Přejít na výpis diskuzí
Vesmírný Star Citizen představuje stíhačku Hornet
23.10.2013 | Aleš Smutný
140 příspěvků
-
Toto píšem zo spadnutou sánkou, cem, cem, cem, cem!
Čas zabijem "X4". -
Je to proto, protože na cestování mezi systémy nepotřebuješ reaktivní hmotu (palivo). Jump drive jen umožní lodi cestovat Jump Pointem (ty spojují systémy podobně jako gejty v EvE) a vevnitř jump pointu maximálně používáš reaktivní hmotu aby si v něm navigoval (pokud letíš neprozkoumaným JP poprvé a nikdo ještě nenahrál bezpečnou trasu), ale jinak žádné jiné palivo není potřeba.
-
rad litam v carrieru a po jumpu poletuji v m3, takze deimos je vyzva pro meho cerbera ;-) (cokoliv je vyzva, pro meho cerbera ;-D)
-
"...Xenon P", "...paranis deimos" ;-) cokoliv co me chce sestrelit ;-)
-
Hra by měla mít celkem rozsáhly damage model ... a lodě budou mít modelované systémy i uvnitř lodě. Takže lidi ti klidně můžou vyřadit loď z boje ... stačí zničit manévrovací trysky, motor, generátor, zbraně, atd... Taky budeš mít možnost si ty systémy ve vesmíru opravit, u větších lodí to proavděpodobně půjde zevnitř, ale u stíhaše asi nebude zrovna praktické vysednout a jít si uprostřed boje opravovat poškozený motor.
A ten tvůj popis bojiště po boji je podle mě celkem přesný. Si myslím, že nějak tak to bude. A každá trošku organizovaná skupina se bude snažit nepřítele vyřadit (a pokud je to pirát tak zajmout, protože za živé se platí větší odměna). Plus z poškozené lodě se toho dá víc odmontovat a odvést, než z hromady kousků velikosti asi krabice vod bot.
Na to taky navazuje systém, kdy se na takovou poškozenou loď budeš moct nalodit (funguje jen u multiplayer lodí) a zabít, nebo zajmout posádku pěkné osobně. A potom si jejich loď opravit a odvézt. (oni sice můžou uplatnit pojistku a dostanou novou, ale ty si získal loď, která sice nejde pojistit, ale je zadarmo). -
je preto nejaké vysvetlenie ? nedáva mi to zmysel.
-
http://www.youtube.com/watch?v=hUIK2l7WWS8 Od 34 minúty tam ukazujú, ako by asi vesmírne súboje vyzerali. A teda neviem, či by niekto chcel hrať takúto hru :D
-
Bude jen palivo na lítání v systému ... skoky mezi systémama palivo nevyžadují.
-
to Walltar:
Nevíš jak to bude se zničenýma loděma? Celkem mě irituje, že každá "zničená" loď prostě vybouchne a konec. Zrovna ve vesmíru bych řekl, že loď bude vyřazená z boje mnohem dřív než dojde k tak vážnýmu poškození aby explodovala.
I vzhledem k možnostem pohybu po vnitřku lodi se úplně nabízí, aby byla většina lodí jen vyřazena z boje a člověk by, pokud by to bylo možné, musel u stíhačky například otevřít kabinu a zvenku opravit třeba podporu života nebo hlavní motor třeba formou nějaké minihry. Klidně by se na to mohla navázat i živnost odtahovky. Samo že pokud by do tebe nepřítel dál pálil, tak by tě prostě rozsekal na maděru, ale radsi bych viděl bitevní pole plné vyřazených, s poškozeným generátorem energie nebo vzduch/pavilo vypouštějících lodí které si snaží zachránit život tím, že se plazí pryč z pole za nejblyžší asteroid aby mohly udělat alespoň základní opravy a zachránit si holý život. Pokud bys například neměl dost materiálu na základní opravu, mohl by sis přivolat odtahovku (klidně jiného hráče) nebo si stopnout taxikáře jen pro pilota, protože by oprava vyšla dráž, než nová loď a let ve skafandru k nejblyžší základně by byl smrtelně dlouhý.
Nevím jestli tohle ve hře je/není a zajímalo by mě, kam jim takovýhle nápady psát. Jejich fóra totiž nesleduju...zatím. -
Jeste aby tam palivo nebylo.. to by tu hru mohli rovnou vyhodit :). Ale zpravidla se aspon treba u ELITE jednalo o palivo na dalkove lety. Pokud tam budou oba typy paliva nebo to bude brano jako jedno to nevim, je fakt ze jsem zatim linej si vsechny ty materialy precist. Asi kdybych se opravdu nudil, tak bych se na to vrhnul, a nebo az se to rozjede.. :P
-
asi tak, jinak bys musel položit tolik otázek že by to nemělo smysl (proč má raketa křidélka, Hornet provedl Kobra manévr bez jakýkoliv vyrovnávacích trysek krom těch co ho nakopli = těžko by se ve vakuu srovnal, zvuky ve vakuu, atd.)
-
Ani mě nemluv ... já od KSP furt skřípu zubama. *1*
Ale člověk to musí vydržet, když si chce zahrát cool hru. -
Pokud se nepletu tak od vcerejsi vecera do ted cca 600tisic :) naskakuje to strasne rychle.
-
Osobně si myslím, že tam kde je přestane trackovat server. *5*
-
I) Do něčeho narazí.
II) Časem je stáhne gravitace něčeho většího, popř. shoří v atmosféře atp.
III) Poletí si nerušeně vesmírem milion let, načež dorazí k planetě kde místní civilizace právě pronikla poprvé do vesmíru, a dá to jejich astronatuovi headshot. Suprsmůla. -
Hrál si Mass Effect? Myslím že ve dvojce je o tom taková poučná chvilka. Nikdo to neví a zasto let to může bejt klidně střecha baráku tvých dětí. :) Nebo letní sídlo intergalaktického tyrana co pak vyhlásí válku Zemi....jooo kdo ví. Nebo toprostě jenom žbluňkne do nějakýho vzdálenýho sluníčka.
-
Akože vybrať milión dolárov za týždeň, to je kurefsky dobrý kšeft, som zvedavý, kam až sa to dostane *5*
-
Vsechny ty dokumenty a knizky o vesmiru a k tomu jeste hrani KSPecka me pripravili o vsechnu fantasii... je to proste v haji. Ja uz si vesmirnou strilecku asi jen tak neuziju :(
-
To nerieš, proste je v tom nejaké HI-TECH nasávatko *4*
-
Taky me napadlo ze by to mohlo byt nasavatko vodiku ale s tim plynnym obrem vam nevim... nemusela by ta lod na zpomaleni, nasati atmosfery a pote zase zrychleni sezrat vic paliva nez by z toho obra dokazala nacerpat?
Asi jsem moc hral KSP :D