Přejít na výpis diskuzí
Valve oznamuje Counter-Strike: Global Offensive
12.8.2011 | Aleš Smutný
236 příspěvků
-
Jen doufam ze zustane klasicka konccepce CS, zadny autoheal, neni nad to jak dostanete na zacatku kola granat a zbytek kola hrajete se 30% healtu, zadruhe zadne zamerovani zbrani pres puskohled ala COD, proste kriz a cest.. hru by to strasne zpomalilo, ale jestli to testujou hraci co hrali a hrajou CS do dnes tak si myslim ze by jim to ani neproslo
-
-
Víš ono je hezké o něčem napsat, že by to zpomalilo hru, ale ono někdy víc záleží na skillu hráče, než na tom puškohledu nebo co to je *3*
-
Autoheal tam neni, stejně jako Ironsights. Více méně je to klasický CS.
-
-
Kde se vzala ta fama s autohealem? To je podle me nesmysl (aspon u PC verze), tim by se znicil vpodstate celej smysl CS. Stejne tak se mi nezda odstraneni toho recoilu zbrani- dalsi podstatna a urcujici vec. Mozna sou zatim dostupny informace trochu pomixovany diky tomu, ze tam ma byt ten pro mod a casual mod. Treba se testuji oba mody a nektere info patri k pro a nektere ke casual a placa se to dohromady. Kdo vi....
-
-
-
MR.sugar:vsechny hry od valve bezi na source enginu jen portal narozdil od l4d2 bezi na source v7
-
-
Je to jen označení, pořád je to v základu ten Source engine z roku 2004, akorát ho pořád dolaďujou. Podle mě ale nakonec CS:GO poběží na něčem mezi DOTA2/Portal2 enginem
-
-
Tak tak, základ je stejný(mimochodem se o tom zmíní i sami vývojáři v L4D 2 v deníčku přímo ve hře)...vylepšení, ale nic nového.
-
-
-
pro deti. BF3, to je jedina hra, co ma smysl. *15*
-
-
bloody screen! sooooo real! ...neboli kdo hrál Duty Calls, tak ví o čem je řeč :)
-
-
hmm tak to viac sedi na bc2 kedze tam neni autoheal a bez medika na blizku sa clovek moze rovno nechat dokoncit lebo nevidi ani prd...
-
-
Prodeje MW2 a BO ukazazují, co má smysl. Ten "pětminutdržimběhabychněkohopotkal" BF si hraj s pomalejšíma (mentálně) kámošeme a rychlý pařby nech ostatním.
-
-
Prodeje dokazujou jen to, kolik tu je brainless dětsek, který používání mozku vysloveně bolí.. Jinak jsem s Lansem a W!nt3r3m za jedno.
-
No furt lepší jak "běhatjakbezhlavékuřatapomapěastříletdovšehocosehne". *5*
-
-
Evidentně je to lepší. Prodeje mluví jasně. Možná tebe baví pomalejší styl a divné míření s obrovským rozptylem, ale většinu ne.
-
-
Hele, vem si nekdy do ruky zbran a povidej o rozptylu....vis prd...CoD je blbost a jenom mentalne narusenej clovek se ho muze takhle zastavat.:)
-
-
MW 3 mistrovské dílo. Hah. Ty si bavič chlape, ještě to ani nevyšlo a už to vychvaluje do nebe. Přesně, díky takovým dementním dětem, je CoD stále a stále a stále stejná kktina. Víš co jsou mistrovská díla? Jo já vim moc jich od doby co ses narodil nevyšlo *1* .Half-Life 1+2, Portal 1+2, Battlefield 2, CoD 1 a další -Tohle jsou mistrovská díla, ale MW3? Nenech se vysmát.
-
LOL, ty jsi vazne nemocnej....muzes mi rict, cim je mistrovske? Nepovidej mi o prodejnosti...cim je mistrovske? Jestli tim, ze tam je milion nepratel a ty je muzes prece uplne vsechny zabit, tak se jdi lecit. Nic jineho na te hre neni. Grafika hnusna, prostredi neznicitelne, hrac super hyper nesmrtelny zabijak, pribeh SP uplna nelogicka slatanina o Rusacich, co uz po milionte napadli nas civilizovane....nechapu, kde je to mistrovstvi.:))))))
-
MW3 mám předobjednanou a už se těším na luxusní zážitek. Je to mistrovské dílo posledních let. Možná bys měl přestat hrát, když nedokážeš posoudit kvalitu her.
-
Hra neni spatna a nikdy za to nemuze...muzete za to vy, kteri to masove kupujete. Jste jak ovce. Ja uz nevim, jestli je to CoD 8 nebo DLC k MW....porad je to stejnej sh*t a vy stupidne platite dal....jste hlupaci a jeste si z toho delate ctnost.:D
-
Koho to zajímá? COD je nejprodávanější hra historie a asi těžko bude špatná. Jestli tě nebaví, hledej problém nejdřív u sebe.
-
-
-
-
to už radši quaka než cod(behambezprestanicelejmatch) - aspoň tam neni ta válečná maska.
-
-
MW má podobný styl, ale plno vylepšení. Proč hrát potom Quake?
-
-
Protože MW je ........... doplnte sami :D
-
-
Přitom Doom bejval makačku na bednu. I ten Duke po netu mi dával zabrat, protože některé logické hádanky...
-
Tak ja chapu, proc se to deje...reprezentuje to upadek cele herni sceny. Hry jsou cim dal stupidnejsi, jednodussi a clovek u nich muze uplne vypnout mozek....intelektualni posun nehrozi, hlavne kdyz deti se bavi a nepremysli u toho....TAHNETE S TIM, ZABIJITE HERNI SVET!!!!
-
Kdo hledá reálnou hru? Chci se bavit a to MW splňuje. Hry hraju pro zábavu. Klidně si užívej běhání po poušti, ale nenuť to ostatníím :D
-
MW je a bude nejprodavanejsi hrou historie, protoze hracska scena je tvorena stale vetsim mnozstvim dementnich deti, ktere potrebuji jenom bez prestani strilet. Verim, ze kdyz daji nekonecne zasobniky, tak se prodejnost diky vam ********** jeste zvysi. Neprud tady do BF, protoze 5 minut jdes a nikoho nepotkas. BF je v multaku zatim nejrealnejsi masove hrana hra, ktera byla vydana. CoD je sh*t. Ja nikdy nepochopim, jak nekdo muze hrat na mrnave mape v tolika lidech. To i ten CS ma vetsi mapy a mene lidi....Ale ja viiiiim....DRZIM PORAD SPOUST, sedim v rohu a cekam, kdo vleze do mistnosti, jsem skilllllllllllla....vy CoD me dojimate.:D
-
Král MP? MW3 bude pravděpodobně nejprodávanější hrou historie. Já pro jednu jdu určitě.
-
-
-
-
-
-
Valve ví jak svojí práci dělat...je to opravdu jedno z mála vývojářských studíí, které ví, jak udělat svou hru tak, aby se hrála a bavila. Porovnal bych to snad jen s Blizzardem. Jinak u toho source enginu si myslím, že ho ještě po nějaký čas uvidíme. Když ho vytvářeli, moc dobře si byli vědomi využití ho do budoucna, stačí jen chytře udělat původní kód a wualala...
-
-
Souhlas. Source je extrémně dobře modifikovatelnej, takže ještě pár let se sním budeme setkávat. Ale jinak, první hra od Valve, která mě nějak znepokojuje. Přece jenom, nedělá to přímo Valve, ale má externí tým "Hidden path", takže záleží, jak na to Valve dohlídne, ale zatim to vypadá, že rozhodně dělaji svou práci dobře a prý velice pružně reagují ne feedback od testesrů, což je taky dobře. Mno uvidíme, pořád jsem velmi optimistický a rozhodně to nevidim černě
-
-
Taky souhlas. Každopádně dělat závěry z něčeho, co ještě prakticky nikdo neviděl a nehrál je blbost ( u nás typické...). Osobně jsem 2-3 roky hrál css, takže taky bych měl svou představu jak by měl probíhat vývoj dalších verzí, ale jsem rád za to, že jsou si vědomi hodnoty této značky a pracují na další ať už méně nebo více povedené verzi. Stejný případ jako přechod z cs 1.6 a css, část publika přešla na css, zbytek zůstala u cs 1.6...Přeci nejde udělat hra, která se bude líbit všem. Já osobně nejím rýži :-) v mém okolí jí všichni milují :-)
-
-
-
CS už jsem hodně dlouho nehrál - co mám IPS monitor (input lag zrovna v CS znamenal, že jsem nic netrefil). Nicméně na tuto novou verzi se těším, ono taky herní TNko stojí dneska pár korun a konečně bych se vzmohl na dual view. *4*