Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ne, rikam neco uplne jineho. :-)
  • DS není RPG? Zajímavé. Systém vylepšování postavy podle představ (výběr hráče, za koho bude přesně hrát), tvorba hrdiny (pomáhá hráči ke splynutí s hlavním hrdinou a vložení do ROLE) a třeba úžasný příběh (stejně jako v PS nebo BG).
    Mě to jako RPG zní.V čem se tak liší od tvého BG a PS? Kromě obrovských dialogových možností a D&D system, který není nutný pro hru, která je RPG. Neříkám, že jsou to stejné hry, ale stejné žánry. Jen aby bylo jasno.
    Mě osobně se třeba system vylepšování v DS líbil víc. Tak a teď mě znič!
  • až na, že on je tady, aby začal prudit, v životě DS nehrál, nehrál ani staré RPG, jen prostě trolí *3*
  • kennyB
    Asi raději pořádné, nepřirozeně namakané bouchače, že. Jinak postavy jsou skvělé, nemusíš se na jejich obličeje, pokuď ti tenhle styl nesedí ani koukat, stačí nasadit helmu/ čepici atd... Stačí trochu myslet, než začnu prudit *3*
  • Nejsi ty náhodou ta guma Wallet Warrior?
  • přestaň GGG ty brňácká flundro
  • vkus a kdo ti řekl, že máš vkus? Maminka? Nenech se vysmát trolí chudinko...
  • nejsem del ale řeknu ti, že narozdíl od tebe má aspoň vkus na rpg, podle tebe musí být i Mordor a Assassin rpg
  • k druhému odstavci: Nehrál bych za postavu co vypadá jak děcko z oblázkového města *3*
  • kennyB
    Ale špiní se, už v DSII se oblečení nasáklo jedem a nějaký čas trvalo, než se zase vrátilo do normálu. A že monstrum po zásahu neodletí??? Moc koukáš na filmy... *7*
  • Jak můžeš srovnávat herní legendy s konzolovým odpadem. Dej si facku hned teď, dělej čekám.
  • u dela v prdeli Dele..
  • Prý hardcore RPG *1* Jen jednu otázku: Kde jsou Dungeons and Dragons pravidla?
  • reálné tak možná v číně
  • chceš říct, že to akční mlátička natře 20 let staré tahovce? no, to jsem tedy zvědavý *1*
  • A jeje, zebravy rad pc rasistu zase zavistive hejtuje hru, ktera se muze stat hernim meznikem, pac na jejich system nic poradneho nevychazi, jen mizerne porty konzolovych her a indie tituly, ktere jsou ok, ale okate si vytiraji zadek s vykonnym hardware.

Pokýd se ohlednu do historie na nejlepsi hry vsech dob, tak dark souls zde muze hrde stat vedle velikanu x-com (ten puvodni), system shock, jagged aliance 2 a dalsich. Bloodborne ma potencial dark souls prekonat a odsunout stranou, uvidime, zda se mu to podari.

Jestli si ted koupum PS4, tak jedine kvuli teto hre, ale doufam ze oddolam a poridim si az novou hw revizi.
  • chápu, že soubojový systém vypadá jak vypadá (blbě) protože se přizpůsobuje pravidlům hry, proto třeba úplně chybí fyzika a monstrum po zásahu nikdy neodletí, nebo mu třeba nepodrazíte nohy, hráči zkrátka potřebují mít pohyby monster nabiflované na milimetry dopředu a kdyby si tam potvory lítaly kam je fyzika zavane, už by se to nešlo tak naučit.. ale u takových kosmetických věcí, jako jsou třeba stopy po zásazích, to moc nechápu
  • profící živící se hrami skrz všechny weby to nazývají akční RPG, ostatní tvůrci se snaží kopírovat tohle akční RPG, ale když říká velký, tlustý Del žijící u maminky, že to není RPG, tak to musí být pravda, skláním se před tebou ó velký RPG hráči s 20 letou zkušenosti.
  • tak ta hra je graficky zastaralá v mnoha ohledech, hrdinovo oblečení se třeba vůbec nešpiní od krve, i když na něj šplíchají desítky litrů, nejsou na něm vidět stopy zranění či zásahů, plášť se ani nezašpiní
  • Teda nevím ale na dnešní poměry mě přijde ten editor jak z roku 2000...vím, že silná stránka té hry je jinde ale stejně. Je to škoda, zvlášť když to srovnám s jinými RPG. Trošku mě to připmíná hrůzy z editoru Mount and Blade nebo "umělohmotné barbie" z Neverwinternights 2.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit