Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • davidBray
    já vím, ale prostě z nějakýho důvodu jsem na tebe reagovat musel :)
  • Další krok aby se dělalo víc skvělejch titulůi na PC co jsou na konzole.... Jenom podotknu, že navrháři konzolí musej být vyjetý opravdu... Valve je v tomdle nováček a hned představí revoluční ovládání gamepadu konkrétně mluvím o psaní, to je fakt mazec... Proč to nenapadlo někoho dřív?
  • Tak je to pro srandu jen viď.. a navíc dá se to, ale Valve dalo akci na hry co to umí nejlíp takže záleží na človověku... PCčkář těžko bude vyheldávat FPS a ten kdo měl má konzoli mu to bude jedno... Už jsem na mojí telce hral Trine Batmana atd.. a prostě konzole s lepší grafikou...
  • Češtinu (texty) jsem měl nalezenou na Internetu, i nainstalovanou na Steam verzi, asi za minutu, žádný problém.
  • PC v obýváku už mam léta připojené k TV, konzole se mužou jít zahrabat...
  • dobry napad
  • Takže pokus o hardwarové DRM vyvojářu??:) Ke hrám přímo i hardware na kterém poběží?:)
  • lol, to je hadka tady, sorry, ale ja fakt nejsem osmiletej nerd nebo vecnej panic, jako vetsina tady, tak mi to je jedno, ale klidne se prizabijte, lol
  • A pritom paradoxne jediny kto objavil Ameriku, si tu dnes ty s rozlisenim obrazovky...
  • Robotron3
    Ty ses dneska rozhodl, že když už se ztrapňovat a dělat ze sebe blba, tak aspoň pořádně?
  • Trisska
    Na něco tak příšerně blbýho se nedá ani reagovat!!!
  • Trisska
    Kromě hlavy všechno v pořádku? *4*
  • AC3 uz tam CZ napisane ma,ako tak pozeram, no neviem ci aj ta dvojka, preto som to sem napisal, ci nahodou niekto... *3*
  • lool to je lamka ten gabe newell, von ani nevi že uz dnes se da pripojit pc k tv a porad to bude mit stejne rozliseni.
    a tvari se jak kdyby objevil ameriku *7*
  • Jzs ty jsi fakt TROLL ....i kdyz budes mit obrazovku 4 metry tak i ta muze mit stale jen 1680/1050 ne?Trena Hd ready Tv i kdyz maji 120cm tak maji 1200/800 max ty VEMENO
  • toto je podla teba slusne sa spytat? citacia :

lol
    čím vetší obrazovky tím vyšší rozlišení potrebuješ
    takže když dnes hraju hitmana na svem monitoru 1680x1050 na max a mam 40 fps na lepší mainstreamove karte, tak na dvoumetrove televizi bych tam mel fps hadej kolik aby obraz vypadal stejne dobre
    asi polovinu

Navyse mladenec, som Slovak, takze Cestinarka ma naozaj nevyvola *3* a za dalsie uz som 11 rokov dospely clovek, takze ked uz si blby a nieco nevies, tak sa nepustaj do debat o tom, ako to funguje.
  • ve skolce maji dneska asi zavreno, je doma s maminkou a placa tu nesmysly.
  • Robotron3
    Rozumim, já jsem si to prvně neuvědomil. Bohužel tohle je pak chyba steamu a dost špatně se to dá zjistit. Jedině od člověka, který to tam koupené už má a nebo napsat přímo na podporu steamu, a nechat si to konkrétně potvrdit.
  • no ved to,ze napisane neni, ale pritom byt moze, mozno to risknem nakoniec, tym zlavam sa neda odolat a donutili ma prestat kupovat krabice, preto ma cz v Steam verzii zaujima
  • Coffin.Corner
    Ale u televizí neplatí, že čím větší úhlopříčka, tím vyšší rozlišení *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit