Přejít na výpis diskuzí
Video odkrývá bohaté možnosti tvorby postav v Bloodborne
5.2.2015 | Honza Konfršt
101 příspěvků
-
První otázka se týkala zamrzlého Edura, kterého si vážně nepamatuji, protože Vzpomínky ledu jsem četl před rokem cca. O Bloudovi tam sice mluví (a jak to tak chápu, tak mi přijde, že to je spíš něco jako jejich bůh, takže fakt nevím, kdy tam král sexoval s bohem - nebo proč tedy pořád říkají "U Blouda"), ale zřejmě to, že si to někde rozdával s králem, o kterém tam jinak taky jen mluví, je opět naprosto vedlejší. Promiň, že je někdo gay pro mě není vážně taková senzace, abych tomu věnoval nějakou větší pozornost. Nehledě na to, že si nejsem jist, jestli mě celkově netaháš za pindíka :D
A vím naprosto jistě, že jsem psal, že jsem DS dohrál jeden a půlkrát, takže jestli je tu někdo lhář, tak jsi to ty, když mi cpeš do úst něco, co jsem nenapsal :) -
*1* lhář, mám ti najít diskuzi o pulnočních vlnách? Opravdu chceš? Dyť to tady nikdo nečte kromě nás dvou, tak proč ze sebe děláš pytlíka. Dobře víš, že otázka tykála Blouda :) takže jenom tady potvrzuješ, jak krásně lžeš :)
-
:D Vážně mě bavíš. Jsem rád, že si pamatuješ, co jsem řekl (ironie), protože si to vážně nepamatuješ. A tím, že mi do úst vložíš něco, co jsem neřekl, ze mě lháře skutečně neuděláš, ač vím, že by sis to moc přál. Stejně tak tím, že mě budeš neustále oslovovat "děcko" ze mě děcko neuděláš. Ale díky, že mě alespoň bavíš při pracovní pauze, cítím se možná trošku provinile, že tě takhle zneužívám k uvolnění mysli...
-
co zase lžeš ty děcko ulhané, minule jsi tvrdil, že jsi to dohrál jen jednou a NG jsi ani nezačal a s Malazem? Ptal jsem se tě na Pulnoční vlny, o kterých jsi tvrdil, že je zrovna čteš, takže jsi ulhané, patetické děcko.
-
Ano, protože ze všeho, co řeknu, si vybereš jen to, co se ti hodí. Jak jsem několikrát říkal, hrál jsem DS dvě hodiny a pak to smazal. Jen abych to o měsíc později nainstaloval znovu a dohrál až do půlky NG+, ale to ty jaksi přes svou omezenost nejsi schopen pochopit. Stejně jako se mě z Malazu zeptáš na nějakou úplně malou nepodstatnou věc, kterou bych si pamatoval možná tak, kdybych tu část četl včera, ale ne před půl rokem. Jenže to ti tvá očividná zaslepenost nenávistí ke mě jakožto někomu, kdo si dovolí říct něco negativního o tvém jediném smyslu života (DS), zřejmě nedovolí vidět či pochopit. Jinak si totiž neumím vysvětlit, že žvatláš dokola pořád to samé. A ne, to že já jsem v mínusu a ty v plusu rozhodně neznamená, že ty máš pravdu a já ne. Plusy si může naklikat kdykoli.
-
Pobavil si, letmy pohlad na lineup za januar...klasika zase vyslo viac dobrych hier na PC ako na hociktoru konzolu. Nechcel by som mat len PS4, cakat 1,5 roku na prve exkluzivne rpg a aj to len akcne. Mat celkovo taku ubohu RPG ponuku...no nechcel by som.
-
a můžeš být konkrétnější, nepodkládáš svoje řečí ničím. Já si tě můžu nazvat lhářem, jelikož jsi několikrát vykřikoval, že jsi hrál DS dvě hodiny apod nesmysly, pak jsi tady machroval s Malazem a hovnoo jsi věděl, tak co si mám o takové trosce ulhané myslet?
-
Než začneš používat 80-ti kilovou zbroj s 300 kilovým mečem tak na to musíš mít staty, jinak ti jsou kotouly na nic. Ale to ty asi víš, když jsi to hrál a podle tvých komentů u toho trpěl jak zvíře...
-
A nezapomeň si, mistře, nakliklat plusy :)
-
Ano a primitiv jako ty bude neustále ostatní urážet a nadávat jim do dětí, čímž se zřejmě snaží odvrátit pozornost od vlastního nepříliš vysokého věku. A nebo jsi jen ten primitiv.
Neznáš mě, nejsem lhář, nejsem děcko, tak přestaň, jen se sám ztrapňuješ.
A ano, vím že tam není jen hlavní "příběhová linka", přesto to opět není nic světoborného a nějak extra originálního, pokud nepočítám zmíněné příběhové zasazení. -
nevím jak jsi přišel na walleta... nejsi schyzofrenik nebo jen tlustý konzolový ginger bez duše *1*
-
wallete zase ty nicky střídáš jako ponožky, kdy vytáhneš svůj kompl z roku 09, který zvládá vše ve 4K na 60FPS++ *15*
-
hele malaz experte z wiki až na to, že Dark Souls nemá linearní příběh, je hodně rozvětvený a tvoří celek, nejedná o jednu linii, že jedeš kampaň a to ulhané děcko jako ty nemůže pochopit..
-
tvoje víra mě opravdu moc zajímá
-
Mě se líbí, jak ty dokážeš diskutovat jen tak, že pořád někoho shazuješ, ale řekneš minimum k daný věci. Ano, příběhový základ možná je originální, ale příběh sám o sobě není nic extra.
-
*1* jasně úplně ti věřím ty stará škola.
-
hele ty malaz experte z wiki, řekl bych, že na herní příběhy je příběh v DS naprosto v pohodě, je to dark fantasy s filozofickou myšlenkou, není to černobílé, žádné klišé šablony atd. vskutku originální dílko.
-
pew pew bang bang...byls zničen
-
staré rpgčka hraju pořád, hrál jsem i DS ale nevím proč bych to měl porovnávat když DS není rpg...je to dobré tak možná když si chceš vyzkoušet jak se metají parakotouly v 80ti kilové zbroji a s 300 kilovým mečem zastrčeným v teplákách
-
Úžasný příběh...