Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • cumpi3
    to mas pravdu. Ale celkove si opravdu nemyslim, ze by se jednalo o next gen, ale jen o jemny posun vpred...a se spoustou debilnich socialnich funkci a sviticim dualshockem...nic velkyho, revolucniho, nic WOW...nic, proste good PC dnesni doby...a to je malo
  • Pokiaľ budú hry vyvíjať aj na staršiu generáciu, tak to bude vždy lenkozmentický rozdiel. Tak ako sú PC hry brzdené konzolami, teraz sú konzolové hry brzdené konzolami *2*
  • Khanemis
    Hmm, přijde mi, že nejhůře to vypadá na PS3 a nejlépe naopak na PS4. Xboxy jsou někde mezitím.

Ale musí se nechat, že to vypadá pěkně v podstatě na všech. A nové MGS opravdu dře výkon starých konzolí až na dřeň. Ono je to vždy zajímavé sledovat, co dokáže hardware na konci svého cyklu ještě vykouzlit. Na začátku autory nic netlačí využívat systémové zdroje ekonomicky, takže se není zas tak moc na co dívat:)
  • Ristoro
    Ať se dívám jak chci, nevidím žádný rozdíl. Zatím jsem neviděl žádnou "next-gen" hru, která by graficky překonala Crysis 3 na PC. Ti předběhli, minimálně s detaily tváří, dobu.
  • C-BEAM
    rozdiely sú skutočne kozmetické, osobne by som za výrazný rozdiel považoval napríklad kvalitné nepriame osvetlenie. Jediné velké plus je snád iba dvojnásobné framerate.
  • Přesně.
  • martin.mares.984
    To se neda srovnavat - soucana grafika je uz na tak vysoky urovni, ze ty zlepseni nejsou videt tak lehce a neni to uz kam tak dramaticky posouvat jako treba pokrok pred peti nebo deseti lety. A hlavne next-gen neni jen o kvalite grafiky, ale i o jinych dulezitych aspektech jako napr. vypocetni vykon.
  • Miserius
    Nejde vubec o to ze 10 nebo 11 tisic je hodne, ale ze to je naprosto zbytecny... 10 tisic, za neco co uz doma mam, hodně je, pokud ti rodiče bez keců daj 10 tisíc tak to "se máš", ale pro normalni, uvazujici lidi to je prozatim zbytecny
  • Kozy
    Čekal jsem teda větší rozdíl.
  • lens flares,lens flares everywhere...humus
  • I ty vtipe
  • KIMCID
    rozdil vidim je tam jinej nápis *1* *1* *1*
  • Ronox
    Zatím ne. Až k nám přijde streamovací služba PS Now.
  • cumpi3
    Tyhle konzole stejne nejsou nextgen...je to porad ta soucasna generace a kousicek k tomu...ale podivejme se treba na prechod z ps2 na ps3 ... to byl rozdíl...dneska je to next gen protoze to obsahuje samy debilni socialni funkce atp. a dualschock svetelkuje...achjo
  • mam dotaz chci si koupit PS 4 je možné hrat starši tituly MGS na PS 4 ?
  • Je to prašť jak uhoď. Ale stejně půjdu do PS4 verze. PS: Nechápu, že si pořád musíte obhajovat nepořízenní XONE/PS4, buď to chci a koupím a nebo ne. Rozhodně nenapíšu nic jako "a na některých záběrech je ten rozdíl fakt i vidět, ale jinak teda nic kuli čemu bych musel vzít deset tisíc a utíkat do krámu pro next-gen" viz. Miserius. Chápu že cca 11000 je pro někoho hodně peněz, ale v tom případě si najdu jinej koníček ;)
  • PS3 a 360ka už budou softwarově podporovány pouze omezenou dobu , někde jsem četl , že de facto do letošních vánoc , potom to bude jen šolíchání existence . Počty nově prodaných next gen konzolí obrátí zájem vývojářů k nim , s tím se nic nedá dělat . Mám PS4 i XONE a musím po pravdě přiznat , že nic superprudkého na nich zatím není .
  • Když vidím tohle porovnání, tak ty nové konzole vydali jenom kvůli trochu lepším texturám oproti starší generaci X360, a PS3 a nic víc. To že tam ještě navíc přidaji nějaký odlesk nebo světelný efekt mě z hlediska technologického pokroku moc nebere. Takže když jsem četl článek od jednoho profíka, který napsal, že: V době vydání X360 a PS3 přeskočily tyto konzole technologicky PC o dva roky dopředu, ale nové konzole jsou už dnes v době vydání zastaralé a přinášejí pouze detalnější textury a rozlišení, které je dnes už naprostý standart. A to že přinesou o tochu více objektů na scénu a složitější level desing je snad normální ne?
  • Jediný důvod, proč chtít tu next-gen verzi je imho těch 60 fps, ta grafika mě zase tak netrápí.
  • Nič viac písať netreba

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit