Přejít na výpis diskuzí
Valve oznamuje Counter-Strike: Global Offensive
12.8.2011 | Aleš Smutný
236 příspěvků
-
to bu...né všichni jsou normální jako ty, sry, ale někteří tam od vás si sem chodí vybíjet svoje komplexy a první čeho se člověk dočká je urážek...pak zjistí, že ty nejmenované osoba mají na slovenských webech pomalu všude ban...
-
Napsal anonymni uzivatel... Povinne to zavedou, az nebudou vyzadovat zakladani Tiscali mailu, coz buhvi kdy bude. Kazdopadne stejne by to nic nevyresilo. *3*
-
To je smutny, jak se debata kolem noveho CS zase zvrhla v zumpu - hadani a napadani, proste flame jako vzdy na Games. Kdy uz se konecne zavede POVINNA registrace, moderovani diskuzi a banovani.
-
V CS to nebudou zbrane, ale podle mne to budou skiny zbrani a skiny postav
-
Když už zmiňuješ portal, tak tam autoheal je.
-
kde? v hl neni v cs neni v l4d taky ne a v TF tez ne v portalu taky ne:D tak kde?,))
-
No nevim, CSSku se venuji tak nejak od roku 2004 .. sam adminuji na velkem portalu pro CSS a beru to jako konicek. Mam vlastni rodinu a nesedim u toho 24 hodin denne sedm dni v tydnu. Hospoda, aktivni fotbalek a hokej kdyz se sezenou lidi, s deckem ven a blbnuti doma. Spousty pratel. Ano jsem vlastne v te tvoji skupine vid. Prosimte zamysly se nez napises blabol ano..
-
hmm jak to tak tady čtu tak XXDarthVaderXX taky rozumu moc nepobral. Tohle mě dostalo "Tak ona ta střelba u CSka není zrovna vychytaná...dost je to o náhodě" a tohle bylo hodně trapné "ale až já půjdu z VŠ, tak ty budeš rád tak za učňák podle tvého projevu" to bylo nejen trapné ale i dost ubohé.
-
Že ťa rozhodia malé deti. Ale no ták... a ešte aj osobne stretnutie by si chcel. ts :)
-
šup šup, a ještě tak 20x *15*
JJ pravda se neříká -
pravda
-
5 v 5 je sice fajn, ale větších map bych se nebál *3*
-
S těma zombie, no v pátém díle cod 5 byl zombie mod normálně přítomnej v mw 1 a 2 je zombie mod neoficiální úprava kde hráči jsou rozděleni na dva týmy jako death match, půlka jsou vojáci a půlka zombie ty mají více životů jsou rychlejší ale jako zbraň používají jen nůž jakmile zombie zabije vojaka tak ten se přemění a jakmile zemře zombie tak se ihned respawnuje, cílem je přežít časový limit do výměny... jak to bylo v black ops netuším ten odpad pro mě nemělo smysl ani stahovat...
-
Tak ona ta střelba u CSka není zrovna vychytaná...dost je to o náhodě
-
http://www.youtube.com/watch?v=J1yeJ09bwBo
-
Víš ono je hezké o něčem napsat, že by to zpomalilo hru, ale ono někdy víc záleží na skillu hráče, než na tom puškohledu nebo co to je *3*
-
Tak tak, základ je stejný(mimochodem se o tom zmíní i sami vývojáři v L4D 2 v deníčku přímo ve hře)...vylepšení, ale nic nového.
-
No tak vidíš...
Než něco napíšeš, tvrdíš, tak by bylo dobré mít k tomu trošku lepší podklady.
To že někdo hraje, neznamená, že musí být hned ET *15* -
*1* jo nehraju to takže si to nemůžu ověřit ale tuhle informaci mám od přátel co to hodně hrají a taky jako ty, považují cs za kvalitní hru (nebo považovaly)...
-
JJ, tak Dotu zrovna děti nehrajou *1*