Přejít na výpis diskuzí
Valve věří v příchod PC do obýváku, kde vyzve konzole
10.12.2012 | Aleš Smutný
188 příspěvků
-
lol
čím vetší obrazovky tím vyšší rozlišení potrebuješ
takže když dnes hraju hitmana na svem monitoru 1680x1050 na max a mam 40 fps na lepší mainstreamove karte, tak na dvoumetrove televizi bych tam mel fps hadej kolik aby obraz vypadal stejne dobre
asi polovinu -
Takže se mají spojit PC a konzole v jeden celek, to jako fakt??? Ale aspoň by konečně ustaly ty nekonečný hádky těchto dvou táborů!! *15*
-
Já vám nevím. Zase je to další zařízení do baráku. Snad Gabe ví o čem mluví, ale já asi nebudu cílovka.
-
Chlape, ty dneska teda perlíš :) Současné konzole v 99% her nezvládají full HD rozlišení. Full HD rozlišení zvládá právě lehce PC.
-
co to meleš. v dnešní době neni absolutní problém hrát hry ve full hd a většim rozlišení. v době 8800GT to nešlo, ale dneska s těma kartama můžeš uplně vše
-
imo hloupost. prece do obyvaku neponesete klavesnici. pc software a internet taky neni prizpusoben aby se na nej koukalo z 2 metru na tv a aby se ovladal na necem jinem nez klavesnici a mysi.
co se tyče her nenamital bych kdybych to mohl hrát na televizi ale jsem zvedav na hw kterej by utahl to rozlišení.
zbyvaji videa a to je malo -
Ještě nedávno jsem si řikal, že Valve trochu moc mluví a prohlašuje něco, co neni uplně jistý, jak to dopadne, ale po tom, co začali prosazovat Steam pro Linux a opravdu reálně přinutili lidi okolo linuxu i intel, nvidiu a ati se tím opravdu zabývat a zkvalitnit hraní v linuxu, tak jo, všechno je možný. Klidně může být PC zase konkurence konzolí, když Steam udělá komfortní rozhraní na TV, což už dělá a jinak PC šlo připojit k TV vždycky.
-
No nevim ale PC ma aspon dnesni opticky audio vystup HDMI pro video kdyz uz chcete tak mate bezdratovou mys i klavesnici ani bych se nedivil kdyby byl i bezdratovy Gamepad. Bez problemu PC pripojite k TV a Zesilovaci s reprosoustavou a kdyz si poridite pekny Case tak vam nepride divne ze mate pc vedle TV kdyz vam ladi s nabitkem okolo. Konzole maji omezeni napriklad disk ten nemuzete zvetsit tedy pokud nechcete prijit o zaruku, grafika v konzolich jsou archivni kousky ktere v te dobe byli na spicce, procesory x PS 3 je udajne nejak 8 procesoru narvete do pc poradny procesor a kvalitni grafiku a mate lepsi herni vykon i kvalitu nez na konzoli, Kinekt kdyby mrkev nebyla **** tak by ovladace neprodavala za nejakych 60tisic dolaru (ci kolik jen vim ze to je silena suma co za ne chcou) tak pc by slo ovladat prez kinekt. Wii U je jen tablet s wifi ke konzoli vzdyt tohle jde i na pc jen nikdo to nepouzil ve hre vite jak cool by bylo hrat MMO na mobilu ci tabletu (existuji programy kdy hrajete PC hru a jen obraz se prenasi na mobil na kterem "hrajete"). Proste to co se objevi na konzoli je mozne na PC bouzel vetsinou opak nejde (pripojit kinekt na PS3 si muzem jen nechat zdat, move pripojit na xbox nerealne). PC tu bude bouzel se budou objevovat jeho nahrazky jako Mobil Tablet Netbook Notebook PSP Xbox PS3 a dalsi jsou jen osekane PC k jednomu ucelu.