Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • CR chce aby jeho hra byla bráno jako "benchmark test" pro výkonné počítače, ale hlavně plánuje mít SC v provozu 10+let, takže na začátku to spustí pár vyvolených a potom se tam lidi budou přidávat.

Ale hlavně se mi líbí, že různé grafické "novinky" co budou vycházet a bude je možné použít, tak má CR v plánu je do SC přidávat i po launchi ;-)
  • Libi se mi ten mass effect nadech, vyvojarum verim a nemuzu se dockat.
  • V zásadě ne mnoho, IMHO... Tak několik desítek tisíc nanejvýš... Navíc to myslím ani není financováno z těch momentálně 51 mega vyzbíranejch dolarů...
  • Jack1947
    Konečně mi jedou videa alespon ve Flashi... takhle mi to vyhovuje. *3*
  • http://www.ohgizmo.com/wp-content/uploads/2007/09/4%20%28Custom%29.jpg
  • walltar
    Chris tvrdí, že chce aby to při spuštění vypadalo líp ... Akorát nevím na čem to potom spustíme.
  • Paulcz
    Pokud se jim to povede dotáhnou do podobné fáze jako je v traileru Constellation.. beru si rok dovolenou :D
  • Taronyu
    To je tvoj názor. Tak ako môj názor je, že je to výborný film. Na CSFD sú ľudia rôzni, tak ako všade. A vôbec nechápem, čo s tým má CSFD, tam je na ten film tiež kopec kritiky. Nabudúce by si si mohol zistiť aspoň nejaké fakty a ubrať na arogantnosti.
  • Pravda, nedeje. Žiadne asteroidy ničiace loď v epickej explózii, žiadne potvory žerúcu posádku, len reálna predstava o vesmírnom lete a reakcii palubného počítača *4*
    Aká je tvoja reálna predstava letu vesmírom? Samozrejme dnes natočiť taký film je blbosť

*3*
  • walltar
    Ale víš ci je nejlepší? Napřed prohlásíš, že každý může mít vlastní názor a potom označíš ty co s tebou nesouhlasí za nýmandy. Já se nebudu hádat o tom jestli se ti film líbí, nebo ne ... pro mě to je velice dobrý film, podle mojí asi nejoblíbenější knížky.

A je mě jedno kolik kdo má nakoukané ... já filmy hodnotím podle svojeho dojmu a nemám potřebu urážet ty kteří se mnou nesdílejí názor.
  • Tvoj názor berem, ja osobne mám ten film rád aj bez sledovania CSFD *4*
    Len som chcel upozorniť, že chápanie vesmíru bolo v tej dobe na inej úrovni, len som to nechcel rozpisovať *4*
    Problém filmu bol ten, že znázorňoval reálnu predstavu cestovania vo vesmíre a umelej inteligencii a tým je geniálny *5*
  • Pilgrim66
    nevidí - adblock
  • Mě spíš dostává ta vyskakovací reklama, která rovnou překrývá ovládací prvky přehrávače. To se opravdu jen tak nevidí.
  • Pilgrim66
    Tu doskakujici texturu v tom Murray Cup traileru (1:20) by si mohli priste pohlidat...
  • Nechápu za co ty mínusy. 3h kde se skoro nic neděje. Kdybych místo toho koukal do zdi tak to vyjde nastejno. Ale intoušové nad tim ustříkávaj protože to má vyhipovanou pověst právě dalšíma intoušema kteří si myslej jak sou genialní když se dívaji na film kde si člověk musí půlku domyslet.
  • Uvedomujes si ze jen proto ze kazdej rika ze je to vyborne, neznamena ze je to vyborne a muzes mit na tu maskaradu svuj nazor? Ta vec se neda souvisle koukat. Potvrdi ti to kazdej koho nezajima nazor nakych csfd uchylu. Film je to hroznej a je mi jedno ze je to z roku 1968. Kdyz z toho vystrihnes 90% te praznoty tak to je trochu pouzitelne, jinak je to overrated zhovadilost.

zdroj: mam toho nakoukano a nastudovano urcite vic nez ty a 99% nymadnu z csfd
  • Tak alespoň, že konečně jde ovládat hlasitost v režimu celé obrazovky :)
  • walltar
    Oni to hlavně mají špatně napsaný i v oficiálním Faqu a když člověk nesleduje všechny dev posty, tak o tom prostě ani nemusí vědět.

Jinak ono to takhle bylo už od začátku, ale oni když psali faq, tak to tam zapomněli napsat a my jsme to z Roba vytáhli náhodou když se mluvilo o tom jak potom bude LTI fungovat. Protože pokud by takové části vesmíru byli, tak by LTI bylo hodně OP.

Potom bylo řečeno, že LTI a SHI jsou absolutně stejně pojištění, jen u SHI musíš pojištění 1x za nějaký čas obnovit. U některých informací je celkem problém, že se nikdo z CIG neobtěžuje je někam napsat a tak jsou zapadené v postech od devů, hluboko kde si je už nikdo nepřečte.
  • kostejnesmrtelny
    Uvědomuješ si, že se bavíš s trollem?
  • Uvedomuješ si, že je to film z roku 1968??

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit