Přejít na výpis diskuzí
Video o grafickém zpracování Kingdoms of Amalur
21.1.2012 | Petr Poláček
70 příspěvků
-
...mě dalo taky fušku v tom nějak zlikvidovat mýho super mága se smart gunem místo luku, co dokáže před sebe během vteřiny vytasit odkudsi štít větší než xxl pizza *1*
-
ale ved ani v skyrim napr, ci oblivion je hlavny hrdina nemy a vadi to niekomu ?
-
prepac, ale hral si len DEMO, nevies ze aky ten svet bude otvoreny ci nie, skratka tuto kritiku si asi hra zasluzi iba vtedy az vtedy, ked hra uz vysla. Nema to wow grafiku, tuto hru spoznas bez problemov rozlisis od wow a od inych wow like grafik, takze problem bude v tebe, nemas rad taketo hry a bodka.
-
I když musím se spoustou uvedených důvodů, proč to bude špatná hra, na základě dema souhlasit, tak i tak se na Amalur dost těším. A hlavně kvůli jeho stylizaci, Skyrim mě už nudí a Gothic mě dost zhnusil třetí díl. Amalur vypadá jako pohádka a ty já fakt můžu.
-
Ale samo, že hrál... Před 5ti a více lety by to možná byl nadprůměr, i když... ale dneska už je to těžký průměr. Nevidím na tom nic uchvacujícího. Drakensang, Zaklínač, TES, Fable i to TW má něco čím zaujme, ale Alamur ne.
-
No WALL OF TEXT ale nosnou myšlenku máš. K tomu nesžití se s postavou - už RPG Revenant (1999) mělo namluveného hlavního hrdinu - Alamur v roce 2012 NE! Asi se ptá těch, se kterými hovoří podprahově, jako Gordon Freeman. WTF?? *8*
-
Tak to jsem si nevšiml, mě se tam umřít nepodařilo :D
-
Jo taky mám moc rád Overlorda a mám i ten díl na Wii, ALE to byla fraška (btw. ksichty lidí v Overlordovi mě ještě dnes občas děsí ze spaní), jenže Alamur měl být podle řečí vývojářů trochu jiná liga.
-
nejlepší je funkce resurrect... všimli jste si v demu? Po tom co ve hře zemřete a kliknete na resurrect, váš pumprdlík vyskočí, jako by nic a šupajdí dál s plným počtem HP, oproti tomu již načatý monstrum co ho sejmula zůstává načatý.... geniální, netřeba health flašky ani sejving
-
hral si demo ? ked nie tak mlc, ked ano tak, boh zehnaj ze aj napriek takym ludom ako ty vide taketo kvalitne dielko
-
Když se kouknu se obrázek Gothic (1,2,3), řeknu si hele to je Gothic, když se kouknu na obrázek Risen, řeknu si hele to je Risen, když se kouknu na poslední tři díly Elder Scrolls, vim o jakou jde hru, ALE když se kouknu na Reckoning jediný co mě napadne je WoW. Upřímně mě demo strašně zklamalo. Když se vývojáři chvástali, jaký bude mít hra otevřený svět a redaktoři herních magazínů o tom tak skvěle mluvili, strašně jsem se těšil. Pak jsem si zahrál demo a k mé smůle jsem začal zkoumat pouze chabě omezený volný prostor s neviditelnou zdí u každé prolákliny, schodech, břehu jezírka nebo potoka. Nechci hned nějakou kopii Gothica, ale to nemá nikdo koule udělat podobnou hru v takovém stylu ?? Gothic v počátcích dělali 4 lidé a pořád má větší atmosféru než tohle a to nemluvím o tom, že v Reckoning není možnost si s postavou vybudovat žádný vztah, protože interakce postavy s prostředím je téměř nulová. Blbá animace tahání páky by trochu té duše postavě vdechla. Bojový systém mi jako takový nevadí. Nejsem zase milovník rubaček a bojovek, ale nějaké hry mě chytly (Darksiders). Svět, ač velký, je (soudím dle dema) chudý a monstra si chodí sem a tam, nikdo se o nic nesnaží, tábory banditů na daném místě nemají význam, prostě je to takové nemastné neslané. Někdo psal, ať hru nezaměňujem za rubačku, že je to RPG, bohužel je to jenom rubačka s RPG prvky. Jo a na konec, jestli všechny RPG do EA teď budou vypadat jako klon Dragon Age 2 (myšlen interface), tak to bude konec všeho. Dragon Age 2 měl aspoň nějaký, ještě zvládnutelný inventář, tady je to pouze čistě konzolová věc. No nic, asi si zkrátím čekání nějakou pořádnou hrou s otevřeným světem bez zbytečných překážek a zábran a budu se těšit na Vávrovo RPG o Husitech.
-
nie je to tak, nema to grafiku v style wow, viem hral som wow, nie je to hnusne, a ked ti to nijak nesadne je jednoduche co by si mal robit, ignorovat tuto hru a venovat sa inej
-
Chcel som byt protivny, chcel som nemat rad toto RPG, ale po zahrani dema, viem ze to bude velice dobre, az na to ze hlavny hrdina nehovori, ale to nehovori ani v skyrimu tak nie je problem, suboje su sice kus chaos, ale tam je to len asi o tom si zvyknut, grafika je nadherna a poziadavky uz teraz viem su PREHNANE :), rozbehate to na min 1280x720, na max detaily aj na starych strojoch a to myslim aj viac ako 5 rocnych, a ja osobne mam len 19" LCD takze tu je rozlisenie je len 1280x1024 ale behalo to plynulo, tak isto musim povedat, ze grafika, ano najprv som sa aj ja bal a hlavne stoho pramenila moja taka nedovera voci tejto hre, ze ta grafika skratka je ako vo WoW, ale NIE JE, kto tvrdi ze ano sa myli, ano je sice az priliz farebna, ale ani to tak nevadi, ba naopak, svet ako tam hyri farbami my nevadi, len nech to neprezenu vo full verzii lebo to bude, mozno az priliz, ked dungy budu ako vlastne iba tie 2 co boly v deme, tzn prvy skade unikas, kde si vstal z mrtvych :) a druhy co je uz vonku v prvej lokacii, tak tam clovek zisti, ze to az take pestrofarebne nie je a ze hra dokaze byt aj celkom temna, osobne preferujem viac RPG na bazi expov, tzn mam dobry pocit ked spravim nejaku ulohu a dostanem odmenu vo forme expov, pretoze si myslim, ze na vyssich urovniach su obcas len cisto peniaze (skyrim) kus na nic, skyrim som nedokoncil celkom este, prechadzam vsetko co sa da, ale viem povedat len tolko, na 56 urovni, mam tolko penazi, ze neviem co snimi, skratka za kazdy questik alebo quest dostanem IBA peniaze, ktore su na nic, v tejto pasazi hry, PODLA MNA, tak dufam, tu to bude mat vsetko zmysel, uz sa jej neviem dockat az my pride domov :)
-
Overlord měl moc dobrou grafiku a design levelů, mělo to svoje kouzlo, které vždycky zapůsobilo. *4*
-
Demo je luxusní, parádní RPG.
-
"nechtěli vytvořit další generickou fantasy hru s lehce zaměnitelným vzhledem"
wut? Vzdyt presne to udelali... -
Taky mi není 12, abych byl nadšen z každého RPG co vyjde na světlo světa, dnes už ne. :D Na to je Alamur příliš velkou kompilací všeho možného, co jsme v RPG už viděli. Od Rolstona jsem čekal mnohem víc.
-
No Santo, nevěděl jsem, že ti ke štěstí stačí tak málo. Pak proč vycházejí takové desaturované, nedomrlé, prostě nic moc hry. Odpověď jsou hráči jako ty. *3*
-
Tak mám za sebou dema Alamuru ze Steamu a z PSN. Grafika je jak z Overlorda I-II. No a něco vypadá ještě více neuměle, než v prvním Fable. Inventář je zjevně dělaný pro konzolové gamepady, pomocí spouští jím celkem v pohodě proplouváte, překlikávání v PC verzi už tak plynule nepůsobí. Příběh taky nic zvláštního so far... Výtvarné pojetí barvité, ale bez vkusu. Měly tempery, tak prostě obarvili celý ten fantasy biedermeier jak to jen šlo... *7*
A co je nejzábavnější, tvůrci se rozhodili udělat z limitek a sběratelek zlatý důl. Jsou jen pro USA/Kan. , silně limitovaný počet kusů a cenové rozpětí od 80-300 dolarů a jinde, než na jejich shopu to nekoupíte. Docela drzé chtít po lidech stovky dolarů za hru z ještě nezavedené série...
Co se mě týče, vidím Alamur na PC verzi za 249Kč v EA akci. *1* -
coz o to.. graficky mi tahle hra nevadi (i kdyz tim, ze se snazili odlisit a nechteli fotorealistickou grafiku, jen zakryvaji to, ze nemaji poradny grafiky, kteri by to zvladli), ale horsi je to ostatni.. hrozny animace, debilni ovladani, stupidni design rozhovoru..... takhle ne panove...