Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Toto je jedine co prepalil? :) Preboha sak je to typicke klise vesmirnej bitky, keby sme sa chceli drzat realu tak by sme pri skutocnej vesmirnej bitke videli asi tak len ciernu obrazovku :)
  • Si myslím, že bude hrát víc, než nějakých 300k lidí. Tedy doufám, heh.
  • C-BEAM
    to chápe aj žiačik na základnej škole, mňa zaujíma čo to má spoločné s tým, že by sa munícia dala alebo nedala vystreliť. Na každej lodi sú také zbrane akú tá ľoď zvládne. Navyše váha samotných projektilov bude možno v desaťtisícinách váhy samotnej lode. Pri vysokej úsťovej rýchlosti to ľod samozrejme spomalí tak ako spomaluje A10 pri strelbe z 30mm GAU8, žiadne problém tam nevidím.
  • MrSanta
    Už se těším až hra vyjde a já tam vlítnu se svou základní poletuchou bez bonusů z různých předobjednávek či extra vložených peněz. To tam budu jak s trabantem na srazu Ferrari *15*
  • za 50 euro si na takové lodi ani nevyměníš LED diodku na panelu *1*
  • Možno, ale keď sa ti v boji stretne napr. 30 detailne vymodelovaných lodí zvnútra aj zvonku s prepracovaným damage modelom a fyzikou, plus chýbajúci hráči budú nahradení NPC, ktorých AI bude treba tiež počítať a teraz to tam začne všetko po sebe páliť, vybuchovať a to všetko na CryEngine, tak by som si nerobil nádeje, že to bude nenáročná hra *4* A mám dojem, že v nejakom videu oni sami spomínali, že mienia zo súčasných technológií vytrieskať maximum...
  • Co se stane když mi zničí loď ? Pá Pá 50 euro?
  • ta věžička nemůže střílet ve 360° úhlu? přímo by si to to říkalo
  • A ti jeste vzdelanejsi,navic obdareni zdravym selskym rozumem,ti vedi jak to myslel. Totiz ze vesmir ve hre neni ani nahodou tak narocny jako klasicka priroda,kde je nutno vykreslovat kazdou travu,strom.... Oproti 'pozemnim' mmo je vesmir uplne prazdny....
  • 2C_BEAM: jednoduse, jakejkoli vystrel ve vesmiru funguje uplne stejne jako raketovej pohon => energie odpovidajici hmote se projevi obousmerne. Zkus si predstavit, ze vystrelis rejneme ... tunovej projektil a das mu rekneme 100G zrychleni ... takovej vystrel vygeneruje na 100t lod +- 1G opacnycho zrychleni. Vystrel serii takovych ran ... a mas velmi slusnej kalup smerem od protivnika ... ;D Ono to funguje i vuci Zemi - kdyz se "vystreli" raketa na obeznou drahu, tak se zpomali rotace zeme. Samozrejme nepatrne, vzhledem k pomeru, ale meritelne.
  • Ja napríklad zásadne nekupujem hry pred vydaním a absolútnu väčšinu hier, ktoré mám som kúpil v akcií na Steame za 5-15€...

Ale do SC som tých cca 50€ vrazil, jednak ten projekt vyzerá fantasticky, ale zároveň sa zdá, že to majú pod kontrolou a tak sa to snáď neskončí pohromou, ako to u takých megalomanských projektoch občas býva... Hlavne ale celý ten projekt vo mne evokuje staré časy, keď PC hry ešte neboli taký obrovský biznis a vývoári ich robili vyslovene s láskou *4*
  • risa2000
    Tohle mne docela překvapilo, až jsem se začal o SC zajímat *3*
  • C-BEAM
    "Jop, pokud se ti tu klasickou munici povede vystrelit ... zakon akce a reakce je ponekud neuprosnej."

čo tým myslíš ?
  • walltar
    Tak ve vesmíru bude LOD, takže ty modely budou stejné, jen se budeš muset přiblížit aby si je viděl ... což asi v boji nebude tak lehké.
  • Ovsem hangar, kde jde o to, aby ses moh z blizka kochat lodi != vesmir, kde jde o to, aby se mohli lode setkavat a bojovat mezi sebou, ze ... ;D.
  • 2C-BEAM: Nepotrebujes, potrebujes jen dostatecnej vykon. Pokud na tu vzdalenost budes mit dost vykonu na mm plochy, tak je uplne jedno, ze tam vyrobis trebas tisicikilometrovej kolac.

Vem si, ze na rezani ocele laserem potrebujes laser o reknem 5kW vykonu (staci i min, ale pro jednoduchost). Rekneme, ze ten laser zaostris na jeden mm cverecnej plochy ... => pokud budes strilet tak, ze v miste cile vyrobis 1000km prumer, tak potrebujes 3.14 x 1 000 000 000 x 5 000 = 15,7TW vykonu dorucenyho do toho mista. Lod se spolehlive odpari (a sni vsechno siroko daleko v zone vystrelu).
  • Abys moch cestovat rychlejs nez svetlo, tak bys zrejme musel prekonat barieru casu => tvoje lod by defakto po dobu cesty prestala ve hmotnym vesmiru existovat.
  • Jednoznacne skvelej marketing, oni to proste umi nalezite prodat, to je fakt! To ze mam doted v hangaru místo Aurory LN, Auroru MR je věc druha :) (upgrady se zatim v hangaru neprojevuji) ale tak zas pribylo akvarium a muzu se oblect do kozeny bundy :D Nicmene je to jeden z mala projektu kterym opravdu verim, ta kvalita je proste citit ze vseho *5*
  • Nejde vubec o mireni, jde o mnoztvi enegie ... pokud ti na kruh o prumeru tisice km dopravim GW na kazdej mm ctverecnej, tak je uplne jedno, ze strilim s takovym rozptylem, vsechno v cilovy oblasti se vypari.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit