Přejít na výpis diskuzí
Veselé Vánoce a šťastný nový rok přeje redakce Games.cz!
24.12.2013 | Redakce Games.cz
215 příspěvků
-
přeji všem vyvoleným hodně mínusek v novém roce (Jack1947, Veskoslav, všem Bíbrům,...) *5*
-
Padá Steam. Něco si přejte.
-
-
Zrovna čekuju Steam facebook a to jsou perly. Dokonce tam někdo vyhrožuje, že jeho strýc je senátor bo co a že jestli to nedaj do kupy, tak jim strejda zavaří:D
-
-
Jo, řekne to strejdovi a ten jim vyhlásí válku *1*
-
-
slevy jsou na nic, ja koupil 3 hry, z toho dve mne nebavi. co ted
-
-
cos koupil?
-
Kup konzoli...hry můžeš pak prodat *1*
-
Jdi na čerstvý vzduch.
-
-
Aby zase jel. :P
-
-
Štastné a veselé všem hráčům i všem spamerům na games.
-
zdar, ja sem v roce 1996 napsal posledni dopis Ježíškovi, nic mi neprislo a od ty doby nato khálim. No a ted, 2013, mi ten dárek fakt došel!!
Bylo to Dream PC nejvyšší řady, zvaný retalitor, Specs:
MB pentium PCi 256kb pipeline burst cache, CPU Pentium 166Mhz, HDD 2,1GB
RAM 32 MB, SVGA 2Mb VRAM PCI Matrox Milenium, Soundblaster awe 32
17 monitor 1280*1024, 6x cd rom a joystick, klavesnice, bedýnky...
Cena v době přání, lidových 162 700,- vč DPH... :D:D:D -
-
Ja dostal v 98 pc 300Mhz, 4gb hdd, myslim ze 64 ramky a rivu 128 co mela tusim 16mb. I s monitorem a ups zdrojem to bylo cca 35000kc. To byl ten cenovy skok behem dvou let tak obrovsky?
-
-
já měl v roce 2000 650Mhz (v době nákupu nejvýkonnější procesor byl 550 ale tenhle nám známý přetaktoval na původni frekvenci z výroby) s monitorem, slušnou repro kterou mám dodnes a tiskárnou a stál 70 000 a to byl stavěný ze součástek, za výkon se prostě platí když chceš v dané době to nejlepší, což podle mě dneska není potřeba můj rok starý notebook za 13000 který ani v době nákupu nebyl žádná extra třída zvládá hry na max který bych papírově neměl ani rozjet, ale kdybych chtěl pařit nejnovější hry na maximální nastavení a na 3 monitorech tak bych za pc taky dneska nedal zrovna málo, ale to už je nadstandart a za ten se holt platí
-
-
Jo já jsem v roce 2001 kupoval Durona 650 za 20 000 Kč :)
-
-
ja si pamatuju ze jsem duka jako novinku paril na obrovske masine za 100 hadru:) specifikace hifghend te doby. jo dneska je dostupnejsi si hru zahrat ale pokud chcete mit highend od moniitoru po pc tak se prohnete taky to se nemeni:)
-
-
-
-
to rozliseni monitoru by mohl zavidet i dnesni x360 a ps3 *4*
-
Můj comp z roku 1997 byl v podobných relacích. A to se ještě raději nezmiňuji o ceně tiskárny :D - ach ty časy, díky GOG si můžu mnohé hry zahrát znovu a zavzpomínat. Vánoce prožiju s Duke 3D a FTL, kde čekám na advanced edition - a taky to musím už konečně dohrát. Ta invazni flotila rebelů půjde k zemi.
-
-
Šťastné a veselé VVce a do půlnoci doma ať vás robosanta neoddělá...
-
Ja teda dostal kuchynskyho robota, karton cigar, vonavku, fusekle a naky testoviny.
A nejhorsi na tom je, ze sem z toho mel fakt radost, mixovat veci rucne, z toho by se jeden posral. -
-
Mám lepší dárek. Dostal jsem spoustu falešných bankovek. Jsou falešné, tedy je to blok pro zapsání v podobě peněz, ale i tak je velice antidepresivní zapalovat pětitisícovku. :) Chudák Masaryk... Už se těším až to dám na provázek a budu s tím sr*t lidi. :))
-
-
:D :D :D a hlavně to natoč ať máš víc subscribe jak PewDie :D
-
-
-
!! NA steamu je Left 4 Dead 2 ZADARMO !! Lidi, bežte si pro dárek !! *5*
-
-
Jsem nebyl doma, ted tu budu az do rana no. Jinak bych to asi zrejme uz mel.
Tohle bude dlouha Noc ... ted jim pada i Download, na druhou stranu ze sem ji chytil a mam ji v knihovne je nemala vyhra. -
Really????? Díky za upozornění. Dneska bych asi na Steam nešel.
-
Všichhni si jdou pro dárek a Steam samozřejmě spadnul. A platící zákazník jako já má smůlu! Sakra!
-
-
Klasika, jak je něco někde zadarmo, lidi jsou jak kobilky. *7*
-
-
A u vás v Gumídkovém ráji je to tak, že když je něco momentálně zadarmo, tak čekáte raději až to bude zase něco stát, než abyste to vzali rovnou a nic neplatili? *7* Tam bych chtěl teda žít...
-
-
O čem to ksakru mluvíš? Já jen konstatoval fakt. Zároveň jsem ani netvrdil, že po něčem, co je zadarmo, nechmátnu i já. A pokud nechceš popřít, že to je tak, jak jsem napsal, tak co jsi chtěl vlastně říct? *7*
-
-
Blbej kdo dává, blbější, kdo nebere...
-
-
Všichni jsme platící zákazníci na Steamu.
-
-
No nepovidej. :P Ja to myslel tak, ze jsem zrovna chtel nakupovat.
-
-
Jo rozumím nakupovat zaplatitelné položky. *15*
-
-
Ty jsi něco pil? Nebo kouřil?
-
-
-
-
-
jede ti steam?
-
-
nejede, snad to brzy spustěj.
-
-
asi mas slabej kompl
-
-
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=jDXDkWd8eq0
-
stastne a vesele hejteri ,deti, falosny spratkovia, usmrkanci a ine havete, ale aj ti seriozni hraci co maju troska vacsi zmysel pre hry :) hlavne budme dnes k sebe vsetci mili, a zajtra sa uz mozme nakladat ako obvykle
-
A pro některé štastné a veselé ukončení Chanuky *3*
-
-
dík že si alespoň někdo vzpomněl *4*
-