Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Morraw
    Tak už je to jisté! FC série je definitivně mrtvá. Koncept zůstane navždy stejný. Měnit se budou jen kulisy. Snad jsou ty ty stejné ikony, ukazatele a interface jen takový place-holder, ale nevěřím tomu. Tohle je finální verze.
    Zajímavé nápady s těmi zvířaty a sovou, ale jinak to samé. Mohli třeba vymyslet nějaký nový systém na blízko, možná třeba budování vlastního klanu atd. V Ubi umí být kreativní co se týče tématu a někdy i herních mechanik. Nejhorší je, ale jak ta série zajede do určitých kolejí, z kterých už nikdy jinam nevyjede.
    Ale furt se můžu těšit na Division, For Honor, Ghost Recon, Watch Dogs 2..
    • len vďaka našej nezávislosti sa nemusíme báť prinášať do hier nové odvážne nápady *1*
  • oktavius66
    Čekal jsem od premiérové ukázky taky trochu více, ale možná je to takhle lepší. Neukázali toho moc, takže nás možná chtějí překvapit. Takhle hra má prostě potenciál a doufám že ho splní. Ukázali pouze způsob jakým lze hrát souboje a prostředí, které opravdu vypadá dobře. Je to krásně barevné, lokality vypadají přesně tak, jak bych si je představoval, hlavně ty zasněžené oblasti. Neukázali ani hlavního záporáka, na které má Ubisoft prostě talent. Vždy to je nějaký totálně ujetý magor, kterého jsem si pokaždé oblíbil. Budu jim věřit, museli na tom dělat už pěkně dlouho a nechápu, jak to mohli tak dlouho tutlat. I kdyby to jenom přeskinovali, tak by to trvalo dlouho. Dělat takovou hru a ještě z pravěku není nic lehkého. Vzhledem k tomu, že to není Spin off, ale plnohodnotná hra, tak doufám v dobrý příběh a délku. Tady se to přímo nabízí, protože je to zkrátka neokoukaná záležitost. Držím palce *3*
    • Je to spin off 2) Je to přeskinované FC 4 3) opravdu si myslíš že příběh z pravěku bude mít super záporáka ? Podle mě je tam sotva příběh 4) viděl jsem 2x gameplaye opravdu mě to šíleně zklamalo ... skoro žádné prehistorické zvířata jen zmizely auta a zbraně, doufám že alespoň obsahu bude plno ale námět je silně nevyužitý
  • Grafika hodně slušná na PS4...
    • ...takže slabší průměr na PC *4*
  • Doufám, že to půjde v singlu hrát i bez toho oškubance za peta, nesnáším AI companiony v single hrách. to je jak teď ve Falloutu 4, člověk už pak nemusí dělat nic, zaleze si do kouta a počká.. já tu hru chci hrát a ne se na ni dívat.. wtf co se to děje
    • co ti brani tomu companionovi rict, ze chces byt sam ? to fakt nechapu, mas moznost hrat bez companiona a s companionem, ale budes nadavat, ze tam ten companion je... fuck logic
      • ano . fuck logic. fuck your reading skills. přečti si co píšu než tu budeš trollit. píšu, že doufám, že to půjde hrát bez companiona - protože to nikdo ještě nevíme. a tvoje odpověď je, že si ho mám vypnout. ano, ve falloutu to jde a hraju bez něj. o FC Primal to ještě nevíme, proto je tvoje odpověď 100% bullshit.
        • nez jsi tu zpravu upravil, bylo tam neco jineho...
      • ve starších RPG (Fallouty, Baldury) jsi mohl companiony odpravit když jsi chtěl (tak většinou skončila Imoen s hlavou kutálející se podél cesty hned v první lokaci po Candlekeepu), ale v rámci debilizace herního průmyslu už nejde ani tohle
        • Imoen sem nechával žít zato Jaheira by zasloužila *1*
          • Imoen se stejně vždycky vrátí, bez ohledu na to na jak malý kousíčky jí rozsekáš, ale taková Nalia ze dvojky, tu je úplně radost sejmout *1*
        • Chudák Imoen.
  • Pořád v tom nevidím potenciál. Koně ještě neměli, takže se všude bude chodit pěšky, divoké přestřelky s lukem asi taky nebudou mít kdovíjakou šťávu... a to prostředí jsme víceméně viděli ve Skyrimu. Příběh bude průměr, jak je v této sérii obvyklé, nenadchne, neurazí. No, uvidíme, ale zatím mi přijde (jo, na základě jednoho traileru), že to bude přešlap. Rád se nechám přesvědčit o opaku.
    • Neni to simulator praveku, takze budes moci jezdit na zviratech. Luk ma velky potencial, pokud bude zpracovan verohodne. Delam sportovni lukostrelbu a to bys neveril, jake luk a sipy nabizi moznosti k tuneni. Treba jen samotny spin sipu je veda sama o sobe. Ale tohle by asi mainstream nepochopil, plavou v tom i mnozi dlouholeti lukostrelci. Kazdopadne potencial to ma a umim si to predstavit velmi zabavne. Pri dobre implementaci by hra musela mit charakter stealth/sniper, protoze pri lovu lukem se musis ke zveri nepozorívane priblizit a pak mas jen jednu ranu. Pak zvire prchne (stopovani) nebo zautoci (ostep, boj na blizko). V te dobe clovek nebyl vrcholny predator, takze se tu nabizi i slusny survival. Dalsi obrovsky prostor nabizi samanska magie. Dalo by se s tim krasne pohrat.
      • Dalo, ale je to Ubi, takže to bude jak jejich ostatní hry přes kopírák
        • Nerozumim ti. Hral jsem FC2, FC3 a Blood Dragon a nevidim to jako kopirak, stejne tak nevidim jako kopirak treba serie FC a AC, byt jsem hral jen AC2 a AC Syndicate. Dal jsem od Ubi hral Sherlocka, R.U.S.E, Raymana, Ghost Recon AW2 a FS, Child of Light nebo From Dust. Vim ze maji na svedomi i slavne serie jako Prince of Persia nebo HoMaM. Jakej kopirak ku@va?
          • Tak to by sis měl asi pořídit nové brýle, krom neuvěřitelně ohraných herních mechanik jako je šplhání na věže jde především o recyklaci assetů a textur, prales a zvířata ve Far Cry 3 a Ass Creed jsou úplně stejná, stejně tomu tak bude u FC4 a Primal to deja vu na druhou a už je to fakt nuda, mám rád, když mě hry překvapí něčim novym a můžu je prozkoumat a objevovat, ne když jsou poskládaný z kousků grafiky a gameplaye co jsem už 10x viděl v jejich titulech co chrlí každý rok, takto přes kopírák
            • Jsou tady mnohem ohranejsi herni mechaniky, treba system questu a dialogu, ve fps mireni pres miridla, system lekarnicek nebo automatickeho obnovovani zdravi. Proc ti vadi zrovna tahle jedna?

Recyklace zvirat mi nevadi, proc by nemela byt stejna, kdyz jejich vzory jsou stejne? Kdybych ja delal hry, tak jednotlive modely budu vylepsovat, jak to technologicky vyvoj dovoli, ale rozhodne nebudu plytvat penezi do tvorby novych modelu, kde to nema smysl. Vem si, jak Vavra vykladal, jak je tezke udelat kone, kolik je to clovekoroku prace. Proc by to mel nekdo pro kazdou hru delat znovu, kdyz to vytvarne zapadne do vice her. To nema ekonomicky smysl. Originalni herni obsah se da tvorit rozumneji.
            • ja by som chcel hru so zombie dinosaurami a nacistickými robotmi to tu ešte nebolo
            • za tohle tě tu umínuskujou. ale máš pravdu *3* bohužel naše kultura trpí hipsterofóbií, tzn začíná být populární držet se většinového názoru a jednoduše generalizovat. nejde ani tak o obsah toho co píšeš, ale o to na jaké straně barikády tím stojíš.
  • Slon neni evolucni potomek mamuta. Naopak, mamut je evolucni potomek prehistorickeho slona a vyhynul jako jeho slepa vyvojova vetev. Dnesni moderni sloni s mamuty nemaji nic spolecneho, resp. maji spolecne predky, ale nejsou jejich potimci.
  • Já se bojím abych nemusel šplhat na nějaký unikátní strom či horu, abych odkryl mapu, jako to bych už po páté nedal...
    • Proc? Je to proste nejaka herni mechanika, imho v otevrenem svete docela uzitecna. Treba v AC misto splhani mohly byt mapy, ale v prehistorickem obdobi je to zrovna asi ten nejprirozenejsi zpusob, jak ziskat prehled o blizkem okoli.
  • MrSanta
    Hezký jak je vždycky v trailerech hra s čístým HUDem a pak na vás ve hře blikají mraky nápověd, quest marker a další věci, které ani nejdou vypnout.
    Jsem zvědav, zda tam budou emzáci *4*
  • michaliuz18
    :D to iste jak FC 2 , FC3 , FC 4 :D toto bude mat rovnaky zaklad donekonecna jak COD ... akurat zmenili prostredie ,pojdem si nejakemu totemovi pre ulohu ze dones mi 10 kožiek medveda šablozubeho ..quest complete, dostanem palicu a 10 pierok. Za EXPy sa potom naucim zabijat zo vzduchu alebo z vody, a aby som nezabudol musim vyliest na najvysiu skalu a znicit tam totem, tym si odhalim dalsiu cast mapky. Ubisoft ctrl+c ctrl+v
    • To co jsi popsal je obecny princip rpg, bude to pasovat na gothic, skyrim a radu dalsách her :-).
      • michaliuz18
        ak logicky uvazujes tak asi tazko, principi co som napisal pasuju len na hry od ubisoftu. Gothic a ine rpg sa odlisuju od fps strielacky jak far cry :D ktora ma trochu rpg prvkov :D expy a vylepsovanie postavy neznamena hned rpg. Do rpg sa zaraduje aj pribeh , ovplyvnitelní pribeh a silne postavy a rozsireny skill tree.. Far cry nema ani jedno :D
      • pokud ti to recyklování ve far cry nepřišlo už extrémní, tak je něco špatně a měl by sis jít zahrát assassins creed :-)
      • Ale to nedělá Ubi, takže u těchto her je dělání toho samého samozřejmě v pořádku. *3*
      • toto je princip mmo, nie rpg
        len sa ti to myli
        • Od kdy jsou hry jako gothic nebo skyrim mmo? :-)
          • od kedy je skyrim rpg? *1*
            • Od chvile, kdy vzniknul.
  • Dalsi Far Cry pres kopirak s pozmenenou kulisou? Dalsi ubisoftacka serie o kterou se prestanu zajimat.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit