Přejít na výpis diskuzí
Valve si v Evropě zaregistrovala značku Half-Life 3 - UPDATE
2.10.2013 | Aleš Smutný
162 příspěvků
-
To je ono, to je znameni. Posvatna Lambdo, nezklamej nas, uslintane a natesene, kteri stale doufaji:-D
-
Source Engine 2 -> StemOS -> Half-Life 3
-
Buh vi, kdy by vysel druhy dil, pokud by nedoslo k uniku zpiratneny verze. Nemyslim, ze by Valve nic nedelalo, ale relativne kratce ma za sebou Dotu2, ty hry se zombikama, CS:GO a spoustu veci rozdelanejch. Takze dokud nebude HL3 predstaveny na E3 zustavam chladny. Ale ne, ze by FPS nezaslouzilo poradne nakopnout.
-
Half -Life 1 i 2 jsem hrál, více byl pro mě revoluční Deus Ex a NOLF, přesto si přeju, aby to nezkazili jako v případě Atomového vévody :)
-
Prvy diel bola bomba zato ze nic take nebolo ale teraz pochybujem ze by spravili daku dieru do sveta mozno preto sa aj nato vybodli a nevydali ani ep3..
-
Tak dva roky nazpátek bych u tohohle článku nejspíš jásal radostí jak malej, ale už mi HL3 začíná být pomalu putna. Až to vyjde, tak to vyjde (jestli vůbec). Mezitím tu bude tolik skvělých, možná i lepších her, takže ať si Valve pro mě za mě třeba mastěj tlačenky, už mi začíná být jedno, co se u nich ve firmě děje.
Navíc teď se furt řeší ten jejich steambox-bullshit. Kdo je na to zvědavej... *6* -
-
No jestli na to HL3 opravdu vyjde exkluzivně, tak na to bude asi pár lidí zvědavejch bude :D
Ale osobně si myslím že kdyby k tomu opravdu došlo, tak to bude spíš časová exkluzivita, protože by to bylo proti jejich pro-linuxové politice.
-
-
launch titul na steam os. parchanti. ale jestli to tak bude tak si to nekoupim.
-
-
Tak Steam OS bude free takze si to klidne nainstaluju dohraju si to 2-3x a odinstaluju pokud bude stat za prd.
-
Mně to je například tuplem jedno, vždycky jsem měl raději Doom nebo Far Cry.
-
-
nevím nevím. epizody 1 a 2 nic moc a na 3 ani nečekám. ikdyž se najde dost joudů co budou jásat *7*
-
-
Za joudu seš spíš ty !
-
-
proč ? protože se mě nějaká hra nelíbí a nečekám na její pokračování roky ??? tak to jo si mě to natřel *1*
-
-
-
Half life 3 by byla jedna z mála her, kterou bych koupil aniž bych viděl třeba jedinej obrázek, video nebo recenzi :D
-
hmm hlavně logika věci říká že bude exkluzivně na Steam OS. Ono kterou hrou by přivedli nejlépe na tenhle systém? Která AA hra je tak očekávána až je s ní mytologická legenda? Nic krom HF3 mě nenapadá a vsadím na to svůj měsíční plat klidně že to tak bude.
-
-
Na SteamOS bude mít HL3 exkluzivitu 1 měsíc, poté to pustí i na Windows. Každopádně Microsoftu se už stahují půlky.
-
Já vůbec tu logiku nechápu. SteamOS bude zadarmo, takže exkluzivita na tenhle systém moc smysl nedává. Steam je distribuční platforma. Když maximálně, tak další HL bude exkluzivní pouze pro Steam obecně.
-
-
Podle me to smysl dava. Prichazis s novym operacnim systeme a cim vic lidi ho vyzkousi, tim vetsi sance ze se to nekomu zalibi. Ja bych se treba mesicni exluzivite na steam os vubec nedivil a byl bych za ni rad, alespon by bylo veselo.
-
-
Mně by to bylo jedno. Stejně SteamOS po vydání na zkoušku nainstaluji. Ale pro mnohé by to byl opruz. Jinak pořád nechápu, proč by Valve mělo chtít systém rozšířit na normálních počítačích. Pořád bude mít Steam pro Windows větší množství her. Ten OS je primárně určen pro Steam box a pochybuji, že Valve by se obrátilo zády k uživatelům klasických pc. Mám takový pocit, že Valve jde hlavně o svobodu volby. Ne uzavírání systému, čemuž by exkluzivita odpovídala. Takže mi to pořád smysl nedává.
-
-
No ja si myslim, ze valve je uplne jedno, jestli nekdo bude pouzivat steam os na "nenormalnich" pocitacich v obyvaku, nebo na normalnich nekde jinde. Jde jim podle me o to, aby to proste pouzivalo co nejvice lidi. Cim vice lidi bude kupovat steam os kompatibilni (opengl) hry, tim vice vyvojaru to bude stimulovat k tomu, aby na to ty hry delali. Kdyz udelali povinnou aktivaci HL2 na steamu, tak to byl take pro mnohe opruz.
-
-
-
A jak by si nejlépe rozšířil tenhle systém? Dáš ho s podmínkou OS Steam...
-
-
Řekl bych, že na Steam boxu bude už po koupi nainstalován. A myslím, že to je hlavní účel toho systému. Ne konkurovat za každou cenu Windows. Představ si to takhle. Valve vydá hru a chce ji co nejvíce rozšířit. Nejvíce pc hráčů ale pořád budou mít Windows. Proč je nutit do dalšího systému, na který bude omezený počet her a pro práci nebude vhodný. To by si Valve močilo do vlastních kalhot. No a pokud hra nevyjde na klasické konzole, budou mít gaučoví hráči důvod si koupit Steam box. Tohle mi připadá jako dobrá taktika.
-
ten OS je primarne na stream ? a asi tak ho chcu rozsirit ?:D a tym ze je free ?:D nejak pochybujem ze si budu brat peniaze z uctov tym ze daju nato exkluzivne HL3 :D masa sa im nato vyserie a oberu sa akurat o zisky
-
-
-
Ja na to vsadim tvuj rocni plat, ze to tak nebude.
-