-
ehm :D.. na jednoho hrdinu v dote taky existuje cela rada buildu.. skill i itembuildu.. DotA trva vzdy okolo hodiny a co jsem zkusil LoL i HoN, tak ti z toho vyjde, ze dota neni pomala, ale naopak tyhle hry rychly.. To, ze v HoNku maj creepy ms asi 330 mi prijde smesny..
Je to o osobnich preferencich, to je jasny, ale ne nadarmo je DotA pro profesionaly :P (to je vtipek) -
Chapu to opravdu spravne ? To ze jsi napsal ze drazsi hrdinove jsou lepsi ? Ja hraju Lol asi tak 7 mesicu a jeste jsem si toho nestacil vsimnout... Rad bych nejaky prirovnani treba kterej hrdina za 6300 je lepsi nez ten za 1350.
-
Reakce na Bu
-
Bože, 3lidi ti řeknou, že tam nic takého není, ale ty proste ne.
Co třeba zapnout LoLko a kouknout se , že to tak není ?
Řekni mi teda poradne co za lepsi runy či co , maj platící hráčí co nemaj normální ?
Dej mi nakej link, screen, cokoliv kde to je videt. Nic nenajdes bo nic takého neexistuje. -
LoL podle me taky pekne zpracovalo f2p model. Jediny co si tam vlastne koupite je snizeni celkoveho casu.
-
Jop sorry za gramatiku, nejak v tejto diskuzii na ňu nedbám.
A LoLko som tiež nejaku dobu hral. To čo pišem kraviny teda niesu. -
1) Nauč se psát
2)Nic jako specialní runy pro platící hráče nejsou. Normální runy samozrejmě ano.
LoLko hraju už sakra dlouho, takže o tom neco vim. A ty rikás naproste kraviny. -
F2P je proste demo. Demo neni spatny. Spatny na tom je, ze velmi casto se nam snazi tvurci namluvit, ze F2P je normalne hratelny. F2P nemusi vadit lidem co nahraji 5 hodin tydne, ale pokud chci hrat MMO jako MMO, tak do toho stejne ty prachy musim vrazit, takze na tom neni nic free.
Bylo tu zmineno AoC, DaD, Lotro... f2p u tehle her stoji za prd. Narozdil od WoT, kde mi pripada F2P pekne zpracovany. -
ok, ok, všichni krome me mate pravdu - uz me ta diskuse nebavi.
-
Myslí, že máš pravdu, ale ne na 100%. Je zřejmé, že hráči, kteří nemají dostatečný přehled na to aby si udělali vlastí názor na to či ono, se nechají snadno ovlivnit někým na slovo vzatým. V tomto případě máš naprostou pravdu. Pak jsou tu, ale hráči, kteří prostě vyzkouší nějakou F2P hru a pokud se jim to nelíbí, tak všechny ostatní F2P nahážou do jednoho pytle a ti jsou podle mne slyšet nejvíc.
-
ale grafiku taku ma.
-
Runy ti hru ovplivnia. Ak nesuhlasiš - tvoja vec. ale tam je značny imbalance v tomto. A ja pišem o veciach čo ti tu hru ovplivnia. A nie o skinoch. Prečitaj si moju spravu par krat a zistiš, čo mám na mysli.
-
Jasně že jsem si kouppil pozor....teď to přijde....5 nových hrdinů! No wow páni. Asi jsem zvyklý na něco jiného z Dota a možná to hráčům LoL přijde normální. Užívat si dva měsíce 5 hrdinů. Master Yi je prachsprostě nevyladěný hrdina a jeho cena je výjimka potvrzující pravidlo
-
Za to ale muze zdejsi redakce: Dojde nekdo, rekne ze hral F2P hru a je to brak pak prijde nekdo to to zkusil nebo hral (nahodou) dalsi brak a napise z toho recenzi ze F2P je brak, kdyz je to nejaky nadrizeny tak mu ostatni podlezaji a taky pisou ze F2P je brak (nekteri lidi vidi spatnou hru , ktera je F2P a hned to stvadi na ten model, ale vyvojari jsou nevinni, oni za to prece nemuzou) a jak bude kazdy redaktor psat ze F2P je nemoc tak polovina lidi co sem chodi tu nemoc " F2P je nemoc " chyti a je to haji - asi takhle podobne vznikaly valky a revoluce - dezinformace a prekrucovani pravdy
-
Zrovna u Doty 2 to má 2 chyby. Nejenže asi nebudou hráči původní Doty chtít platit, protože je to vlastně remake a původní hru(mod) už mají zaplacenou, ale ani ostatní hráči nebudou chtít platit, protože tu jsou právě LoL a HoN, které lze hrát i bez peněz. Tudíž F2P je asi jediná možná cesta, jak to hromadně rozšířit mezi lidi a zároveň hodně vydělat. *3*
-
Ještě dodám, že jak píše MR.sugar v jiném vlákně o demoverzi, tak to je to co bych nejlépe bral. Demoverze na měsíc a pak by se musela koupit hra. Člověk si to vyzkouší a pak teprve koupí.
-
Důvod je jasný. Tvůrcům to více vydělá ;). A důvod proč bys ho měl milovat se většinou nedá najít. Pokud si chceš většinu F2P užít jako plnohodnotný titul, vyjde tě to mnohem dráž než kdyby si si koupil AAA titul. Opět ale záleží, za co chtějí tvůrci platit a jestli je nějaký alternativní způsob, jak věci získat bez peněz a jak je to nastavené. Jediné pozitivum vidím v tom, že si hru můžeš předem vyzkoušet a rozhodnout se, zda je hra pro tebe dobrá a vyplatí se investovat. Od toho bych ale preferoval demoverze...
-
Tak fff vlastne zodpovedel mou otazku. Toho se ale právě bojím, oni tam pak dají věci co hráče budou zvýhodnovat a uz to nebude vyrovnané. Dota byla do ted vlastne o skillu a bylo by dobré kdyby to tak i nadále zůstalo. Pokud tam dají jen nejaké kosmetické veci na upravu, tak to nevadí, kdyz by to tedy byl takovy nekonecny trial a dala by se koupit jen takova plna verze, tak to ano, protoze je to jako nakup te hry v subscription modelu jen je predtim trial. Ale nekonecne mikrotransakce, za ktere si lide kupuji vylepseni a taha to dal a dal penize a jeste pak hra neni vyvázená, tak to se mi nelíbí.
-
LoL je bobrej, ale já ho nesnesu kvůli grafice, prostě mi ne a ne vpadnout do vkusu. *9*
-
Za a) musí to být dobrá hra b) hra by měla splňovat pravidlo, že vše za peníze je jen bonus, nikoliv useknutá část hry. Pak je F2P v pořádku. Viz. třeba TF2.