Přejít na výpis diskuzí
Videa z Far Cry 3 ukazují tvář hry šílenou a skriptovanou
20.5.2012 | Petr Poláček
66 příspěvků
-
Tohle mi uz prijde jako kampan proti "gameseni"
-
Zrovna většina CoD tu skriptovanost zvládá poměrně dobře a nepodělává se (a to ani v lehce otevřenějším prostředí, jaký mělo MW2). Narozdíl třeba od nejnovějšího MoH a podobnejch podivností, kde se dokážou pod*lat skripty i v 2 metry širokým koridoru.
-
WHO CARES? tohle neni slevomat
-
joho rape and revenge
-
sedělo by tam? sedělo.
-
no tak kdyz banda psychopatu na ostrove drzi v zajeti mlade lidi, z kterych jsou nekteri zenskeho pohlavi tak necekam ze budou hrat solitare .. ale vyslovene to tam nepotrebuji, to zas ne :)
-
rozhodne ji nevycitam linearnost, akcnost .. to mi nevadi .. je to dobre odladena obycejna strilecka se spatnym zpracovanim zbrani, usmevnym pribehem a epickosti, s pomerne dobre zvladnutymi skripty (krome MW3), zastaralym enginem a pro me nezajimavym MP .. proste trvat to dyl nez tech par hodin tak uz je to opruz .. s tim jestli je to spatna nebo dobra hra to nic nema .. dle meho nazoru tuhle serii paradoxne (i pres technicke nedokonalosti a dalsi objektivne nohypodkopavajici malickosti) drzi Treyarch a IW jen kazdy druhy rok predela textury a pribeh aby dodrzel plan vydavatele ..
-
tak to musiš byť dnes veľmi spokojný...
-
nuuuuuuudaaaaaaaa
-
Já ti nevím, ale třeba v prostředí FC 2 určitě.
-
Take jsem doufal ze budu nadosmrti kosit tupe zoldaky se stupidnimi hlaskami a cas od casu to prolozim nejakou tou kreaturou. *6*
-
A ty bys tam znásilnění chtěl?
-
COD je dobrý filmový zážitek. Vůbec nechápu, jak COD sérii někdo může považovat za špatnou sérii. V podstatě všechny díly měly svou kvalitu ve svém žánru. COD je ale COD a ti, co ho hodnotí špatně, od něj čekají úplně něco jiného než prostě COD. Většina argumentů proti COD, proti Skyrimu apod. jsou v tom, že ty argumenty vyčítají dané hře přesně to, na čem je hra postavena a co jí doprovází v podstatě už od samého počátku.
Já napsal, že je COD lepší, protože mě prostě vždy bavil více a neobsahoval tolik hluchých a nudných pasáží jako far cry hry. -
vsadím se, že tam přes veškerou zvrácenost nebude ani jedno odhalené ňadro, znásilnění ani nic příbuzného...
-
Far Cry 2 i s DLC vyšel na GOGu za 10 $.
-
A kdy že tam vlasrně hraje hráč .. jo počkat, to když ujde dva kroky a střelí do pár ventilů ... jojo to je teda super hra ... LOL *7*
-
CoD....
-
zabudni na to, nepomôže nič iné len totálny upgrade... A radšej kúp slabšiu GK + novú dosku , procák+ram ako nejakú výkonnejšiu grafárnu k tejto starej zostave ... neskôr, keď opadnú ceny kúp GTX 670 a si na peknyćh pár rokov za vodou.
-
proti koridorom nemám nič, problém je že dnes je koridor všetko a ešte väčší problém je keď sa viac-menej sandbox hry typu FC1 alebo Crysis menia takisto na koridory resp. tunely. Prepánakrála veď predsa nie je v poriadku, že keď niekto chce hrať aspoň trochu otvorenú FPS-ku musí siahnuť po hrách 3-5 rokov starých ... alebo tebe to príde normálne ?
-
Je to smutne, kam se tato serie ubira.