Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Temny genius z pekla Myiazaki sa nezaprie...vidim ze jeho vizia stvorit hru atmosferou podobnu urovni Towers of Latria z Demon s Souls sa mu dari. Kto nema playko moze lutovat lebo toto i demon s souls su hry ktore za to stoja a ktore dnes kopiruju desiatky hier principmi a stali sa etalonom vo svojom zanri temneho stredovekeho WRPG.
    • Kdo nema "playko" tak si ho proste koupi, az dostane chut si Bloodborne zahrat. Ja to u sebe vidim tak za 5-6 let, kdy bude PS4 na konci sveho cyklu a bude to hezke retro si na tom zahrat.
  • a bude tam dynamické střídání počasí a změny dne a noci?
  • Jeste rotacak a BFG a moznost postvat nepratele proti sobe a nebude nic, co by tomu dilku mohlo chybet. Jo snad titul nejlepsi RPG.
  • Trošku mimo téma, zeptám se těch co mají ps4, nejde mi se přihlásit na ps4 k PSN pořád mi to píše že mám verifykovat email, že mi poslali mail na adresu a že to mam verifykovat ale na email mi od sony nic nepřichází takže nemůžu verifykovat ůčet na mojí emailovou adresu a nemůžu se připojit k PSN neví někdo co stím ??? Díky
    • Ahoj Zdendo, hele dělalo mi to taky. Nemáš náhodou email na centrumu? Pokud ano, pak je to emailem. Mám ještě email na atlasu, tam to od sony přišlo okamžite. Lidé s tím mají hrozně problémů, je to něco s firewallem a spam filtrem na emailech....
      Zkus ještě projít složky Spam a Koš na emailové stránce.
      • Tak jsem změnil mailovou adresu verifikace na seznam kde mam druhý mail a už to fachá :-) Díky za tip.
      • A ještě nevíš, když třeba chci prodat ps3 můžu tam nějak změnit účet aby tomu novému majiteli šly hry co ode mně koupí i online, nebo bych mu musel přenechat svůj účet komplet ???
        • Přepokládám, že budeš muset účet přenechat...jinak přijde o online složku;-)
          Ale tohle nevím jak funguje, na PS3 jsem pařil jen exkluzivky a to pouze a jen single...
          Ohledně účtu, rád jsem pomohl;-)
          Můj nick je DefkorCZ
      • Ahoj mám, díky za tip vyzkouším, mám ještě mail na seznamu, ale nevím jestli teď můžu u svého stávajícího účtu změnit emailovou adresu na tu seznamáckou, anebo budu muset založit nový účet.
  • To množství krve je tam komický :D
    • Malleth
      Krev do ty hry patri. V DS mi chybela
      • v DS 2 si asi myslel. DS jej krvava celkom slusne
        • Malleth
          Pravda, ale i v jednicce by mohli klidne pridat
    • TheGGG
      táhní hrát Dotu omalovánko
    • Vogon
      A které video herní násilí není komické?
      • This War of Mine
        • Vogon
          V TWoM je násilí komické kvůli divným animacím.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit