Přejít na výpis diskuzí
Veselé Vánoce a šťastný nový rok přeje redakce Games.cz!
24.12.2013 | Redakce Games.cz
215 příspěvků
-
Hotovo soutěž odeslána *5*
Tak šťastné a veselé a vše nejlepší do nového roku. *3* *3* *3* -
hezké Vánoce a co nejmíň rozbitých gamepadů a klávesnicí do nového roku
já (zatím) nic herního nedostal, leda tak hry na steamu co jsem si dneska koupil :) a ty postavy jsou z letošních her? -
Hohohooouuuuu..........
-
-
Nebyl by ježíškův překlad do češtiny? *15*
-
-
Veselé Vanoce,Já si ted jdu ulovit návnadu na galy.
-
Preji vsem krasne Vanoce a svatky a omlouvam se za sve znicujici pravdy, ktere jsou mnohdy opravdu k nevydrzeni.
-
-
jeste sem te tu snad nevidel
-
-
Jeste treba dodat, resty co jste meli z minulych let ted doufam ze dozenete...
Nuze, at jsme stejne dobry zde i v osobnim zivote nebo i lepsi ale hlavne at to zustane pri starem. Mame se furt stejne radi. Aspon ted kdyz nikdy. *4* -
Left 4 dead je hrozná blbost, nevíte jak se toho zbavím? Nemyslím jen odinstalovat ale uplně odstranit ze steamu ať to tam nesmradí *11*
-
-
Slabé, i na začínajícího trolla. Za mých mladých let byly trollové páni, dnes do toho fušuje každý kverulant. *7*
-
-
pojem nerealisticke me rozesmal:) i kdyz jako milovnik raneho g.a romera jsem si dlouho zvykal na novej trend kde jsou zombie pomalu rychlejsi nez sprinter. Ale tak jakozto fanda zobmbie od prvnich filmu jsem zhledl i prasarny kde zombie chodi po strope coz uz jsem nedal:D heh zabavne tema na vanoce? proc ne:D
-
-
nemam problem se sprintujicimi zombie ale ten engine proste nezvlada udelat pohyb, oni skratka pluji ve vzduchu smerem k vam. to same hráči
-
-
Kolik je coop FPS na tema zombie ? ...LOading... Dayz (Alpha-Hardcore) , Nether (beta) 7days to die )minecraft) ... 0/0 Hmm, hral jsem to drive a bavilo vim neni to nic svetoborneho ale nachvily zabavy urcite dost. + MOdovatelnost. *4*
-
-
Ještě je tu Dead Island, tedy pokud coop nehraješ s nějakýma dětma, co tam dělaj p.čoviny. To se pak člověk u té hry moc nebaví *13*
-
-
-
na klasické zombie (které vylézají z hrobu a kvůli hnilobě sotva lezou) už dnes člověk skoro nenarazí. Dnes jsou to pořád jen infikovaní, kterým hráblo kvůli viru a běhání jim tím pádem nedělá problémy. Každopádně zombie na stropě zní vážně ďábelsky.
-
-
tgg: jo ty zombie na strope to byl vazne ulet ale celkove me stve ze zombie dneska jsou stale rychlejsi a rychlejsi, dokonce i inteligentnejsi. pritom jejich nebezpecnost byla v poctu a clovek se furt zahrabaval hloub a hloub. to melo kouzlo. ted jak rikas jsou to bud nakazeni nebo buh vi co:/ dobrej byl v posledni dobe The world war Z kde byly rychle zombie ale urcite bych ocenil i neco noveho pomaleho. i kdyz to asi nehrozi:/ remake Night of the living dead od nekoho kdo umi psat by byl super i kdyby slo o kopirku 1:1 ale to by se asi nezaplatilo:/
-
-
remake Night of the living death uz tu je...a dokonce 1:1. Jinak sam Romero v rozhovoru rikal, ze se mu hnusi, co ze zombies udelali, a ze by ted dalsi film netocil ani za nic.
-
-
-
-
-
Schválně jsem vzal normálně metr a změřil jsem tohle vlákno... 33,5 cm jenom proto, že jste neschopný odhalit naprosto očividnej a taky očividně podřadnej trolling. *7*
-
-
33,5 cm? ...stejne jako moje pero
-
jaky trolling uz jsem to odinstaloval hrozna hra, nechápu ty vysoke hodnocení a že to kazdy chvali :(
-
-
Jesteze to davali Zdarma vid ,Joe? *3*
-
-
-
Asi první coop FPS, která přinutila hráče opravdu spolupracovat (jinak by se nikam nedostali).
Typickej příklad házení perly sviním... -
-
Nefunguje friendly fire (musel jsem vystřílet celej zásobník do svýho než konečně lehl), zombie se spawnují a pohybují se moc rychle. Je to nerealistické a prakticky se nedá zemřít pokud nejste úplná lama.
-
-
haha ty budeš jeden z těch lofasů co z ničeho nic začnou v coopu střílet do svého kolegy. Jo proto nikdy nehraju s anonymními lidmi. *3*
BTW: nejsou to zombie ale nakažení. *6* -
Nerealistické??? Zombie hra??? To je divný *1*
-
-
No ale pokud vím zombie hry se odehrávají na Zemi a zákony fyziky platí i na ně.
-
-
Kde bereš tu jistotu že to není Země z paralelního vesmíru? *1*
-
-
-
-
-
Nejlepší je prej vzít počítač, a vyhodit ho z okna, monitor nemusíš...jen tu bednu kde mačkáš čudlík při spuštění
-
-
mno diky nemu jsem si to stahl:D heh nekdy se vyplati naslouchat blaznum:D
-
-
Napis na Steam podporu
-
Co tam po hre, radsej si umy zuby. Smrad z tvojej papule citit az sem.
-
Dávám ti plus. Proč? Tvůj "hejt" je do nebe volající, ale bez něj bych si téhle akce asi nevšiml takže díky.
-
Staci jen zacit brat jine prasky vis hlupaku..
-
-
Ne protože nějakej blb tady říkal že je to zadarmo, já to stáhnul a teď toho lituju. Asi proto to dali zadarmo že je to nějakej virus. *10* *13*
-
-
Že jsi idi*t a nejsi schopný si o hře zjistit základní info je čistě tvůj problém.
-
Však já jsem tě nenutil, aby sis to stahoval .. Chtěl jsem jenom upozornit, že steam dává hru zadarmo. Jak s tím pak naloží ostatní je jejich věc. *3*
-
-
-
-
Šťastné a veselé Vám všem, Gamesáci :)
And now... it's BATMAN TIME! -
Jo, malem bych zapomel tohle je spise pro vyvojare vzkaz... vim ze posledni leta byly tezke ale to neznamena ze by melo byt treba mene a mene kvalitnich her vubec takze preji at je vice her
i navzdory novym konzolim at je vice stastnejsich hracu, a zbozne prani ze by ubylo hate asi se nevyplni tak aspon at ten budouci rok je bohatsi nez byl ten minuly. *5* -
0"28...a nejsem na káry....jupííjeááá *1*
-
-
Dej si za mě Mandragoru (Jägermeister, Stroh 80%, Absinth 80%).
-
Polkni na ex pulcaka rumu a tak 20 min pockej. Jeste nez se zacne podruhe stmivat se pokus zapamatovat si smer k wc.
-