Přejít na výpis diskuzí
Valve připravuje několik modelů Steam hardwaru, 300 prototypů rozešle testerům už letos
25.9.2013 | Petr Poláček
256 příspěvků
-
ale ukousne to vetsi kousek kolace pro free operacni systemy.
-
teplej
-
Majú kopu fanboyov, tak to chcú využiť a trošku ich podojiť. A oni im za pc s nálepkou steam radi zaplatia. *15*
-
Já tomu rozumím tak, že prostě vyberou určité konkrétní PC konfigurace pro které se bude optimalizovat SteamOS. Pro nás PCčkáře by to pak mohlo znamenat, že bude víc her pro linux (steamOS) a MS začne mít v oblasti PC her konkurenci. Nevím jesli to je zas tak dobrá zpráva, protože to zase o něco víc roztříští trh.
-
Tvůj názor tady je irelevantní....
-
Rozumím ti (zale jde přesně o to co říkáš, konzole s výkonem PCčka. Někomu nevyhovující pro někoho skvělý nápad. Dle mého by Valve nikdy nedělali nic bez důvodu, věřím že to bude ještě zajímavé.
-
Nemám na mysli koncept, ale takovej ten "halo efekt", kde se Valve snaží vnutit veřejnosti něco, co prostě odmítá nebo zkrátka ju to nějak nevzrušuje. Jsem ohledně tohodle velice skeptický.
-
Tohle má obrovský potenciál změnit herní, potažmo konzolový trh, když to bude mít úspěch. A já doufám, že úspěch bude.
-
Can I use it to build a robot?
Sure. *1* -
Takže konzole s parametry pc, které si budu moci upravit dle svého? Stále mi uniká smysl:) Prostě pořád to bude dražší než si to postavit sám. Chápu, že to není směrováno mým směrem, ale přijde mi, že tohle je prostě šlápnutí vedle.
-
dafuq? *6*
-
Příjde mi, jako by šel Steam, v určitém nadhledu, po vzoru Microsoftu napočátku s Xbox One...
-
Presne to je zbytecne , mam konzoly k cemu dalsi?
-
Valve expanduje a chce si odkousnout z konzolového dortu svou vlastní konzolí, která je vlastně PCčkem. Má něco pro každého, "casual" (nesnáším to slovo ale nejlépe vyjadřuje kontext) si prostě koupí krabičku, která se mu bude líbit v obchodě a zároveň s tím si fanoušci a hračičkové můžou postavit HW vlastní atd. Přijde mi to fajn. :-)
-
Takže defacto obyčejné pc s různou konfigurací.....No já jsem prostě prozatím silně zklamaný. SteamOS jde mimo mě a Steam Machines taktéž. Uvítal bych prostě představení Sourse Engine 2. generace, HL3 a L4D. Kdyby místo s prominutím blbostí raději udělali pokračování těchto her, tak to ocení mnohem více lidí. Já nevím, ale už konzoli mám pod televizí. Pakliže mě Valve chce donutit přesedlat od stolu ke gauči a hrát tam, tak se přesune asi do sekce neoblíbení....Celý žhavý budu hrát své RTS, FPS na gamepadu. Na to si nemusím kupovat nový SM. S tímhle prostě Valve šláplo zcela vedle. Jo takový systém do mobilního telefonu, který by byl na hry, to by bylo zcela něco jiného. Ale takto mi to přijde jako jeden hodně špatný vtip.
-
Ať si to strčí do análu. Mám PC, víc nepotřebuju.