Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A za ty dva mesice jste nenahral dostatecny pocet bodu na par hrdinu? *8* Ja mel za 4 tydny 3 koupene a kazdy stal pres 6k bodu.
  • tie runy...
    Ano daju sa zsikat aj bez penazi. ale proste je to podla mojho nazoru velmi zly prvok v hre.
  • Je to zlo, ale ne ve všech případech. Opravdu záleží, jak je ten model nastaven.
  • Souhlas, ale nesouhlasim ohledně F2P. Pokud je dobře udělaný, tak to jen hře pomůže a hlavně, vydělá víc, než klasicky prodávaná hra. F2P=/=nekvalitní hra (alespoň ne vždy). Zajímalo by mě, proč si myslíš, že F2P nemůže být kvalitní...
  • Kr.Pa
    Co je spatneho v LoLku ? co ovlivni hru kdyz si to koupis za penize
  • Kr.Pa
    Proč mám taký pocit, že redakce games si zde lidi vychovala k tomu ze F2P je zlo, kdyz to pravda neni ?
  • heartless_cz
    Ano LoL je hnus a to velký. Nebudu se tu bavit o herních mechanismech, které jsou proti Dota hodně zjednudušeny, ale f2p je jedním z hlavních minusů. Hrál jsem to asi 2 měsíce a za tu dobu jsem si mohl zkusit tak 20-30 hrdinů. Kupovat jednoho za 5 dolarů mě opravdu nerajcuje a především systém různých cen je klíčovým problémem celého LoL f2p. Ti dražší hrdinové jsou prostě lepší, ať si kdo chce, co chce říká. A hrát z týdenní nabídky hrdinů, ktde se polovina stále opakuje? Ne díky. Chci Dota, kde si mohu vybrat z desítek hrdinů podle nálady a mít v záloze counter na nepřátelský tým.
  • Souhlas, pořád nechápu, co maj lidi proti kosmetickým záležitostem... Hru to neovlivňuje a zrovna do TF2 to prostě zapadá. Já osobně v tom vidim to, že oni by ty čepky a tak prostě chtěli zadarmo...

Se zbraněma už zas tak moc nesouhlasím, nic proti nim nemám, ale moc zbraní prostě tak nějak ubližuje balancu, i když si myslim, že to neni tragédie a Valve se to snaží ukočírovat. A je tak trochu s podivem, lidi neustále chtějí nový obsah, dostanou ho a pak je toho najednou moc a nadávaj, že to úplně změnilo hru. Dneska je tak těžký se v lidech vyznat...
  • Foxtrot_cz
    Podle mě peníze určitě mají, takže o tom to není. Jednoduše chtějí aby si hráči sami řekli co a jak, protože kdyby tu hru udělali a pak zjistili, že někde na to šli úplně špatně, tak už by bylo trochu pozdě, takže když to vydají dříve, tak celá hra bude nakonec kvalitnější. To je krok do předu, že nechají širokou veřejnost ozkoušet hru a podle toho ji pak upraví, není to nic co by bylo jakkoliv špatně. Přirovnal bych to k Minecraftu, který je ještě beta a vlastně už se hraje jako kdyby byl full a pouze se přidával nový obsah (což se vlastně děje).
    Jednoduše, když společnost myslí ekonomicky a nechá hru beta testnout hráči, tak je hra ve finále ještě kvalitnější.
    PS: Ještě bych chtěl dodat, že F2P by podle mě byla rozhodně špatná cesta. Byla by hloupost udělat nekvalitní free hru, když je výhodnější pro všechny udělat kvalitní placenou hru.
  • Dufam vo f2p model.
    Ale nie taky ako je v LoL teda z časti. Nechcem ziadne bonusy do hry čo ju ovplivnuju. To nie.
  • Prosímtě jak můžeš vědět že sem to nehral před F2P updatem? to víš že sem to hrál dávno předtím (dostal jsem to k Orange boxu) ,ale nikdy mě to nějak extra nebavilo,jednou za čas zahraju pro srandu ,ale tahle hra nikdy o skiilu nebyla to je prostě taková relax záležitost.A nevím proč by mi mělo vadit že si svoji postavu můžu oblíknout jak chci ? a nebo že tam jsou furt nové zbraně čemu to prosímtě vadí ? Možná tobě a pár podobnej co nemaj radi novinky. *5*
  • To je preci presne, co jsem rikal ne? *1*

Neboli: "Hru vydame jako betu, hraci budou nadseni a jeste nam to zaplati".
  • Beta neni zrušena, jen bude přístupnější... Prakticky podobný trend se dá zaznamenat i třeba u L4D2, kde začali DLC vydávat po částech jako betu. Zdá se, že Valve prostě chce, aby si hru vyzkoušelo co nejvíce lidí a dostali tak potřebný feedback.

Vše tedy stejné, beta poběží, hrdinové a obsah se postupně bude přidávat, jediné co se mění, že hra bude přístupná všem dřív, než se plánovalo.
  • Ano, čapky opravdu zničily celou hru... Můžu se zeptat jak? Je to jen kosmetická záležitost....Jediné, co hru "zničilo" je prostě to, že je prostě přesycena zbraněma, což vede k tomu, že už není tak vybalancovaná. A to by se prostě stalo i kdyby nebyl trade... I přesto se podle mě řadí stále mezi to nejlepší, co může MP nabídnout.

Free2Play neni špatný, pokud je dobře udělaný. Třeba já nemám pocit, že bych byl v Tf2 nějak znevhodněn tím, že nic nekupuju atd. Pokud bude Dota2 podobně řešená a nebude to znevýhodňovat nějak extremně, nevadí mi to. Ale jinak, je téměř 100% že hra bude F2P, Valve samo řeklo, že tohle vypadá na nejpravděpodobnější řešení.
  • Ja tu mluvim o projektu DOTA2 ne o cele firme Valve. Citace:

"Původně jsme příští rok měli strávit betatestováním, přidáváním nových funkcí a rozšiřováním počtu hrdinů na úroveň prvního dílu ..."

Jestlize firma rekne, ze zrusila beta test a zaroven do toho neprida nove funkce a bude mene hrdinu nez prvni dil, tak je to proste podezrele. Neverim tomu, ze to delaji kvuli fanouskum. Takze jsou to bude penize nebo se bojej konkurence.
  • a co je jako ted zprasene? Budte konkretni prosim?
  • tak to si asi lol nehral ani raz alebo tvoj lvl a elo bolo tak nizke ze si dostaval len lamy sa ptm nemozes cudovat cakas ze pustis hru a hras hned s profikmi?:D
  • Ethy
    Tím chci říct, že f2p je špatná cesta skoro pokaždý. Viz AOE online :)
  • Ethy
    To proto že si TF2 před F2P updatem nehrál. Já ho hraju od bety a po f2p přišlo tolik lam, trollů a úplně to zničilo kompetitivní hraní. Je fakt, že VALVe zničilo hru s čepicema a trade updatem, ale tohle byla poslední kapka, teďka je z tý hry úplná kravina oproti tfku v začátcích kdy to bylo aspoň trošku o skillu...
  • To nevím to sem nehral !Jako třeba u TF2 mi to třeba nevadí ,ale u doty by to bylo.....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit