Přejít na výpis diskuzí
Video odkrývá bohaté možnosti tvorby postav v Bloodborne
5.2.2015 | Honza Konfršt
101 příspěvků
-
Stale dookola to iste, ved si to ps 4 kupte a zahrajte si to a ty co na to nemate tak kradnite hry z pc a nezaplnujte to tu vasimi krepymi dristami o niecom co este ani nevislo alebo niecom co ste ani nehrali, dnes je doba ze ps4hraci maju aj pc tak co tu riesite
-
Sry, fakt ten váš debatní debakl mne vždycky tak rozesměje že to není možné a tomo je tady jen u článku s ds , hha tu je pořád. Fakt to stojí zato... nakonec vždy skončíse s tím že trollem nelze hnout ani hýbat a vlastně zůstane stát. *15* Dobrá práce.
-
Co teprve oproti Diablu 2 na Hell + Hardcore + naked. *15* *15*
-
akční RPG ≠ hardcore RPG
Zdravím, kašpárku. *15* Měl by sis skutečně doplnit znalosti a hlavně si vygooglovat, co znamená argument, protože o tom očividně nemáš ponětí. Neustálým spamováním toho, že žiju u maminky a sem tlusťoch, působíš akorát jako uražené a ubrečené děcko, které kope kolem sebe, protože realita je jiná, než by si přálo. *15* -
Tak to si parádní troll. Měl by si dostat ocenění :)
-
Tady má zas někdo problém. V DKS 1 jsem ten hrozný editor přežil, u dvojky jsem měl handsome skoro všechny (baby, chlapi, prostě kdokoliv se mi podařil) a u Bloodborne (vzhledem k tomu, že slidery jsou i na nejmenší detaily a kůže se dá stejně nastínovat) tak věřím, že i tam to bude v klidu. Kdo mi nevěří, tak se podívejte sem: http://static.giantbomb.com/uploads/scale_super/23/232635/2613793-7475379713-aduryba5.jpg+ Celkem v klidu tam jde udělat normální xicht, pokud si s tím někdo dá záležet. Viděl jsem i lidi, co tam běhali za kopii Harley Queen nebo Jokera, a pak že prej blbej character creation (spíš to jen projeli aby neukazovali víc)
-
proč pořád brečíš kvůli čisilkům, tak se chová snad chlap? *15*
-
"Mě to jako RPG zní.V čem se tak liší od tvého BG a PS?"
Třeba v tom, že DS má sice RPG prvky, ale stále je to akční hra (nápň hry je z 90%+ o mlácení potvor/bossů a sbírání itemů), zatímco BG je z poloviny hry (PS ještě víc) o hraní postavy a nejenom o boji, stejně jako v originálních RPG.
Mimochodem, vylepšování a volba postavy, skillů a zbraní, to je i v Diablu.
A srovnávat příběh DS s PS? To už je silný kafe. Fanboy neználek se nezapře. Tady jakákoliv debata nemá smysl. *7* -
"Pokýd se ohlednu do historie na nejlepsi hry vsech dob, tak dark souls zde muze hrde stat vedle velikanu x-com (ten puvodni), system shock, jagged aliance 2 a dalsich."
"...do historie na nejlepsi hry vsech dob..."
"...x-com (ten puvodni), system shock, jagged aliance 2..."
Zajímavé, že si vybral samé PC hry. *15* -
Koukám, že Gajínek je totálně butthurt, že ani nestíhá naklikávat. Podejte mu někdo kapesníček. *15*
-
tady je to sam nesmyslny koment :D ... hral jsem to na playstation nation je to pecka kdo ma rad takovehle hry :) ale jede to spis v stylu castelanie a nebo god of war podle toho co sem poznal z meho 15 minutoveho hrani... jo a jak tu pc lidi spini konzole ze vyslo vic her atd.. tak konzole teprv rozjeli poradny start her... a nejlepsi tituli sou na nich taky... pc brani pc aby mohli stahovat a tudiz nevyuzit hru naplno a rict si coto je za blbost :D
-
Takže o tom víš prdlačky a remcáš, jako by jsi to dohrál alepoň jednou do konce. Jak také jinak, tady je to normální...
-
Ty vůbec nevíš, co žvatláš, čteš si to po sobě aspoň? A čteš co píšu já? :D
Ano, na konci možná prohlásí jeho za císaře, ale já jsem napsal, že jsem momentálně tam, kde se on prohlásil za císaře, čili zhruba v půlce knihy. Ale ne, ty budeš pořád mlít, jak jsem strašně mimo a vkládat mi do úst něco, co jsem neřekl, jen abys mě mohl setřít *1*
Vida, já jsem to dal tak 40 hodin. Přiznávám, že jsem neprošel úplně všechny oblasti, na to mě to zase tak nebavilo. A ne, na poprvé jsem dal snad jen jednoho nebo dva bosse, jinak mi to zabralo tak 3 pokusy, jindy třeba pět. Ale abych to zkoušel 25x, jak čtu všude ve všech recenzích a diskuzích, to fakt ne. Tak Hardcore to i přes tvrzení ostatních vážně není. To jen ty mi zase vkládáš do úst něco, co jsem neřekl. Vážně ti to diskutování nejde *7* Pokud se tu někdo zamotává, tak jsi to ty, a to vážně ukrutně *5* -
ach jasně expert, všechno na poprvé, nulové zkušensti a Manus ti padl na první ránu. Dobře, končím s tebou, už si se do toho zamotal, že to pěkné není..
-
až na to že Rhulada vyhlásí císařem na konci knihy, takže musíš vědět, že Bloud pracoval jako takový super Spy první choť a šukal koho mohl i včetně krále. To prostě, když čteš musíš vědět. Buď přeskakuješ stránky nebo neumíš číst nebo jsi to nečetl.
K DS. Měl jsem nějaké zkušenosti z Demon Souls i tak mě první projetí trvalo právě těch 65 hodin a ber v potaz, že v té době jsem neměl DLC jako ty. Takže buď vynecháváš lokace včetně DLC, nešel jsi např. do Aramisu apod. tak bych to ještě bral, ale to řekni ty. 60 hodin je prostě nic, to se člověk nic nedozví *15* -
Rychlé projetí... ne, jen u káždého bosse neumřu 25x, jak tvrdí ostatní, že je to strašně HC, ale maximálně 3x. Až na výjimky *2*
-
Stále to čtu (právě se Rhulad prohlásil za císaře). Takže pokud někde na začátku byla jedna zmínka, tak mě vážně nemůžeš vinit z toho, že jsem to vypustil či přehlédl, protože jsem tou dobou zřejmě ani ještě netušil, kdo je kdo. A to, že je ze začátku vždycky těžké se v Malazu zorientovat, to mi nevezmeš.
Jo, mám 63 hodin. Hrál jsem to tak nějak normálně, zbytečně se neflákal, ale zase jsem rozhodně nejel jen hlavní linku. Ne že by ty vedlejší nějak moc odbočovaly... NG+ jsem se dostal až do Anor Londo k prsaté princezně. Pak mě to přestalo bavit. Nevím proč pořád polemizuješ o tom, jestli jsem to dohrál jednou nebo jeden a půlkrát. Asi holt nemáš jak jinak mě setřít, než hledat malinkaté detaily v tom, jestli mám nahráno 60 nebo 63 hodin a pak mě mocně označit za lháře *1* -
ted jsem si te vygooglil a maš 60 hodin v DS najeto, to tak akorát stačí na jedno rychlé projetí a když pocitám ještě DLC. *1*
-
hrál jsem do té doby než to začala být přehnaná slátanina tzn. asi 20 minut
-
za pindíka? dyť jsi to snad četl ne, tak musíš vědět, že si to bůh rozdává s králem ne? To je taková lehko zapamatovatelná věc.