Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Njn. Tak to dopadá, když si někdo o hře nesežene pořádný informace, než si ju koupí. Pak si stěžujou, že si koupili totální blbost.
  • Já tomu v pohodě věřim, naštěstí už to nehraju a těch par korun co jsem za to dal ( asi 2 eura)
    sice trošku lituju, ale né zas tolik jak kdybych to koupil za cca 15 eur :D
  • Asi tak nějak, sice jsem si Warz koupil před cca 2 měsíci za asi 2 eura, ale za tak nízkou cenu je to špatná hra. Ještě pořád nevyšla další mapa ( ale tvurci si zní vesele dělají screeny).
    Ten survival tam fakt není ( docela dost serverů se tam zaměřuje na CoD style s tím že tam snad ani nejsou zombie ( ano, viděl jsem na streamu jednoho týpka hrát na serveru bez zombií a jen se hráči zabijeli)).
    Zombie jsou fakt tupý, když si zjistíte vzdálenost na kterou vás vidí a slyší tak můžete v pohodě pomlátit skupinku 20 zombie po jednom v pohodě. :(
    Snad jediná věc co se mi tam líbila bylo některé jídlo, např když jsi snědl solený chipsy tak se sice snížil hlad, ale zase zvedla žízeň.
    Nakonce to neni ani chyba hry, ale přístup tvůrců: Místo aby fůrt kecaly o tom jak je to dobrý nebo jak to spravují, tak by to měli fakt spravovat, když vycházely opravný patche tak nebyl ve funčnosti skoro žádný rozdíl. A pak ještě jejich přístup k naštvaným zákazníkům je taky speciální :D ( Tohle by si snad ani EA nedovolila :D)
  • Souhlas, s kamarady sme to hrali celkem dost az do doby kdy jednomu vykradi kompetne ucet a nejhorsi na tom je ze nepomaha ani zmena hesla atd.. Pravidelne mu stim nekdo hraje a ma dokonce ban na ruzne severy. A neverili by ste tomu, ale podpora to vubec neresi!
  • Podle mě jsou lidi z WarZ sprostí zloději, kam se na ně hrabe gearbox s alienem, změna jména se jim akorát hodila pro další okrádání

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit