Přejít na výpis diskuzí
VATS ve Falloutu 4 čas nezastaví, ale pouze razantně zpomalí
9.7.2015 | Honza Konfršt
66 příspěvků
-
nebo taky mohly doma ojizdet manželky místo toho vymejsleni staveni města. Kde beres tu jistotu ze by udelali vic ukolu?
-
a taky tam určitě nějaký questy typu: postřebujeme před nájezdníky postavit tohle, jiní budou potřebovat tohle... bude.
-
Žašlaný Mongolové!
-
Fajn, Na jedné misce vah čas a vyvíjení tower defence a toho abys mohl stavět město a na druhé questy, postavy a místa atd. které místo toho stráveného času mohli udělat.. Já jsem proto druhé. Nicméně asi budu muset hrát a stavět i to město, protože questy ostatní věci budu už mít hotový dřív než bych čekala..
-
arkada
-
A proc bys to mela delat? vzdyt to bude kompletne nepovinna část hry..
-
Tady nejde o nějaký střílny. Jde o to že budu stavět celé město jako blbka, kdybych, chtěla budovatelskou strategii/simulaci tak bych si stáhla třeba Skylines.
-
když to tady ctu tak bych blil. Kazdej papouskuje tower defenze, lol..v traileru bylo videt strilny co strilej po nepratelich a uz to je tower defenze. To je jako když bych tvrdil ze Comand and Conquer ma tower defenze protože tam sou strilny co mi branej zakladnu. To je vazne většina lidi tak debilni ze si neumi dat dokupy 1+1 a zjistit ze výsledek je 2? Asi jo, radsi budou omílat sragoru o tom jak 1+1=3.
nebo je proste nutny idiotum dat nejaky prirovnani aby aspoň ramcove vedeli oc jde? jako malejm detem? Je hele maminko tamhle něco bezi...to je pejsek Janicko...a co to je pejsek,..to je zviratko Janicko, něco jako ta ovecka co jsi videla u babicky (uz sem to jednou psal jinde, ale koukam ze papusci sou silnejsi) -
Tam zadnej tower defenze nebude, když postavim ve meste strilny který budou kosit zmutovany krtky když ja budu nekde bůhvíkde delat ukoly to je jako tower defenze?...a Minecraft taky ne..nebo si tam snad nekde videl dlabat kostky ze země? me prekvapuje i debilita autoru ze to sami prirovnavaji k Minecraftu když to s nim nemá nic spolecnyho. barak si clovek mohl stavet i ve Skyrimu a připomínalo to snad Minecraft?
Zkuste uvazovat samostatne a ne se nechat ovlivňovat kecema novinaru co papouskuji jeden od druheho -
Dát tam samotný crafting nebo samotný tower defense, fajn. Crafting je v RPG super a když se tam kromě craftingu zbraní přidá i nějaké to obydlí, tak proč ne, že? TD také není špatný nápad. V Assassins Creed Revelations to fungovalo vcelku dobře. Ale proč to kombinovat? Když budu chtít bránit nějaký strategický bod proti nepřátelům, tak ho budu bránit a když si budu chtít postavit domeček, tak si ho postavím. Ale nemám zájem o to si postavit domeček a pak ho bránit kvůli nájezdníkům, kteří nemají nic lepšího na práci než ničit mé výtvory. Samozřejmě, možná to bude nakonec dobře fungovat, ale jsem vůči tomu velmi skepticý.
-
Musím se přidat. Pane bože. Proč? A jak?
-
Wasteland, Divinity či PoE nejsou adekvátní alternativy. Jsou to bezpochyby dobré hry, ale Fallout je Fallout. I když se najdou hry s podobnou hratelností jako původní Fallouty, tak jim bude chybět ta atmosféra.
-
Já vím, ale vydávala to Bethesda, takže to pořád spadá do pojmu "Fallout od Bethesdy". A ano, byl lepší než trojka, ale pořád to byla hrůza.
-
nekecej...
-
Ano?
-
Moje řeč. Já osobně mentalcraft nenávidím, ale fallout jsem hrál už od prvního dílu, stejně jako wasteland i když to je zase něco jiného.
-
No, má pravdu, nebyl jsem moc přesný.
RPG prvků (vylepování postavy/výbavy) má spousta FPS her (Mass Effect, Deus Ex, Bioshock ... ).
To, co mám rád na Falloutu je otevřený svět, vyprávění a humor, schopnosti a perků. Jsem rád, že k tomu přibyl i crafting (lepší crafting než jen nasazení tlumiče/optiky a pár plánků na zbraně). -
No spíš bych řekl, že na 2 rány nejde dát prakticky nikoho, jelikož damage zbraní je ve FO3 dost rozdrbaný.. právě to hraju na těžkou obtížnost a bez modu nikdo nešel zabít aniž bych při tom nevypotřeboval 5 zásobníků munice. V tomto má New Vegas veliké plus.
-
Ten Tower Defenc se mi moc nelíbí.. Jako koupit nějakej dům, vybavení nebo tak beru, protože stim můžou bejt spojený nějaký questy nebo postavy. Ale budovat celý město je trochu moc, jak tam psali že vývojáři mají rádi Minecraft je hezké, ale nemusí to cpát do do všech her, nebo do těch co mají momentálně pod rukou... *10*
-
U F3 jsi byl v nevýhodě, když jsi nepoužil ten hovadský mód. O tom mluvím. Když jsem to zkoušel, tak jsem zdaleka neměl takový damage a šanci jako při tom módu. Od toho tam také je. Není to něco navíc pro 1%. Navíc to tam klidně nemusí být vůbec. Díky tomu, že to je FPS, již dopad střely určuješ sám + fyzika a nějaký ten skill. U starého dílu šlo blbě normálně mířit na část těla a navíc to bylo postavené na bodech jako tahy. Tedy součástí taktiky. Což zde není. Boj je v reálném čase a do toho máš něco extra co to cela naruší a přidá to výhodu.
Ten crafting. Bavím se zbraních a věcech. Ne o kosmetických úpravách. Tedy jestli ignorace = jiný level světa anebo ne. Třeba v Zaklínači to nemusíš použít. To co najdeš stačí a bude stačit. A potvory jsou pořád stejné.
Návaznost. Mělo by to dávat smysl. Zde to nedává žádný. Vždy spadne atomovka a pak nějak začneš...Lepší je, když ta značka má nějaký cíl, ten naplní a jede se nová. Poté máš lepší zážitek z nějaké série, která má předem daný konec a užiješ si ten svět a příběh. Ne jako tohle. Po x to samé a to co bylo předtím se ignoruje....
Nevím jak to má M&M ale snad vychází z toho světa který je nějaký a nese to dopady toho co bylo předtím. Ne, že to skáče a bude stejný svět znova *15* To je prostě vtip.