Přejít na výpis diskuzí
Videa z Far Cry 3 ukazují tvář hry šílenou a skriptovanou
20.5.2012 | Petr Poláček
66 příspěvků
-
Robí sa mi zle keď vidím to rozhliadanie sa controllorom...
-
Moje řeč. Měl sem za to, že Far Cry bylo vždycky o volnosti.
Celá ta hra ale asi taková nebude. Jde o to jak blbě se velký množství her dnes prezentuje veřejnosti. -
Opravdu nechápu, proč lidi nadávají na koridor? Pokude je udělán dobře, tak není problém. Příkladem může být i třeba Half-Life, nebo COD, kde je to o něco horší, protože jakmile uděláte něco nečekanýho, div se celá hra nepodělá :D.
Každá hra si jde svou cestou a pokud se Vám koridor nelíbí, tak to nehrajte ;). A FC1 byl chvílema taky koridor, zejména v interiérech (ale už si přesně nepamatuju, hrál sem to tenkrát v roce 2004). Myslim, že i tady to bude nějak tak. Budou tu mise trochu volnějšího rázu, ale i striktně lineární a naskriptované pasáže. Pokud to tak bude, nic nenamítám. -
keby mi niekto pred pár rokmi napisal na čo sa zmen í FC1 tak by som neveril ... a už je to tu v plnej "kráse" ...
-
jedina vyhoda CODu je ze trva jen 4 hodky :)
-
Kdo by si byl pomyslel, že v budově budou chodby. Hrůza a děs, co nám ti vývojáři dneska předkládají!
-
naskriptovana zhovadilost hodinu filmecku pak dva kroky a zase filmecek to neni hra jezis hruza a des hrac plati za to ze kouka na telku a sem tam udela nejaky pohyb popripade nelze umrit aby ho to nahodou neodradilo od dalsiho hrani tohle fakt nejsou hry ale blbosti za nehorazne penize.
-
ty skripty a koridory to je teda sileny - tohle je skoro jak to CoD :-/
-
Hmm, aneb jak investovat miliony do tvorby interaktivního posuvníku videa. Rád bych věřil tomu. že první scriptované minuty jsou také posledními, ale to by se celý velký zaoceánský herní průmysl nesměl ubírat směrem "dělat hry je moc složité, pojďme udělat interaktivní film".
-
jindra by byl vlastně něco jako Ridler z Batmana.. akorád místo otazníku by měl mínusy
-
hlavně že zapaříš *5*
-
povedené.
-
COD je určitě lepší. Hráče těch pár hodin po celou dobu drží v napětí. FC je tradičně roztahané, opakuje nudné prvky a ke konci je otřesné. Předem děkuji za mínuska, ale tak to prostě je. *3*
-
Vypadá to zajímavě, ale nebudu dělat předčasný závěry. No uvidíme. *4*
-
No, tak 4GB RAM stačí na všechny hry (zatím), Dvoujádro od Intelu taky není zas taková tragédie (kamarád má přesně tenhel typ s 2,4 GHz a zatím mu jdou všechny hry naprosto skvěle), ale ta grafika, no nevím, nevím... *4* .
-
žádnou slávu, už bude mít 4 roky...raději bych hru hrál pohodlně na klávesnici a myši, osobně bych si hru tak více vychutnal... Mám: Intel Core 2 Duo 2,4Ghz , 4Gb ram , Geforce 9600GS ...
-
To je hra?
-
Vrána k vráně sedá *1*
-
Co máš za stroj?
-
Vizuálně to vypadá moc hezky (druhé video) a hratelnost by taky nemusela být úplně špatná, kdo ví, třeba jsme dělali předčasné závěry o tom jaká to bude hra. *4* Jinak, doufam, že toho šílence s pankáčem budu moct zabít a to hezky šíleně, tak jak to má rád! *15*