Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kozy
    Tak tohle je vážně strašný. Snad potom udělaj něco pořádnýho ve stylu Blood Dragona.
  • Vypadá to, že Ubisoft chce pohřbít další dobrou značku vydáváním nového dílu tak rychle za předchozím, jak už to dokonale předvedl s Assassin's Creed.
    FC1 je úžasná hra. Sice mě víc bavila ještě před mutantí částí, ale i tak na ni rád vzpomínám jako na hru, kterou když jsem viděl poprvé, málem mi z grafiky vypadly oči. FC2 jsem bohužel nehrál. Trojku jsem sehnal za 3 eura ve slevách na Štýmu a i přes skriptovaný hlavní příběh a repetitivní vedlejší mise se mi se mi moc líbila a strávil jsem u ní 70+/- hodin. A Blood dragon? Jako někoho, kdo vyrostl na béčkových osmdesátkových akčňácích jsem se u Blood Dragon bavil jako malý kluk, rozhodně to nejpříjemnější překvapení minulého roku.
    Ale tohle? Vždyť jde vážně jen o reskin trojky. Je to vidět na stejných modelech (zvířat, zbraní, všeho), animacích atd. Za tohle přeci nemůžou chtít plnou cenu, sakra... Nebo si snad myslí, že lidi uchlácholí nosorožcem?
    • Mato1987
      Je škoda, že si nehral far cry 2, podľa mňa sa stále jedná o najlepšiu hru zo série.
      FC1 bolo zaujímave dovtedy pokial sa nezačali objavovať nezničitieľní mutanti a podobá háveď. FC3 malo svoje muchy a jednalo sa dokopy o veľmi ucelenú hru so zaujímavým príbehom, šialeným antagonistom a bola to celkovo veľmi kvalitná porcia zábavy. To isté, alebo aspoň niečo podobné očakávam aj od far cry 4. Že je to reskin, o tom niet debát, veď len 90% zbraní je rovnakých, ale ak autori splnia to čo slubujú a že zapracovali aj na hlavnom hrdinovi, ktorý vo fc3 aspoň mne pripadal ako skučiaci americký blbeček a dodržia sľub, kde v jednom interview autori hovorili, že by radi implementovali tarantinovský zmysel pre čierny humor na odľahčenie rôznych situácii a najmä aby príbeh nepôsobil až tak prehnane dôležito ako to bolo vo fc3, tak sa náramne teším na far cry 4 a neviem sa tej hry dočkať :)
    • Mart9
      Sakra, trojku za 3€ jsem pročíhal. To bych býval bral :( No počká si, až bude za 2€ o Vánocích *1*
  • A tak co... vidím to na koupi té deluxe edice někdy na příští léto až bude ve slevách na Steamu *1*.
  • Mart9
    Očekávám DLC s pokémonama.
    • DLC budou vycházet v epizodách. Každá epizoda nabídne až 10 nových pokémonů a každá bude stát 15€ - Oficiální zpráva Ubisoftu.
  • Trojka byla výborná hra a toto koupím taky.
  • Já vám nevím, ale už mi ty scénky čím dál tím víc připomínají Postal 2. Tam potom byli taky zvířata, i když přiznávám že to bylo víc ujeté...
  • MARTASLJ19
    Hmmm hádam aj keď hodíme tigrove ho*no to zaberie, ale inak pekná okrádačka opäť - len mierne vylepšené Far Cry 3 a mám obavy že opäť so stupidným scenárom - stačilo mi teraz počúvať toho blbca.
  • Jack1947
    Slon byl trochu laciná záležitost jasný chápu, chce to ještě nosorožce (bacha na roh!!) a opice spoustu nejrůznějších zbraní bez nich to přeci nejde he. *5*
  • Far Cry 2 byla a je, díky super atmosféře, jedna z nejlepších her co jsem hrál. Trojka není špatná, ale atmosféra funguje tak napůl a čtverka zdá se slibuje jen odvar ze trojky.
    • Málo lidí dokáže ocenit FC 2. Pro mě nejlepší díl za krásně zpracovanou afriku. Tuhle hru naprosto vyzvydl rozpínající se oheň a hledání diamantů.
      • Mato1987
        Presne tak, tá explorácia bola vo fc2 dotiahnutá takmer do dokonalosti, ešte dodnes neviem ako sa dostať k niektorým diamantom na rôznych vyvýšených miestach a ten oheň, to bola slasť zapáliť nejaké trávnaté pole pomocou svetlice a zdialky sa pozerať ako vojaci a zverina utekala pred šíriacim sa ohňom :)
    • Mato1987
      Súhlasím, atmosféra vo far cry 2 sa dala krájať, ale príbeh tam za veľa nestál, kdežto u fc 3 si dali na príbehu viacej záležať a bol viacej záživnejší a vedel vtiahnuť do deja omnoho viacej ako vo fc2. Niečo podobné očakávam od fc4, že sa popri kvalitnom príbehu budem vedieť vyblázniť v tom otvorenom svete. Ja osobne sa teším.
  • FC3 - nejlepší single player hra co jsem kdy hrál v životě a to jsem začínal na Atari 800XE někdy vosumdesátém sedmém...
    Tohle vypadá, že bude akce a sranda zároveň a to je myslím dobrá kombinace....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit