Přejít na výpis diskuzí
Ve Far Cry 4 najdete nosorožce, opice a spoustu zbraní
6.10.2014 | Aleš Smutný
46 příspěvků
-
FC3 jsem si koupil sberatelskou edici, ale za tenhle datadisk rohodne, uz plnou cenu davat nebudu
-
Čím víc detailů se o hře dozvídám, o to víc ve mně klíčí pochybnosti o inteligenci autorů. *7*
-
U hry by se mělo psát.
Varování: Hraní této hry snižuje inteligenci.
To je tak tupé. Sice i Duke Nukem 3D byl tupý ale ten si na nic nehrál. Tam to bylo jasné a člověk u toho nemyslel. Zde budeme, zase řešit nějakou stavbu předmětů, strašně vážný příběh a do toho bude běhat nosorožec a slon. *15* -
"this traditional blade..." *8* jednak autoři asi nikdy neviděli kukri, a jednak by mě zajímalo, jak ho bodnul bez hrotu, zřejmě slušnej oddíl *7*
-
-
Ostry hrot to sice nema, ale ostrie to ma od spicky.
https://www.facebook.com/farcry4nepal/photos/a.373013356180805.1073741829.370212313127576/373013879514086/?type=1&theater -
Ty jsi taky viděl kukri maximálně tak v Team Fortress 2
-
-
ty kkte, nejdřív se nauč anglicky a zjisti si co znamená traditional, pak poučuj, traditional kukri vypadá takhle: http://www.kukrimart.com/uploads/nkhkc-1007-a.jpg
a rozhodně nemá montáž na bayonet, nože sbírám přes 20 let, kukri ve sbírce nemám protože se zajímám spíš o španělské Navajas, ale když na mě někdo vybalí tohle a říká tomu tradiční čepel .... ty máš tak maximálně rybičku od mikova a budeš tu poučovat..... -
-
//Psychicky labilní jedinec se sbírkou nožů//
Máš úplnou pravdu, omlouvám se že jsem si dovolil tě osočit z jakékoliv neznalosti. -
-
internetový klávesnicový psycholog který má veškeré znalosti o zbraních z "ultrarealistických" cartoon stříleček a za nadávku kokot, která na něj přesně sedí označuje ostatní za psychicky labilní, seems legit *7*
-
-
-
-
-
Paneboze, ja se na to celkem tesil,ale z kazdou dalsi informaci to prestavam davat. Kupovat to nebudu, vyslo,vyjde tolik jinech zajimavech her ze tohle nema sanci. Ale verim ze konzolovi deti, na ktery je tahle hra zamerena, budou nadseni.