Přejít na výpis diskuzí
Videa ze Star Citizen oslavují objevitelského ducha hry a představují nové módy
18.8.2014 | Aleš Smutný
124 příspěvků
-
Ten týden hraní to je jen příklad...
To že si vyděláš na loď ještě neznamená, že ti zůstane ( můžou ti ji zničit, obsadit atd.. ) -
Ty oblety lodí ve videích, to je hroznej spaceshipfetiš *1*
-
az tak ? to je trosku naspeedovane ne ? pak asi nebude motivace slozite obsazovat lode a mit s tim nasledne dalsi problemy, kdyz si na kazdou v pohode vydelas
-
I grafiku mají zatím na "nízké" úrovni oproti tomu jak to bude vypadat při vydání ;-)
-
tak to co ukazuji, je v podstate jen grafika, ale ono jde prevazne spis o ty jednotlive herni systemy...to z takoveho videa nepoznas
-
uzasne dilo ... 3 hodiny niceho, cela ta maskarada by sla zpakovat do 30 minut a vysledek by byl lepsi
-
Spíš vzdát hold úžasnému dílu, které ovlivnilo scifi tvorbu.
-
Nebude problém s ty lodě koupit ve hře za herní peníze co si vyděláš hraním ... Cílem je, aby hráč mohl mít Constellation (250$ a víc) asi po týdnu hraní. Takže kup Auroru za 40$ ušetříš tím 20$ a budeš mít potom ve hře co dělat.
-
Vandal Swarm :D
Vandalove utoci! -
EVE je něco jiného ;-)
-
To nemůžeš srovnávat na KC:D se strašně moc těším a taky doufám že jim vše výjde, ale Star-citizen je asi "100x" větší projekt než KC:D.
To co si zatím u SC viděl jsou věci, na kterých pracovalo jen jedno studio.
Další studio dělá na FPS modulu, další dělá čistě jen PU atd...teď to vypadá, že vývoj jde pomalu, ale až to na čem pracují odděleně dají dohromady a vypustí tak to bude něco ;-) -
"Vandal Swarm" opravit na : vanduul swarm :)
PS: brada mi pada od zacatku protoze nic podobneho neexistuje malinko se priblizuje EVE online jinak nic podobne neni :) Jinak hry od chrise jsou pokazde zabavne a na hranici vykonu pc :) -
Tak já nevím, když jsem viděl alphu Warhorse tak mě skoro ta brada spadla, tady se pořád natřásají, jak tu bude ve všem nejlepší a nějak to prostě nevidím. Snad jak píšeš beta bude stát za to...
-
Budeš muset ještě počkat...
To co zatím vypustili do světa je v alfa fázi, projekt jako celek je spíš pre-alfa.
Já se osobně těším na konec 2015 - PU by mělo vejít do beta fáze a někdy na jaře 2016 by to mělo být "hotové" ( ale hodně věcí tam budou přidávat postupem času ).
Ale první dojmy z celku i člověk bude moct udělat už na začátku roku 2015 kdy bude vypuštěn první balík misí pro SQ42 ;-) -
Pořád čekám až mi spadne brada a ono nic.
-
Já beru to, že autor článku nežije jen Star-citizenem, ale takto mizerný článek jsem teda opravdu nečekal.
Naprostou většinu novinek úplně vynechal a ty co tam uvedl, tak uvedl špatně. -
nekupujes si lod za XY dolaru,ale davas penize na vyvoj hry,v tom je rozdil...vsechny lode budou dostupny primo ve hre za herni platidlo
-
vzheledem k povaze lodi se vesmirna odysea maximalne hodi,navic je tam spousta referenci,at uz treba mass effect,star trek atd...
-
Teda, ten druhý trailer nic moc. Graficky pěkný, ale mohli si vymyslet něco svého a ne si "vypůjčit" Vesmírnou odyseu.
-
Mě to připomnělo scénu z Galaxy Quest *1*