Přejít na výpis diskuzí
Videa ze Star Citizen oslavují objevitelského ducha hry a představují nové módy
18.8.2014 | Aleš Smutný
124 příspěvků
-
jak pise walltar, navic SC nebude klasicke MMO a i na hlavnim serveru muzes hrat hodne single zpusobem
-
Tak to jsem nějak přehlédl...je pravda, že ty informace o tom pojištění co jsem četl já už jsou cca rok a půl staré, asi se to teda změnilo.
-
SC bude mít Singleplayer kampaň, která bude mít 50 misí + datadisky. Bude to plnohodnotná hra sama o sobě. Budeš si moct založit vlastní server, i když nebude tak rozsáhlý jako ten hlavní MMO server. A ten vlastní server si budeš moct modifikovat. Na takovým serveru můžeš hrát úplně sám. Co se nadávek týče, tak aby ti někdo mohl něco napsat, tak s tím musíš souhlasit, takže prostě jde jen o to neodkliknout upozornění.
Taky hráč a NPC nebude vůbec odlišený, takže dost často ani nepoznáš, jestli kolem tebe lítají hráči, nebo NPC.
V elite bude (a už tam teď je) přímo solo option, kdy se sice připojíš na server, ale kolem tebe v instancích potkáš jen NPC. Což se prakticky rovná singleplayer hraní. -
Btw koukám na značné vylepšené přehrávače. Již tam není HD -> a možnost volby rozlišení ale pouze tlačítko HD a tedy není jasné v čem to vlastně jede podle popisu. Asi aby se tolik nekecalo, že to jelo v 720p a tedy hůře jak originál.
-
Blbý, že je tohle i Elite zaměřeno hlavně na MP. U minulých her byl na PC příběh a šlo to hrát dlouze. Něco šlo i modifikovat a to zde nevím jak bude možné, když to je propojené se servery.
V MP jsou nadávky, hraní na score, vyhledávání chyb a další závody. To zde asi nebudu vyhledávat. Toho jsem si užil dost v MMORPG. -
Mám pravdu ... takové oblasti nebudou.
http://partedveil.com/index.php?p=2"e=1204732 jeden z množství postů, které to říkají. Bylo to řečeno i v Ten for the Chairman a Wingman's Hangar. -
Nemáš pravdu - budou oblasti, ve který nebude platit ani základní pojištění ;-)
-
Procedurální generování planet je takový cíl po launchi hry. Při launchi budou procedurálně generované hlavně asteroidové pole.
Generování planet, nebo letů v atmosféře se taky nemusíme dočkat ... půjde o to jak si hra povede a jak bude vydělávat prodej kreditů. -
Ja to pochopil tak ze hlavni lokace na planete budou vymodelovany rucne a zbytek planety se bude generovat proceduralne
-
No jsem zvědavej a díky
-
Tak ono to je s vývojem těžký .... každou část dělá někdo jinej. My jsme měli jeden harmonogram tady ... http://www.star-citizen.cz/forum/viewtopic.php?f=5&t=489
Ale přímo oficiální potvrzený postup vývoje neznáme.
Jinak s těma lokacema ... u planetární lokace počítej něco jako mapu v BF. Pár ulic s pár obchodama. https://www.youtube.com/watch?v=BeQfK9hrfDY&list=UUTeLqJq1mXUX5WWoNXLmOIA podívej se na tohle. Nebudou to žádné obří otevřené prostory. -
To není tak úplně pravda ... Pojištění trupu platí všude (loď + základní výbava). Pojištění zbraní, nebo nákladu jen v některých oblastech.
-
Jsem v žánru vesmírných simulátorů nováček (sypu si popel na hlavu) asi jsem musel tomuhle žánru dorůst, v současné době si ale náramně užívám Elite: Dangerous. U Star Citizen jsem ale poněkud skeptický v tom smyslu že ambice vývojařů mi přijdou až příliš velké, tím mám na mysli stovka "ručně" udělaných planet při vydání, s možností přistát na povrchu, kampaň o padesáti misích, FPS, plně vymodelované útroby lodí. Samozřejmě bych byl rád kdyby vyšla taková THE ULTIMATE VIDEO GAME, ale nemáte někdo nějaký zdroj kde Roberts popisuje jak bude vývoj postupovat, nějaký časový plán atd ?
-
To sice ano, ale budou určité oblasti ve kterých ti žádné pojištění platit nebude ;-)
-
Bude záležet na tom, jaké postihy budou za autodestrukci. Protože jen zmáčknout tlačítko a loď vybuchne asi nepůjde. Přece jenom by to imbalancovalo hru.
-
Dotaz ty vis kolik stala ta videa ???? lol
-
odhozeni nakladu jeste chapu...vydej naklad nebo tveho mazlika rozstrilime na kusy, ale obsazeni bych resil autodestrukci...no uvidime jak to bude ve skutecnosti fungovat
-
No hral jsem eve 10 let , vim ze to neni simulator ja mluvim o grafice lodich a ekonomice hlavne , vim ze je to sandbox neboj :)
-
Tak obsazování lodí se počítá u větších lodí ... Obsadit constellation zvládnou jen ti nejlepší piloti, protože sestřelit manévrovací trysky a motory ve vesmírném boji, bez toho abych zničil loď samotnou bude u Connie extrémně těžké, u menších lodí ještě těžší.
Idris, která stojí 5x tolik co constellation a i ve hře se bude prodávat v omezeném množství (takže si na ni za měsíc vyděláš a potom budeš měsíc čekat ve frontě, než ti vyjede tvoje Idris z montážní linky) už se obsadit vyplatí. Nebo Javelin destroyer, nebo všechny ty větší lodě, které jinak, než obsazením získat nepůjde.
Další věc proč obsadíš loď, je že když nepřítele zničíš, tak z něj nebude prakticky žádný loot (to platí jak pro hráče, tak pro npc), možná jen nějaké ohořelé trosky ze kterých vytaháš pár systémů, které můžeš prodat na šrtoťáku. Takže pokud chceš to co tvůj nepřítel veze, musíš ho to přinutit vyhodit, nebo ho musíš obsadit.
Což si myslím, že je celkem dostatečná motivace pro obsazování lodí. -
sak ji budu mit pojistenou