Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Co se stane když mi zničí loď ? Pá Pá 50 euro?
    • Defakto jo ... uvedom si, ze si za tech 50Ecek nekupujes tu lod, davas jim 50Ecek za slib, ze udelaj hru, a slib, ze ti daji nejakou lodicku jako bonus. Muzes si ji pojistit (az/pokud ji dostanes), ale pokud nepojistis, tak o tech 50ecek "prijdes" - pokud to beres tak, ze si za ne kupujes tu lod.

Nejak si totiz jeste zapomel na dalsi riziko tvyho nakupu ... klidne se muze stat, ze za mesic/pulrok/... to vyvojari zabali, a nebudou ani Ecka ani hra.
    • za 50 euro si na takové lodi ani nevyměníš LED diodku na panelu *1*
  • Prave nove zalozeny komunitni web o SC : http://starcitizen.cz/
  • vypada to fajn, jen jsem zvedavy na tu mašinu co tohle rozjede v 60 snimcich za vterinu. pritom vesmir jak všichni vime je prazdny takže neni duvod aby to bylo hw narocne.
    • Ti vzdelanejsi z nas kupodivu vedi, ze vesmir rozhodne prazdny neni. Je plny mnoha objektu, od zakladnich castic, kterych je tam dokonce tolik, ze se zvazuje jejich tankovani a vyuziti jako paliva, az po spousty hvezd, mlhovin ... a nekde mzi tim, jsou ruzne pasy asteroidu, v pripade hry pak samozrejme spousta dalsich lodi, stanic ...

To samo neznamena, ze se to neda udela tak, aby to slusne vypadalo a behalo na 10+let starym stroji, ale stejne tak se to da zprasit tak, ze to nebojede ani na titanovi ...

Jinak predpokladam, ze to co predvadej sou hires renedery, a ve hre to takhle nebude. Navic mozna ze kdybys videl dratovej model, ono to zas tak narocny nebude.
      • A ti jeste vzdelanejsi,navic obdareni zdravym selskym rozumem,ti vedi jak to myslel. Totiz ze vesmir ve hre neni ani nahodou tak narocny jako klasicka priroda,kde je nutno vykreslovat kazdou travu,strom.... Oproti 'pozemnim' mmo je vesmir uplne prazdny....
        • A ty delas na vyvoji, ze vis, co vsechno hodlaji vyvojari ve vesmiru renederovat? Aha, vis leda prd. Pokud ti udelam lod s par mega polygonama, tak ti to pojede 2FPS i na titanovi.
          • C-BEAM
            pár mega poly nie je pre moderné karty žiaden problém.
        • Možno, ale keď sa ti v boji stretne napr. 30 detailne vymodelovaných lodí zvnútra aj zvonku s prepracovaným damage modelom a fyzikou, plus chýbajúci hráči budú nahradení NPC, ktorých AI bude treba tiež počítať a teraz to tam začne všetko po sebe páliť, vybuchovať a to všetko na CryEngine, tak by som si nerobil nádeje, že to bude nenáročná hra *4* A mám dojem, že v nejakom videu oni sami spomínali, že mienia zo súčasných technológií vytrieskať maximum...
          • Narocne to byt muze,ale porad to bude mene narocne nez kdyby se to co popisujes delo na zemi,s fyzikou travy,stromu,pocasi....
      • walltar
        No já bych moc nepředpokládal ... ty modely co máme v hangáru jsou modely do hry a vypadají hodně jak ty v té reklamě. Kolem 300K poly na jednu loď.
        • Ovsem hangar, kde jde o to, aby ses moh z blizka kochat lodi != vesmir, kde jde o to, aby se mohli lode setkavat a bojovat mezi sebou, ze ... ;D.
          • walltar
            Tak ve vesmíru bude LOD, takže ty modely budou stejné, jen se budeš muset přiblížit aby si je viděl ... což asi v boji nebude tak lehké.
  • Kobra ve vesmíru? To je dobrá krávovina. A to jsem milovník Wing Commandera, ale tohle už prepálil.
    • Toto je jedine co prepalil? :) Preboha sak je to typicke klise vesmirnej bitky, keby sme sa chceli drzat realu tak by sme pri skutocnej vesmirnej bitke videli asi tak len ciernu obrazovku :)
    • walltar
      No ale vypadá to dobře ... do reklamy je to použitelné. Stejně jak auta jezdící po stropě v reklamách dnešní doby. Je to záměrně přehnané. Třeba si všimni, jak ho ani jednou nic netefilo.
  • Toto píšem zo spadnutou sánkou, cem, cem, cem, cem!
    Čas zabijem "X4".
  • dalsia pre rendered ptakovina ?

gameplay video poprosim
    • walltar
      Gameplay video neuvidíš, než bude nějaký gameplay .... nebo si najdi stovky videjí hangar modulu na youtube (i když tomu se dá stěží říkat gameplay, vzhledem k tomu, že není žádny game)
  • Pokud si dobře pamatuji tak Ch. Roberts říkal, že se inspirují Star Wars, Battlestar Galactica atd. Na základě řečeného bych zase tak velkou simulaci neočekával, což není na škodu. Bude tam reálná fyzika, které napomůže vyzdvihnout a využít leteckých dovedností každého pilota, ale zase nebudou ubírat na hratelnosti a s tím mi nezbývá než souhlasit.
    • BSG mělo fyziku slušnou... Co se týká létání v SC, uvidíme.
  • Dotaz na walltara anebo kohokoli kdo o této hře vědí více. Hra je MMO ale v několika článcích a rozhovorech jsem se dozvěděl že ji půjde hrát i klasicky solo Single Player a Offline. Takže zde je můj dotaz jak je to s tím singlem? Budou tam klasické mise a příběh nebo to bude jen vycpávka a půjde tam hlavně o tu MMO část. Já jsem převážně singl hráč ( multi hraju taky ale jen u pár her ), tady mě sice láká i ta MMO část ale přece jenom bych rád věděl jak se věci mají. Navíc vesmírných simulátorů zrovna moc není ( v poslední době ). Omlouvám se za blbý dotaz ale tohle hybridní MMO mě trochu mate ( a ano vím že i v běžných MMO jde hrát solo ale vždy je hlavní ta multi část ). Budu rád za osvětlení situace. *1*
    • walltar
      Singleplayer bude buď Squadron 42 ... 60misí se větvícím se příběhem + datadisky

Vlastní server ... můžeš si založit vlastní server a klidně na něm hrát sám, podobně jako v minecraftu. Tam asi příběh nebude.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit