Přejít na výpis diskuzí
Valve si sype popel na hlavu kvůli Steam Greenlight
23.7.2013 | Aleš Smutný
45 příspěvků
-
Greenlight je plny sragor typu retro 8-bit nebo zombie, v horsim pripade oboji dohromady. Najdeme tam tisice nasledku programatorske grafomanie, prehnaneho sebevedomi a nedostatecne sebekritiky. Pomerne casto to prochazim a za celou dobu jsem dal palec pro cca 60 her (ze kterych bych si fakticky koupil tak 3, ten zbytek jsem podporil, protoze vypadal zajimave).
Drive bylo zvykem vydat hotovou hru a k ni udelat demo, aby si kazdy mohl hru osahat, nez za ni da prachy. Dneska se diky Kickstarteru zavedl zparchantely trend, ze sice vyvojar nema nic hotovo, ale uz ma tu drzost rict si o desitky euro za alfa nebo beta verzi. Steam se na tehle vlne veze taky a v kombinaci s Greenlightem se cim dal vice zacina priblizovat indie webum, nebo vyprodejnim kosikum s hrami v supermarketech... -
proto presne funguje tak jak ma
-
Proto Greenlight (ne)funguje tak jak (ne)funguje.
-
Evidentně to jde. Ani jsem se nijak nesnažil.
-
lol to jde? ja chci taky :D
-
a co jako, pokud muzu tak si budu merit jakym metrem chci. Lidi si nezaslouzeji nic jineho. Spravedlnost na tomhle svete davno neexistuje, nebud naivni. LOL.
-
15 her co si zaslouzi vydani. Velice subjektivni statement
-
greenlight funguje presne tak jak ma
-
Konečně mám svého osobního trola. Skvělé.
-
Když už se bavíte o Valve, zas je chtějí soudit kvůli nemožnosti prodáváni licencí: http://www.polygon.com/2013/7/22/4544654/steam-could-be-heading-to-court-over-pre-owned-games-lawsuit-later
-
Netlamuj metalaku smradlavy
-
Tak nejak sa ukazuje za ta "horizontalna" forma spolocnosti z ktorej si novinari pravidelnej ucvrkavaju funguje len pokial dana spolocnost je sebestacna a nepotrebuje komunikovat nejak vyrazne s okolim. To sa tyka casti Valve ktora ma na starosti interny vyvoj. Ty naozaj sa mozu hrat s Legom a tvarit sa ze robia na novom HL,CS,Portaly alebo cokolvek inom, nezavysi to od nikoho externeho este aj si to vydaju sami cez Steam. Lenze akonahle potrebuje s takouto firmou komunikovat okolie a aj samotna firma, uz je potrebna nejaka struktura a hierarchia. Uz len z dovodu zodpovednosti a moznosti sa dopatrat komunikacie prave v pripade nejakych problemov. To je podobne ako sa nase vlady tvaria strasne pro elektronicky ale akonahle pride danove obdobie , vsetky systemy im popadaju a najbezpecnejsie je aj tak to podat klasicky papierovo.
Inak co sa tyka tych Steam zliav, mam pocit ze toto leto to uz bolo biednejsie. A vlastne neni sa comu divit, naozaj kvalitnych hier zasa tolko do roka nevznika a vecsinu klasik uz davali v letnych ale aj vianocnych zlavach minuly rok. -
Kdyby se mi chtělo, našel bych ti ihned 15 her, co si vydání zaslouží. Jenže 15 her nevyjde ani do dvou měsíců. Ani ne 6 her je globálně vážně málo. A ano, na Greenlightu jsou opravdu skvělé hry. V té kupce sena se jen těžko hledají.
-
Na Steamu vycházejí blbosti i teď. Nejde tu o regulaci, ale o měření vždy jiným metrem. Někdy tak, jindy jinak.
-
lidi jsou idioti... z pohledu statistiky...
-
pokud to tak lidi používají, tak jsou idioti.
-
z globalního hlediska mi právě 6 her měsíčně přijde málo.
-
Ono jde o to, že jako recommendadion se považuje i když tam někdo napíše, že to je totální sra*ka :D
-
Nebud sobec a uvazuj globalne, lidi je hodne:) Z tech par milionu lidi na steamu se kupcu najde jiste dost.
-
chápu dobře, že vycházíš z úvahy, že všech těch šest her měsíčně člověka zaujme a všech šest koupí?