Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Valve ví jak svojí práci dělat...je to opravdu jedno z mála vývojářských studíí, které ví, jak udělat svou hru tak, aby se hrála a bavila. Porovnal bych to snad jen s Blizzardem. Jinak u toho source enginu si myslím, že ho ještě po nějaký čas uvidíme. Když ho vytvářeli, moc dobře si byli vědomi využití ho do budoucna, stačí jen chytře udělat původní kód a wualala...
  • CS na Xbox?:) proč ne. Těším se... Valve dělat hry umí a nepodceňoval bych.... původní koncem je sice léta starý to ale neznamená že nejsou schopni udělat konkurence schopný počín. Džím palce.
  • Je to jen označení, pořád je to v základu ten Source engine z roku 2004, akorát ho pořád dolaďujou. Podle mě ale nakonec CS:GO poběží na něčem mezi DOTA2/Portal2 enginem
  • Kde se vzala ta fama s autohealem? To je podle me nesmysl (aspon u PC verze), tim by se znicil vpodstate celej smysl CS. Stejne tak se mi nezda odstraneni toho recoilu zbrani- dalsi podstatna a urcujici vec. Mozna sou zatim dostupny informace trochu pomixovany diky tomu, ze tam ma byt ten pro mod a casual mod. Treba se testuji oba mody a nektere info patri k pro a nektere ke casual a placa se to dohromady. Kdo vi....
  • Největší stupidita byla tvoje matka .. no a pak jsem potkal tebe ..
  • MR.sugar:vsechny hry od valve bezi na source enginu jen portal narozdil od l4d2 bezi na source v7
  • Autoheal tam neni, stejně jako Ironsights. Více méně je to klasický CS.
  • Jen doufam ze zustane klasicka konccepce CS, zadny autoheal, neni nad to jak dostanete na zacatku kola granat a zbytek kola hrajete se 30% healtu, zadruhe zadne zamerovani zbrani pres puskohled ala COD, proste kriz a cest.. hru by to strasne zpomalilo, ale jestli to testujou hraci co hrali a hrajou CS do dnes tak si myslim ze by jim to ani neproslo
  • Neomalene postavy a neprirodzene chovanie je uz posledna vec, co by som vycital CSS...CO je na 1.6 prirozdene...Nic...Dovol mi postnut video, o com je dnesne CS 1.6

http://www.youtube.com/watch?v=fE-fhaIs_cQ&feature=related

Ta hra roky nie je o skille, 1.6 je o vyuzivani bugov a exploitov, robi to pomaly kazdy hrac...cez russian walking, duckjump a russer...Ta hra je dead, hraju to akurat blbe non steam deti na svk ci cz a stara garada...Za par rokov nebude mat kto 1.6 a Cs:s...Tato seria skonci ako UT a Quake.
  • Tak není se čemu divit puvodní css a 1.6 by na konzolích by asi nebyly moc hratelný .
    To říkám jako člověk kterej si nemyslí že fps nejde hrát s gamepadem ale css sem hrál dost dlouho .
  • Já mám zase třeba trochu jiné info, taky od testera. Ten navíc řiká (a ostatní potvrzují), že třeba hra běží na Portal 2 enginu, což dává smysl... Proč by hru Valve dělalo nastaršim enginu, kterej navíc ani neni stavěnej na PS3, kde to chtěj vydat (l4d2 engine), když maj hezčí, novější engine, kterej je už částečně uzpůsoben na konzole?

A co se levelů týče, opravdu očekáváte, že hra, který je soustředěna na 5v5 bude mít levely snad ještě rozšířené? Vždyť levely se musely logicky zmenšit... A ostatní věci, jako recoil, zbraně a jejich chování, nebo odstranění kevlaru je věc diskuze, Valve tam má proto ty testery, aby hru odladili podle jejich přání. Takže si myslim, že je dost brzo nadávat a soudit...
  • kostejnesmrtelny
    Linkni mi prosimtě nějakej pěknej raidovej achievement z poslední doby, kterej považuješ za svůj největší úspěch. Pak si popovídáme o tom, jestli je skill potřeba nebo ne *1*
  • FillKill to nepisu ja, jen sem to okopiroval z jine diskuze a asi tomu lze verit, pokud to psal pravej Marek Kadek.
    Halooo: ja bych byl jen rad, kdyby to tak nebylo, casu do vydani je jeste hodne a treba bude vse jinak. Ale proc bych se nechytal kazdeho "hovna" kdyz me tato hra zajima vic nez kterakoliv jina. Lepsi resit veci kolem techto informaci nez cist flame posty CoD vs CS...
  • MidnighT91
    Hmmm ale notak, teď jsi mě vážně urazil to od tebe nebylo hezké... Facebook a FarmVille je zábava pro děti...
  • Pěkná zpráva. Aspoň jsem si udělal obrázek. Nejvíc mě štve ten recoil. Zbraně budou trapně arkádové a zabít někoho bude nejspíš hodně lehké. Přitom těžká ovladatelnost zbraní a nutnost získat skill byla vždy hlavní přednost cska. Snaha o používání více zbraní je další blbost. Lineární mapy s malou možnosti taktizování další hřebík do rakve. Tohle se určitě nebude hrát na WCG či ESWC, kde se hraje o tisíce dolarů. Už vidím, jak na tohle přechází SK nebo NAVI. Jestli píšeš věrohodně informace, tak mě tento projekt přestává zajímat.
  • toto sem cetl uz asi na 5webech.....toto nevypovida o nicem je to subjektivni dojem phd z ty hry....a nak si nedokazu predstavit jeste vice osekany mapy o tunely a mistnosti.....to bys pak hral only SPAWN-PLANT?

no taaak neblazni je to prvni info a ty se hned chytas kazdyho h*** co se oni rekne:pp

ale co ja vim mozna to tak je(u valve to je ale nemozny aby uprednostnili konzoli pred PC) uvidime casem az
  • Precti si to prosimte poradne, prave ze asi je, viis.
  • hra neni PRIMARNE delana na konzole.....viis
  • Nevim, zda tomu verit, ale u konkurence se rozepsal pry jeden z testeru a moje radost hned opadla.. Primarni zamereni na KONZOLE - to je hnus.. Postnu to sem cele:
    Prinasam nejake cerstve info zo Seattlu:
    - hra NEMA nahradit CSS ani 1.6 ... bola robena pre konzole, to ze to pojde na pc je bonus. CHCU POKRACOVAT V UPDATOVANI CSS - granaty su super - je to momentalne ako half life 2 deathmatch s par css zbranami - uplne odobrali recoil - je to postavene na l4d 2 engine - t.j tick33 - Sourcetv NIEJE priorita - Pracuju na Match making systeme - Mapy su zjednodusene ala XBOX style. Odobranych plno chodieb a miestnosti, hrozne uzke a linearne, vacsina subojov je na blizko. - odobrany kelvar, uplne zmeneny system penazi ... na tomto sa pracuje, kelvar by mal byt spet -snazia sa aby sa pouzivali vsetky zbrane, nie len AK a awp. Momentalne je p90 najviac imba zbran. A deagle Smiley
    Cely cas sme s v kontaktte s vyvojarmi, zapisuju si nase navrhy a podobne, vzdy prebieha nakoniec diskusia so vsetkymi clenmi (i ked moc sa nikto okrem mna nookyho a hudzga nezapaja). Naozaj sa snazia, o tom svedci ze budu programovat celu noc aby pofixovali co sme im vraveli. Na druhej strane trocha ani sami nevedia co chcu. Inak su borci od Hidden Path aj Valve skveli, tak uvidime ako velmi naozaj chcu spravit competetive game.
    Hrame velmi skoru verziu preto je moc skoro na robenie unahlenych nazorov. Dostaneme na nich kontakty a nase pripomienky budu brat v uvahu aj v buducnosti. To plati aj pre cs:source.

Marek .Php Kádek
  • hmm tak to viac sedi na bc2 kedze tam neni autoheal a bez medika na blizku sa clovek moze rovno nechat dokoncit lebo nevidi ani prd...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší