Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • proc mam zase ban?
    • haha
  • Hanzales
    Pomůže mi, když mám 25.10. narozeniny? :D Že bych jim to tam jakože připsal, jinak to plus mínus splňuju, už mi chybí jen dva friendi :)
    • Veskoslav
      účet Veska:http://steamcommunity.com/profiles/76561198054885574
      • Hanzales
        Luxus, díky pánové :) Oplatím spoluprácí v nějaké pařbě, jen mně proboha netahejte do Doty, tolik času zase nemám :o)
        • Veskoslav
          V pohodě. Já jsem v Dotě v menšině. Na to tam mám 6 lidí jenom na Dotu:)
          • Tomu dark souls jsi teda moc nedal na to kolik máš na tu hru keců
            • Nějak ti nevěřím, ale to je fuk...
            • Veskoslav
              Xbox verzi mam dohranou, pc si chci jeste upravit. ( puvodni warez jsem mel modovanou )
    • Berú 300 ľudí, veľká šanca :)
      • Hanzales
        Tak už jenom za "zůčastnit se" nic nedám ;o) Dokonce mně to teď stálo ještě méně času, než se účastnit nějaké soutěže a utrácet za SMSku :o)
  • Takze misto SteamBoxu jen nekolik certifikovanych PC. Pro vyvojare neni zatim ani jedno oznameni zadna slava.
    • A co si cekal? Dalsi krabici s unifikovanzm HW a linux OS? Kdo potrebuje dalsi konzoli na trhu?
  • já bych se nedivil kdyby třetím novinkou byl steam gamepad
    • GlaDOS
      Je to naznačeny i v originálním článku. Škoda, že si toho Petr nevšiml. Pak by tu možná nebylo tolik spekulací.

"Am I going to be using a mouse and a keyboard in the living-room?
      If you want. But Steam and SteamOS work well with gamepads, too. Stay tuned, though - we have some more to say very soon on the topic of input."
      • Ja to naopak spis pochopil tak, ze mys pouzit muzes ackoliv k tomu konceptu lepe sedi gamepad. Nejdulezitejsi informace (podle me) z toho plyne ta, ze ten input nebude tvoren pouze moznosti vyberu gamepadu nebo mysi, ale ze maji jeste neco pripraveneho.
        Dost mozna to bude mit co docineni s biometric input, coz je problematika, kterou se valve zaobiralo snad uz nekdy pred 2mi roky, ne-li jeste driv.
        A pokud to tak bude, tak se to muze stat silnym argumentem, proc zrovna steamBox. Zatimco MS a Sony se patlaji s nedomrlym kinectem a move, tak valve si prifrci s necim mnohem inovativnejsim?
        Ale treba se pletu a tuto myslenku bud vzdali, nebo se zatim k zadnemu aplikovatelnemu vysledku jeste nedostali.
        • GlaDOS
          Však mají ten patent na modifikovatelný gamepad. Pokud půjde razantně přizpůsobit, tak tomu možná přímo nechtějí říkat gamepad.
        • Budem pouzivat mys a klavesnicu v obyvacke? Ak chces, tak ano. Ale Steam a SteamOS si funguje dost dobre aj s gamepadom. Tak som to pochopil ja.
  • Tommy.35
    Třetí oznámení bude rozhodně Steamovskej gamepad, t ose vsadim ;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit