Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já si nemůžu pomoct, ale nejlepší byl FC1... trošku sci-fi zápletka, ale dlouho to nebylo znát...prostě takový ostrov Dr. Moreau *1*
    Další FC s prvním dílem nemají nic společného, což mě dost mrzí...škoda *7*
    • Nedávno som jedničku prešiel znova a je to stále pecka
      • Mně se jednička líbila do chvíle než jsem zjistil, že tam jsou mutanti.
        • Mně se jednička líbila do chvíle než jsem zjistil, že má pojebanou AI.
          • deridon
            Příklad? Pokud si pamatuju, tak to bylo celkem opěvované hned vedle grafiky, v té době se vychvalovala i AI u F.E.A.R. Pozdravuj Hagar!
            • Mato1987
              O tomto tu už diskusia bola, ale u iného článku, si nepamätám konkrétne kde sa tá dlosiahla diskusia o ai viedla ale skrátka vo svojej dobe nemala ai z far cry 1 a prvého fear v hrách vôbec obdobu.
  • brokovnice na nosorozce ? stupid. by z tebe udelal fasirku a brokovku ti nacpal do *12* *16*
    • Mato1987
      Je to hra, nie simulátor lovu divokej zveri.
  • Zaujima ma jedina vec, ci mi rovnako ako vo Far Cry 3 vsetky tie zbrane daruju. To som tam dost nepochopil, zapnem vezu a namiesto toho aby sa obchodnikovy iba rozsiril sortiment, som tie nove zbrane dostal. Dost to demotivovalo prehladavat mapu, lebo ajtak som dostal peniaze s ktorymi som nemal prakticky co kupovat.
    • Mato1987
      vitaj v klube, hry od ubisoftu majú tento neduh používania rôznych herných elementov a mechanizmov z ich vlastných hier už niekoľko rokov, stačí si zahrať watch dogs a hneď pochopíš o čom to hovorím.
    • Mezi těmi "darovanými" zbraněmi byli také sběratelské kousky které si mohl získat právě jen odemykáním věží a tuším i dobýváním určitého počtu základen, tudíž nebyli volně dostupné. Zpětně už vím že jejich získání nebyl žádný velký kauf protože měli většinou jen jinou kamufláž nebo modifikované vlastnosti. Uvidíme jak bude sýstem fungovat zde a zda bude také tak repetitivní. Mám pocit že proti FC3 bude obměna zbraňového arzenálu minimální. *6*
  • Mato1987
    Ale áno, inovácií a nových zbraní je naozaj pramálo, ale mne to nevadí, mňa fc3 bavila náramne, prešiel som ju hneď dva krát a strávil som v nej kopu volného času. To isté očakávam aj od fc4 a dúfam, že to nezostane len za očakávaniami a že bude hra zábavná a kvalitná.
  • Popravdě já tu hru jen zkusím (nebudu kupovat, to by mě musela hodně překvapit) jen kvůli tomu prostředí himalájí, ale jestli to bude stejné jako FC3, tak hned mažu. Ke konci roku vychází dost zajímavých her, takže nevidím důvod ztrácet čas u něčeho takového. A ta variace na emogaye aka hlavního záporáka nebo co to jako je, to mě vůbec nebere. Takových možností a oni udělají něco takového, hnus pánové.
  • Takze stejny zbrane jako ve trojce :) Celkove mi to pripada jako preskinovavny Far Cry 3 s par vecma navic, aby se nereklo (jizda na slonovi...)
  • zkopirovana a preskinovana trojka... a ovce zaplati
    • Takový je plán.
  • Na Far Cry 4 se moc těším, trojku jsem si královsky užíval, dohrál jsem jí dvakrát (jednou stealth postup a jednou Rambo...) - teď ji občas hraju potřetí a stále se bavím... *3* Na novém dílu se mi hodně líbí neokoukané prostředí, zbraně a jejich prodejce taky - budu se k němu rád vracet a hlavně budu rád utrácet, hra se mi líbí i po grafické stránce a co mě na první pohled zaujalo, jsou animace, vypadá to, že na nich si dali vývojáři dost záležet, stejně tak na "feelingu" ze střílení / bojování... *3* Sakra ... sem s tím!
  • A hra se tam nekde mezi tou zoo jeste nekde najde? =D
  • To mi připomenulo hřebíkovačku z FEARU! Bude sranda :D
    • Mato1987
      Ja som tomu tak isto hovoril klincovačka :D https://www.youtube.com/watch?v=vclVMRfasqs Najlepšie bolo keď si tých vojakov priklincoval vysoko na stenu a v slow motion to vyzeralo prekrásne *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit