Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dobrá hra, jen škoda že je tak temná a krvavá a že se odehráva ve měste. taky by tam mohlo být mín souboju a soubojovy system by mohl být lepší. ale jinak ok
  • Kozy
    Ten generovanej dungeon má být tušim jenom jeden.
  • Můžete vypadat jako japonsky vyhlížející člověk s výraznou sexuální deviací, nebo jako korejsky vyhlížející člověk s výraznou sexuální deviací. Každopádně velmi bohatá nabídka úpravy postavy. Naštěstí na vzhledu v DS sérii mi nikdy nezáleželo - kdyby ano, musel bych být deviant (nebo asiat), abych si našel oblibu u takových postav. *4*

Modely postav jsou opět na velmi špatné úrovni. Copak se nic nenaučili? Proč je ta hra tak technicky zastaralá? V DS 1 ok, tam jsem to vzal. V DS2 už jsem si říkal, že by se na to možná mohli podívat a přesunout se do roku 2014-2015, protože kvalita jejich postav je tak někdy z roku 2005 přinejlepším. *7*
  • Lotr
    Ano kde jsou ty časy bohatých RPG kde člověk strávil i hodinu u vytváření postavy.
    A o čem tady je tato hra? Zatím jen slyším o generovaných dungeonech. Což v překladu znamená že všechny budou naprosto stejné.
    Hardcore obtížnost? Jistě. Spočívající ve faktu že hráč se musí jako cvičená opice naučit kdy má udělat kotoul. WOW. Zahraj si chlapče Baldur's Gate na nejtěžší obtížnost. To je hardcore obtížnost. To je obtížnost kdy musíš přemýšlet a jediná chyba znamená prohru. Ale nemusíš se stát cvičenou opicí.
  • Ale tak musia dodrzat aj tento trademark souls serie, modely postav boli v kazdom jednom otrasne.
  • Myslíš raven's cry ktorá je aj na PS4 a dostáva v priemere 50% ?:D
  • PreidaQ
    Já si upřímně pamatuji, že v jedničce Dark Souls vypadaly ty postavy hnusně všechny. (to není žádný hate)
  • hlupáko to prezentuje IGN, ne FS, navíc je to všechno z Early buildu. ti pc-hlupáci. hrůza...
  • Marry Hotter
  • PC-kolegové ukliďněme se. My máme Raven's Cry, čili není důvod tohle hejtovat. Máme o dost lepší hru, čili ať si hrají Bloodborne, my máme Raven's Cry.
  • Vojta_Ilavsky
    Proč tedy tuhle část hry prezentovali, to vytváření postavy, hlupáku? *13*
  • Vogon
    Doufám, že tam bude podobné překvápko jako v Dark Souls, kde se snad každý strašnou dobu piplal s postavou, aby vypadala aspoň trochu slušně, a pak na ně vybafla jejich hnusná hollow držka.
  • tahle hra rozhodne neni o tom aby sis vytvarel 2 hodiny postavu jak nejakej uchylak, tudiz je to na jeji pomery bohate.
  • to jo, a hned v tvym prispevku kde ani neumis napsat slovo "nablito"
  • Vojta_Ilavsky
    “Next-Gen“ *11*
  • Harry Potter ?
  • Lotr
    No upřímně tohle bylo hrůza. Anime blbosti na hlavě a upřímně model postavy nic moc.
    Ale co. Třeba to i tak bude dobrá hra.
    Btw
    To rozhodně nebyli bohatý možnosti. Sice lepší než "vyber postavu A či B" ale z pohledu dalších titulů nabízející úpravu hlavní postavy čistý průměr.
  • Bože tady bude zas na blito :-P
  • Bože, co to je na hlavní fotce za srááče?
  • Francis
    bohaté? nie *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit