Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dojmy z PC dema - jedna velka pohroma.
  • MrSanta
    Grafika mi přišla funkční, ten styl se mi zamlouvá. Demo je velká zábava, zatím 2 průchody a nahráno krásných 7 hodin podle Steamu. Krapet problémy s kamerou, UI taky ještě potřebuje doladit (hlavně klávesu na "Take all") a zamrzí absence namluvení hlavního hrdiny, jsem namlsán SW:TOR. To ale celkem chápu, udělat 8 verzí hrdiny by stálo majlant. Ještě mě mrzí, že to nemá něco na způsob kodexu. Já mám tyhle lore serepetičky celkem rád a toto mi tam chybí.
    Boj je perfektní. Záleží na schopnostech postavy i na schopnostech hráče samotného. Komba a speciální útoky mi dávají pocit pořádného hrdiny. Obzvláště "gilotina" mi učarovala *1*. Celkově mě demo přesvědčilo, že je toto hra pro mě a nákupu v den vydání už nic nestojí v cestě.
  • Přesně tak, zkoušel sem demo na PS3 a všechno bylo parádní až na jednu věc a tou je grafika. Nepotřebuju cool grafiku, ale tenhle sytě barevný styl mě naprosto odradil. Bohužel.
  • takováhle blbost vyjde na PC... a Dark Souls - nic *16*
  • BoB.2
    Nema někdo info jak to vypadá s češtinou prej se na ni pracuje ale nic jsem nenašel .diky
  • no hlavne at tam maji zachody a stropy at nejsou zelezobetonovy bloky protoze jinak to nema cenu ani hrat :))))))
  • Paul_cz
    Osobně tenhle komiks wow-like styl nemusím...přijde mi to hnusný. Zaklínač nebo Skyrim mi sednou mnohem víc, lépe mě do sebe vtáhnou.
  • mne ta grafika vubec nesedla. nelibi se mi, protoze u mne neni schopna vyvolat jakoukoliv atmosferu - dojmy z dema
  • Ja jsem z grafickym provedeni spokojeny Lokace z DEMA vypadaji užasne maji krasny design. Třepa takovy Zaklinač 2 je taky Hodne barevny a až moc jetam Bloor a HDR jine přesvyceni obrazu a jaka je to panečku HRA. Skyrim je zas takovy barevne neslany nemastny a taky to neni Propadak.
  • ošklivé jak japonská mlátička

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit