Přejít na výpis diskuzí
Valve žehrá na minimum invence ve vývoji HW, chce to změnit
4.9.2012 | Petr Poláček
152 příspěvků
-
A pak tu jsou dokonce i tací, kteří bez problémů používají myš + klávesnici i gamepad. Prostě některý hry jsou lepší s gamepadem, tak nevim proč bych se měl trápit s klávesnicí. Jenom proto že hraju na pc? Blbost.
-
ano, ostatní hry nikdo nehraje a proto se na ně dělají recenze
-
K+M bude doladěný přecijen o trochu víc, poněváč je tu s náma ještě dýl, něž nějakej tvůj gamepad. A to snad ani radši nezmíním to, že hráč s myší ti zlíská p*del skoro v jakýkoliv hře. Jinak pokus o flame, nestydím se říct, je katastrofálně neoriginální.
-
PC hraci maji problem prijmout i gamepad, ktery je za dlouhe roky odladeny a je pro nej spousta her, natoz neco uplne noveho :-). K+M je v prvni rade nastroj pro kancelarskou praci a jako takovy mnoho vylepseni nepotrebuje, rozhodne ne ve funkcnosti. Maximalne v ergonomii.
-
Kdyby se radši vrátili k tvorbě her a neplodili takový srágory jako CS:GO.
-
Fandím každému, kdo se snaží posunout technický vývoj dál, ale nějak se mi nezdá, že by Valve, i když jistě finanční zdroje má, bylo schopno i ve střednědobém horizontu přijít s něčím skutečně inovativním. Přece jen je potřeba know-how a vytvořit celé technické zázemí.
-
Už sem se lek, že jako na Živě hned vyrukují s tím nesmyslem, že se bude jednat o SteamBox, další konzoli. Dobře pro games :)
-
Co furt Counter? Hraješ ho? Hraješ. Tak k čemu ti je recenze?
-
Zase bych byl nerad kdyby se vrátila doba, kdy si člověk pořídil pc a za půl roku už si s tím nezahrál.
-
Valve je opravdu špička, mám je rád hlavně proto, že jako ostatní nekašlou na PC a taky díky Steamu. Navíc, Gabe je strašnej sympaťák *2*. Rozhodně jim fandím, třeba z toho vyleze něco pěkného.
Jen trošičku nechápu kolik by toho chtěli po myši a klávesnici, to je zrovna taková věc, kde se toho tolik změnit nedá, dejme tomu, že tam dáme volitelná tlačítka, lépe je rozložíme, do myší více ergonomie, třeba i tlačítek, dokonalejší senzory, ale víc inovací mě zrovna nenapadá, co vás lidičky? *4* -
No nebylo by špatné, kdyby se do toho pořádně "obuli":)
P.S: Když už máme to Valve, co to CS? *3* -
Jen do toho, nic špatnýho z toho pro nás vznikout nemůže. Mám rád Valve a Gabea, pro ty názory.