Přejít na výpis diskuzí
Ve World of Warcraft začal tradiční Halloween
21.10.2012 | Redakce Games.cz
102 příspěvků
-
Nechápu, proč někdo musí mít neustálou potřebu kritizovat zde uvedené články? Nemáš rád WoW, tak to nečti *7* . *16*
-
Tak potom jsou lidi tupé ovce, které nerozeznají bláboly od skutečné novinařiny. S tímto přístupem tu za 10 let nezbude jediný pořádný plátek a to už i teď to je na hodně tenké hraně.
-
Já to říkám každý víkend a každý víkend jsem za pitomce, dostávám mínuska a všichni říkají, že asi chodím do mateřinky, když nedokážu pochopit, že WoWFan má registrované partnerství s Games.cz. Přesně tohoto jsem se obával, že se tyhle "články" degradují až na tuto úroveň, tedy pardon, pod úroveň. Já jsem to sem psal proto, aby se někdo v redakci probudil, protože na Games.cz chodím rád. Né proto, že bych chtěl za každou cenu útočit na redakci, ale jako člověk, který sem chodí rád, tak chci, aby to taky nějak sakra vypadalo ne? A tyhle články mají s novinařinou společného asi tolik jako Babica s kuchařem.
-
To je přeci jasný. Nečtěte to, buďte pasivní a nic neřešte. Tak s takovou bychom tu stále byli pod Rakouskem Uherskem jako federativní stát.
-
Nailed it.
-
Psal to evidentně velice zkušený novinář, který se o Halloweenu dozvěděl právě z WoWka či z WoWFanu.
-
To je hnus.Ta dýně je teda strašidelná...
Jako kdyby to bylo dělané z papíru a namalované fixou.
*11* -
jenom me tak napadlo jestli to u modelu ty dyne nejak neprehnali s polygonama.. aby z toho nahodou wowkarum pri pruchodu nepadal frejmrejt *1*
-
Trolling jsou právě tyto nic neříkající články o WoWku. Už jen ten nadpis - Haloween s jedním L. *1*
-
Chyba. Měli jste upoutat na ten podcast, ne na event, který má každý wowkař napsaný v kalendáři. :)
-
World of Warcraft začal tradiční Haloween a na Games diskuzi začalo tradiční trollování u článku o WoW
-
Kronoss1: Naprosto souhlasím s tvými příspěvky. V neděli ráno, v dobré náladě, kliknu si na svůj oblíbený herní web v dobré víře, že si přečtu něco zajímavého. A co nevidím? Stopadesátý článek o podělaném WoWku s podělaným Halloweenem! *8* Ach jo, co jsme komu udělali?!! *2*
-
ačkoli wow hraju, tak tyhle články o ničem taky nemusím
-
A skrývat *5*
-
Jn, nový datadisk venku, plný dalších věcí, lokací, questů, bossů a pod. a oni(nebo on) napíší o svátku, jako by to byl fanweb. *15*
-
Je sice pěkné, že to není stejně podělané jak předminule s pouhým okopírováním textu z WoWfan článku, a jsou tam přidány i odkazy na další věci... Ale zase to psal autor bez mozku. Snad za tohle nikdo prachy nedostal, páč to slouží jako antireklama. Fuck off!
-
Přesně tak, něco tady smrdí. (a já to nejsem)
-
Článek o Wowku, videorecenze Dishonored, článek o Wowku... s takovou se můžete přejmenovat na WoWGames.cz. A do večera prosím ještě tradiční výpis prdů z nějakého nového patche pro WoWko, ať tu toho néni málo! *2*
-
Tak to už je moc! *1*
-
Vážně? Já jsem si za těch skoro deset let, co jsem na internetu naučil reklamy totálně ignorovat.