Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ucho
    a o to jde. má valve dostatečný vliv na to, aby vývojáři mysleli při vývoji i na opengl a hry dělali i na linux?
  • Asi sem jediný kdo je tak paranoidní, že vidí uprostřed té ležaté zeměkoluhe otočené Hčko.
    (http://store.steampowered.com/livingroom/)
  • Robotron3
    OpenGL je starší než DirectX, je to standard 3D grafiky. Nechápu, co by na něm mělo být nestabilní?
  • No neviem Linux ma chybu v tom ze nema v sebe DX cize by museli robit hry v opengl.
  • Veskoslav
    No jo. Ale co donutí výrobce přejít na nějaký dost nestabilní OpenGL? Peníze od Valve nebo ty od Microsoftu? Valve je velká firma, ale Microsoft je Gigant. Navíc to zatím vypadá na osekaný "Linux", které defacto nenabídne nic, co by už uměly nynější distribuce Linuxu a jejich rozšíření je známe. A pakliže nemáš pouze herní pc, tak je naprosto nesmysl mít SteamOS. To můžeš mít jako pubescent, co největší pracovní úkon na pc dělal seminárku ve Wordu.
  • ucho
    Velkoslav: musíš tady lidem nadávat? onehdá jsi měl nějaké řeči proti Philu Fishovi a jeho chování. přitom vůbec nedokážeš držet své emoce na uzdě... *5*
  • Veskoslav
    AutoCad malovátko na doma? A debilem jsi často nebo to jenom děláš? Ano začneme mezi stolní systémy počítat Android, dej si hadr na hlavičku;) Android už používám nějaký ten pátek (3 roky) a jestli tohle chceš dávat na stejnou rovinu jako Windows, tak ukazuješ, že jsi hlupák ještě větší. A ne netuším, co je to Linux a jeho distibuce, sice jednu z distribucí mám sice nějakých 8 let v užívání, ale nevím, co to je. Opět si dej hadr na hlavu a nemel sračky;)
  • SteamOS

S-O-S

3 velká písmena

3

Half Life 3
  • Ac jsem fanda steamu, jsem proti vlastnimu OS, chapu ze se nechteji "dohadovat" s komunitou, ale toto zavani konzolema. Steam ted jde cestou Applu ;-) Pokud bude dostatecne kvalitni, bude to hezke... ale zbohem svobodo ;-)
  • Myslíte, že bude mít svůj ovladač ? Nebo bude podporovat ovladače druhých a třetích stran ?
  • Mno blb jako ty samozrejme nemuze tusit, ze autocad je takovy malovatko nadoma ... A android je neco, co ty samozrejme neznas, stejne jako vubec netusis, ze je to linux.
  • MidnighT91
    Tohle je jen začátek. Valve nás jednou dostane daleko do kosmu, kde potkáme inteligentní rasu která nám předá technologii dokonalé virtuální reality.....

A pak vyjde Half Life 3.
  • Jo a tech 90 procent ma ty office samozrejme koupeny... Na domaci pouziti jsem office opustil uz davno a to jsem jinak docela konzerva co se prgramu tyka.
  • Jo, to 3. bude nejpravděpodobněji Source 2
  • Robotron3
    Podle mě právě lidé, kteří mají PC na práci si myslim ocení speciální OS na jiné partition jenom na hry a nic jiného. Pak se Windows nebudou tolik nabalovat věcmi co přidávají hry do systému.
  • Pokud na počítači jen hraješ, prosím...
    Tím nemyslím nic špatného, jen že většina lidí to asi neocení, pokud nemá jeden počítač přímo na hraní a druhý na práci.
  • Tez nevim proc by si nekdo daval SteamOS do PC - prozatim? Kdyz uz tak si vytvorit nejaky vedlejsi OS na Steam a vlastni PC mit treba pod znamymi linuxovymi distribucemi (Ubuntu, SUSE, Red Hat aj.)
    Pokud ale ve vysledku SteamOS bude jen rozsireni soucasnych distribuci, tak proc ne.
  • SteamBox dava trochu smysl, ale pouze jako nahrazka konzoli, coz se moc neslucuje s myslenkou SteamOS na jakykoliv HW. Melo by to jen smysl pro lidi, kteri nevi, co za PC nebo nejakou konkretni sestavu bez monitoru si poridit, a ulehcilo by jim vyber (coz neni podle me ta spravna cesta - jelikoz takovy HW vam zpravidla poradi v kdejake prodejne).

Takze 2. SteamBox bych vyloucil :)
    Ale Half Life 3 nebo nejake dalsi hry, ktere by na SteamOS meli fungovat vidim jako jednu z realnych moznosti.
  • A co jsou soucasny konzole? :) To je presne to, co pises. PC jeste relativne dava moznost siroke skaly vyberu typu her, ale zase je clovek omezen operacnim systemem (windows).
  • Tak nejak souhlasim i kdyz na druhou stranu Win 7 se jim relativne povedli :). Presto uz to chtelo konkurenci s ohledem na rozsirenost her na windows vs linux.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší