanismy ti už přešli do krve takže jsi celkově rychlejší a hraješ líp... to co píšeš je kravina i jako lamka jsem neměl problém udělat v cs vysoké skore zaleží jen na tom s kým hraješ... Ve skutečnosti není ale mezi cod a cs v podstatě žádný rozdíl P.S. Counter strike je pro mě stupidita právě proto že u ní myšlení není vůbec potřeba (VŽDICKY VŠECHNO ZÁLEŽÍ NA TOM S KÝM HRAJEŠ!!!) kdiž se s ostatnímy hráči jasně domluvíš že se bude hrát takticky a ne ve stylu unrealu tak se dá takticky hrát jakákoli hra včetně cod...
  • POROvnávat CS a WOW muže opravdu sry, ale jen kkt.
    Ale já chapu,že CS je pro tebe stupidita, jelikož se tam musí myslet a jde tam videt skill, ale i jako totalni lamka mužeš udělat v COD MW a Battlefieldech dobrý KD ratio, ale to v CS nedáš.
  • MidnighT91
    Tak tím jsi mě teda dostal *8* doufám že hodnota tvého sebevědomý díky tomuto komentu již nadále není na kritické úrovni...
  • V Source enginu jsem nikdy v zivote nevidel autoheal, takze si tento fam strcte do konecniku.
  • Hairy_Ass
    A ty jsi ze statistického úřadu nebo odkud, že to takhle hezky generalizuješ? *7*
  • Naprosto zcestné...
  • Souhlas, máš recht. Holt Source už je v tomhle trochu lepší, takže to hodně lidí odsuzuje, protože si holt na tohle moc zvykli a teď najednou jim to tak nejde... To je život...
  • Ať si říká kdo chce co chce, počítačový hráči a zvlášť cskaři a wowkaři jsou prostě svoji. :) Taková sorta lidí, u který se nedivim, že jim okolí říká něco ve smyslu, jdi radši ven, jdi balit holky...
  • Taky souhlas. Každopádně dělat závěry z něčeho, co ještě prakticky nikdo neviděl a nehrál je blbost ( u nás typické...). Osobně jsem 2-3 roky hrál css, takže taky bych měl svou představu jak by měl probíhat vývoj dalších verzí, ale jsem rád za to, že jsou si vědomi hodnoty této značky a pracují na další ať už méně nebo více povedené verzi. Stejný případ jako přechod z cs 1.6 a css, část publika přešla na css, zbytek zůstala u cs 1.6...Přeci nejde udělat hra, která se bude líbit všem. Já osobně nejím rýži :-) v mém okolí jí všichni milují :-)
  • Unreal neskončil. Alespoň u mne stále žije!!! *16*
  • Souhlas. Source je extrémně dobře modifikovatelnej, takže ještě pár let se sním budeme setkávat. Ale jinak, první hra od Valve, která mě nějak znepokojuje. Přece jenom, nedělá to přímo Valve, ale má externí tým "Hidden path", takže záleží, jak na to Valve dohlídne, ale zatim to vypadá, že rozhodně dělaji svou práci dobře a prý velice pružně reagují ne feedback od testesrů, což je taky dobře. Mno uvidíme, pořád jsem velmi optimistický a rozhodně to nevidim černě
  • no tak se tesim jak me bude furt zabijet nejakej typek s koupenou zb rani :O

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit