Přejít na výpis diskuzí
Vata v Trubce - videa na Youtube mění herní svět a ukazují nám celebrity budoucnosti
6.9.2014 | Martin Bach
114 příspěvků
-
taky sem to kdysi rozjel ve velkym, neni to žadny kumšt natočíte video a pak jen používate klikaci bot programky ktery vam na to klikaji. vydelaval jsem tim i 1000€ mesíčne ale ted mam lepší job a tohle jsou pro mne prakticky drobny tak jsem s tim prestal. (navic mi to prijde i nemoralni)
-
tohle je ten typ videí kterej bych klidne zakazal. nepridavas tam nic vlastniho (komentar nebo gameplay) jen reprodukuješ naky skripty
-
jo taky bych se tim rád živil :D Vydělám si tam tak 2000 za 3-4 měsíce svojema starejma videama... což není špatný...asi to zkusim znova rozjet :d
-
Článek brej, líbil se mi akorát to je ted nová modní vlna a nejen to jsou v tom velké prachy atp... nechápu ale dočetl jsem se něco a jsem opět chytřejší. Nad talentem se takhle prezentovat, určitě nepochybuji a chápu že někdo jako ten CZ Letsplayer rád zůstane možná na vždy v anonymitě.
Protože jak víme, soukromý si člověk prostě cenit musí. *4* -
všichni ti strašně závidíme.
-
bez spat, uz je po desaty hodine..
-
taky mam kanal a vydelavam velky prachy dokonce sem dal vypoved z prace, neni to o hrach ale jmeno nereknu protože je tady stejne jen hate *7*
-
diky o nekterych jsem nevedel a jsou dobrí *3*
-
Tohle všechno je celkem ok, ale největší narez jsou lidi co ,,dohravaji,, hry na youtube...
me osobne většinou u lets play videii nejvic vadi clovek co do toho keca, az na par výjimek na které jsme si dokazal zvyknout (angry a tak)
PS: dobrej clanek pane Bach:) -
a když už Scotta tak potom i danny2462 :)
-
Sterakdary... má celkom podobný štýl ako TotalBiscuit
-
ty si normálne detektív clouseau, napísal si presne to isté čo prispievateľ pred tebou
-
"tón hlasu má neuveriteľne iritujúci, pôsobí veľmi povýšenecky"
az "cynicky"? mozno preto si hovori TotalBiscuit, The Cynical Brit ;)
"ono nejde tak o nepravdivé informácie ako skôr o nepresné a často zavádzajúce informácie"
to bude asi tym, ze jeho "WTF is..." su prve dojmy, vobec to neskryva. je to dokonca priamo na jeho YB stranke: "WTF Is...? - First Impressions of videogames" -
Doporučuji kanál Scotta Manleyho, hraje většinou hry s vesmírnou tématikou (Star Citizen, Elite, Kerbal Space Program,...) ale mimo to dělá doktorát z astronomie,takže občas nahrává videa i z tohodle odvětví a další zajímavosti.
-
Podle toho, jak jsi napsal tenhle koment by se dalo spekulovat o tom, kdo se z komy probudil *1*
-
Prosím, aby ve stejném reklamním duchu vyšel i článek od Lukáše Grygara z dílu Dívčí válka. Ten díl si kupoval nebudu, ale článek mě zajímá. Je to nefér. Tohle číslo mám a článek jsem přečetl za peníze, kdežto ti, kteří si číslo nekoupili, si ten článek teď přečtou taky, zatímco já ten, který chci, ne.
-
A proto misto toho, abych volny cas stravil tim, ze si na tu konzoli/PC vydelam, tak ho budu zabijet tim, ze budu cumet na nekoho kdo hraje hru. Mozna jsem uz zkostnately dedek (35), ale fenomen lets play videi nechapu. Z meho pohledu je to asi jako rozdil mezi sexem a koukanim na pecko.
-
bach se probudil z komy a zistil že existuje youtube tak napsal tenhle članek jak prase. btw tl dr
další članek o ničem na games -
Nebo za C) nemůžu si jí zahrát protože nemám konzoli/PC na dnešní úrovni takže na ní budu koukat aspoň přes někoho
-
na youtube sleduju jenom člověka co si říká "FrankieonPCin1080p" hraje většinou survival hry nejvíc asi DayZ a baví mě na něm to, že on v tý hře bez příběhu ty příběhy vytváří je to jako sledovat film z tý hry a k tomu dospělé vystupování, dobrej vypravěčskej hlas, prostě moc pěkný na koukání, bohužel na ostatní youtubery na který jsem narazil chválu lpět nemůžu, navíc nechápu proč se dívat na někoho jak hraje singlplayerovou hru která mě za a) nezajímá a proto na ní nebudu koukat a nebo za b) zajímá a proto na ní nebudu koukat a zahraju si jí...