Přejít na výpis diskuzí
Valve oznamuje Counter-Strike: Global Offensive
12.8.2011 | Aleš Smutný
236 příspěvků
-
cože?
-
No tak já nevím ale já jsem cs hrál od první verze a hraji to pořád (1.6) a o náhodě to opravdu není.
-
Co to meleš? Já se do tebe nepouštím jen píšu že to co si napsal je trapné. Já jsem CS hrál a hodně dlouho a střílení fakt není o náhodě. To že jsi na VŠ jako znamená že nemůžeš být deb.. ? Já se tě nesnažil urazit to si udělal sám. "nijak a tu školu ti přeju...asi bych měl změnit ten projev, jo ten mi školu dá " tohle jako moc nechápu proč sem pořád cpeš nějakou školu? Jo a určitě studuješ školu oboru ekonomického ? :D :D :D
-
Zdravíčko. Jen omylem jsem zabloudil na reakce a tedy nestačím se divit. :-)
Jen přihodím. CS jsem dříve hrával dost, teď už téměř ne. Jsem fanda hry a myslím že nový výtr do plachet může prospět. Počkám si jak to bude vypadat a rád si zahraji.
Tak se mějte a zdravím VŠ-ka i malí děcka z učnáku. ;-) -
"Global Offensive is currently in development at Valve Software and Hidden Path Entertainment, which also codeveloped Counter-Strike: Source." z gamespotu, takze asi tak...
-
Super už to chtělo nové csko ,nejlepší MP hra
-
No, nějaký prachy na to asi padnou.. Mohli by je narvat do HL 3. I když nebojim se, že by z finančního hlediska případnej vývoj halfu strádal.. Bavíme se o Valve
-
Kdyby si radši lidi pořádně přečetli, že to nevyvíjí Valve XD
-
rekni "chro"! *1*
-
A můj rozum prosím nech.... Víš pokud hru testuješ a zkušíš její možnost, tak na to máš jiný pohled, než běžkný hráč.
-
Můžeš se do mě pouštět, ale střední už mám dávno za sebou...tu hru jsem testoval docela dlouho a ano, je to o náhodě...mluvím o verzi 1.6, ale ono by to chtělo nejdřív po přemýšlet.
Jo můj projev...na té VŠ jsem a můj veřejný projev je trošku jiný...tyto diskuse beru jako ehm a podle toho tak zde jednám. Pokud se někomu nelíbí můj názor, tak prosím...ono se dá reagovat přímo, ale to lidem jako ty nic neříká *3*
Víš jak si mě urazil? nijak a tu školu ti přeju...asi bych měl změnit ten projev, jo ten mi školu dá *15* -
:D
-
Timto mas zajisten minimalne jeden + bod od Amylee Anderson :-)
-
Kdyby radsi udelali dalsi HL...
-
*snad restart zazije scenu scenickeho progamingu... ted se mi to zda stylove lepsi ,)
-
no vida. tsnad scena zazije restart skomirajici "progaming" sceny...
-
Aha Grifus, se stydim .. ale ja sem registrovanej *4* jen sem se zapomnel prihlazit no (promazaval sem si cookies). Ale vazanost na domenu tiscali je fakt naprd a jinak by to smysl podle mne melo (+moderator aka promazavac a banovac)
-
Jupí, Valve ještě nikdy nezklamalo !
-
supeeer nejlepší hra.. už se těším jako prase :D:D
-
Pro ty dva co mi dali mínus...hru jsem docela dlouho testoval, jak verzi 1.6 tak Source *3*