Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na můj vkus až příliš arkádové, a ty textury jsou jako z roku 2006.
  • Mně to připadne divný, moc mě to nebere.
  • MrSanta
    Vypadá to velmi dobře, jsem rád, že i akční styl je propracovaný. Jenom mi tam nesedí to posednutí, myslel jsem že se dá použít jenom na průzkum, ne že se hrdina "změní" v krysu, někam doběhne a tam se "změní" zpět do hráče. To se mi nelíbí, tuhle schopnost se učit nebudu. Snad to na very hard půjde bez ní.
    Taky bych byl rád, kdyby šlo schovat tu kudlu a dalo se koukat přes mířidla zbraní. A snad tam bude mapa a půjde vypnout ty ukazatele k quest cílům.
    Celkově mě to láká a těším se. Zatím to u mě vypadá to na nákup v den vydání.
  • to je spiderman ? ty skoky na balkone...
  • ten blink mi tam nesedi :D
  • Keyz
    Jestli to bude jako v Deus ex 3 kde také šlo použít akční/stealth styl a za stealth styl bylo více EXP tak to bude prd.Pak ten akční styl byl na nic.
    • smejki
      rozdíl v ohodnocení akcí není problém, problém je v omezené sumě zkušeností/omezeném počtu akcí, za které tyto zkušenosti získáváš. Proto lidi hackovali všechny počítače, aniž by zkoumali jejich obsah - věděli, že když ho nehacknou, tak ty zkušenosti už nikdy nezískají a nákup další augmentace bude nutně odložen na pozdější dobu.
    • MrSanta
      Souhlasím, tohle mi taky na DE:HR vadilo. Hraní stealth bylo samo o sobě jednodužší než akční styl, a za akční hraní bylo ještě méně XP. Mazlil jsem se s prvním průchodem snad 80 hodin (podle Steamu), hrál jsem na Give Me Deus Ex a i když jsem chtěl hrát akčně, tak stejně až na pár vyjímek bylo lehčí si hezky prozkoumat trasu nepřátel a postupně je jednoho za druhým sundat pomocí nenásilného ukončováku a inkasovat tak víc XP bodíků. A to jsem hrál bez neviditelnosti.
      Na druhou stranu jsem měl na konci asi 8 neutracených praxisů *4*
    • Proč by to bylo na prd? Vždyť pokud hraješ stealth, tak si s hrou pohráváš mnohem více, než když ji jen proběhneš v akčním stylu a tím pádem se ti expy na víc hodí, protože potřebuješ více a lepší augmentace.
      Pokud si hrál hru akčním stylem, tak si, myslím, nehrál na nejtěžší obtížnost (Give me DE), protože to by se nedalo. Ale můžu se v té obtížnosti plést a i akčně to mohlo být lehké i při nejtěžší obtížnosti.
      Navíc, DE:HR je lepší hrát stealth popř stealth/action stylem a ne COD action stylem. Ta hra je na to dělaná mnohem lépe.
      But that's just my opinion.
    • kostejnesmrtelny
      No, dlužno poznamenat, že pro akční styl tam bylo taky potřeba o dost míň upgradů, takže těch míň EXP až tolik nebolelo.
    • já to hrál akčně páč mě plížení neba
  • prudislav
    vypadá to hodně luxusně :-D doufam že to neodloží
  • to je strašný, chci se podívat jak hra funguje, ale nechci si prozradit průběh té mise, nemohli by to ukázat někde jinde ve městě mimo misi? *9*
    • MrSanta
      Ono to zas tak strašné není, jenom doporučuji vypnout zvuk, minimálně ve stealth videu jsem zaslechl spoiler větší než malý.
    • Když si to tak vezmeš,spoiler seženeš v jakémkoliv traileru nebo ukázce ze hry.Chceš se podívat na trailer/gameplay,např. tam zemře někdo,kdo ti nepřijde důležitý a pak zjistíš,že je to třeba odzačátku tvůj šéf.Stačí záběr a máš trochu upravenej zážitek.To samé dema,zahraješ si kousek a víš,co tam je.Ale já to řešit nebudu,přecejen s tím nic nejde udělat a nevadí mi to,protože kdyby se to snažily lidi anulovat,tak by trailery stály za 2 haléře.
  • Vypadá to, že to bude zábava hrát, ale ta grafika mi přijde docela nic moc...
    • vypadá to jak bioshock a vůbec mi to nevadí
    • Minimálně textury jsou jak ze zadku vytažený, zasloužilo by to lepší
  • BoB.2
    Stealth u mě vede jen škoda že jde na jistotu ví kde kdo je a kam přesně jít.
    • Masa-san
      Ve stealth videu naopak zmiňovali, že to právě neví. Target je náhodně umístěn někde jinde při každém znovu zahrání levelu a hráč zjistí kde teprve, když zaslechne informaci z konverzace NPC postav či přečte potřebný dokument. Po poslechnutí "drbu" mezi postavami se aktualizují ukazatele. Počítám, ale že i ty bude možné vypnout *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit