Přejít na výpis diskuzí
Video z Dark Souls II předvádí spoustu nehezkých úmrtí
30.1.2014 | Aleš Smutný
90 příspěvků
-
Realističnost od her nijak zvlášť neočekávám, ale ten meč co má někdy od druhé minuty, mi už přijde trochu moc. :)
-
-
Ještě jak ho elegantně vytasí z pod plátovýho brnění :)
-
-
Nemôžem si pomôcť ale v tomto videu je krásne vidno, že dôvod prečo majú všetci DS za takú super hru nie je zďaleka v samotnej hre ale v hráčoch samotných.
V drvivej väčšine hier je dneska postava hráča strašne prepálená maxi omeleta oproti ,ktorej vyzerajú všetky NPCčka(Dishonored je skvelý príklad) ako totálny neschopáci. Ku všetkému máte všade samé nápovedy a keby bolo najhoršie ,vždy tu je nejaké pomocné DLCčko.
Zatiaľ ,čo v Dark Souls(a v väčšine starších kúskoch) ste len ďalšia súčasť herného sveta bez nejakých výrazných výhôd a i keď pár ich môžete časom získať aj ,tak nikdy nebudete objektívne najväčší čedar v obchode.
Bohužiaľ drvivá väčšina moderných "hip" hráčov toto nebola(a stále nie je schopná) pochopiť a ,tak neustále hrajú akoby boli proste predurčený vyhrať nech by aj trakáče padali. A potom to aj ,tak vyzerá: neblokuje, do všetkého po hlave, žiadne načasovanie liečenia alebo používanie tej najväčšej zbrane v stiesnených priestoroch....
Ručím vám zato ,že v 90% všetkých bludov o tom ako je táto hra "hardcore" a o utrpený sú výsledkom len tejto "Iam de hero" mentality.
Ako dokonalý príklad doporučujem toto video:
https://www.youtube.com/watch?v=5dHz4nYCDdM -
-
nemyslím si...jediný rozdiel, že Dark Souls sa musíš naučiť hrať, poznať svet a hľadať si to sám....keď to zvládneš, tak je hra fér a skapeš len vlastnou neschopnosťou alebo blbou náhodou. Ale tým herom potom môžeš byť i v Dark Souls, ja som s kamošom napr. prešiel celú hru iba na lvl 1, vôbec som nevylepšoval postavu a dá sa to. Videl som týpka, čo zabil Calameeta holý.
iné hry len zapneš a hráš, ale pri najvyšších obtiažnostiach môžu byt tazsie ako Dark Souls...akurát, že to je nefér obtiažnost -
-
No, pokud Ti prijde realne a cool, ze nekdo na urovni 1 bez vylepseni postavy zabije cerneho draka, tak Te docela lituji - me osobne to prijde psycho, protoze by nemel mit sanci.
-
-
Souhlas. To je právě to, co tyto hru vylučuje z kategorie RPG někam to žánru fantasy hardcore simulátor melee combatu...
-
-
-
No a práve to som myslel keď som napísal "len ďalšia súčasť herného sveta" ==> Tvoja postava /herné mechanizmy ty nezaručujú úspech sami o sebe ale musíš sa ich naučiť sám používať ,pričom rovnaké možnosti a schopnosti majú aj ostatné postavy okolo teba(či už NPC alebo hráč). Ako príklad môže poslúžiť Dark Souls a Gothic 1/2.
Keď som písal "hero" ,tak som nehovoril o blonďákovi ,čo nahý draka skolí ale o postave ,ktorá je od začiatku vybavená k tomu aby bezpodmienečne uspela ,v podstate bez ohľadu nato ,kto s ňou hrá. Zase príkladom môže byť Dishored alebo COD.
A o onej obtiažnosti mám svoje pochyby(hovorím o onej pri 8:25):
http://www.youtube.com/watch?v=GWhFcWN4E7I&feature=share&list=PL5291AA0014B21D90&index=1
-
-
Jj, DSPGaming to ze začátku pěkně prznil *1* Myslím, že potom hrál i Demons Souls.
Jinak pravda, dnešní hráči jsou dost rozmazlený tím, jak je hra hezky vede k cíli. -
-
Jj, dspgaming to hral hur, nez ve videu v tomhle clanku *1*
-
-
-
O tejto veci vie strašne málo ľudí, čo hrali Dark Souls. Tiež sa Vám stalo, že ste niekde vo svete videli poskakovať malého black phantoma, čo vyzeral ako Critter a hneď zmizol? Mne sa to stalo hneď v deň vydania a myslel som, že sa mi to zdá :DDD.
Nedávno som našiel vysvetlenie, ak v nejakom momente vo vašej blízkosti umrie veľký počet hráčov naraz, tak je šanca že sa Vám takáto haluška spawne vo vašom svete ako reflektovanie veľkého utrpenia!! :D Ešte niekto pochybuje, že je Dark Souls geniálna hra??? -
Tyhle gameplaye nesnášim... Někdo to hraje jako ponocnej jen aby umíral a dostaval zásahy aby jsme všichni mohli dělat: Hmmm, to bude asi zase těžký... Ve skutečnosti z toho akorat boli oči
-
To zase hraje nějakej lempl *7* ---
-
-
údajně je to někdo přímo z From Softu :-D
-
-
Nemaj stejně jako Naughty Dog nějakýho psa jako maskota? Tipoval bych to na něj.
-
-
Tak to rozhodně. Jen mi přijde divné, že takto zmateně vypadaly všechny lets playe.
-
-
Proč je tam na 14 března vydání jen na xbox a ps? Nemělo to zároveň vycházet i na pc???
-
-
Ono se neví kdy přesně. Možná koncem března, ale to je krajně neověřené.
-
-
no v jednom článku na anglickym EG psali že to bue později ale ještě v březnu , všude jinde píší jenom později... a na twitteru psali jen "We currently don't have a date for Dark Souls II for PC. The plan is to get it out as soon as possible after the console version." , ale léto je podle mě přestřelený
-
-
-
-
smrt je jen jedna...to co jí předcházi to už je něco jiného. *1*
-
vyzerá to lepšie už...ale ten bossák docela slabý, asi to bude tým, že má chlapík nacheatovanú postavu a vysoký level a i tak to hrá ako lamka....ale len kvôli tomuto si nechávam ešte PS3.....
-
Vypovidajici hodnota videa? Je jasny, ze hrany postavy ani zdaleka nebehaji v prvnich stadiich vybaveni a s nizkym soul levelem (rozumnej – rany, co rozdava nejsou vubec maly). Ale do takovyho stadia je potreba s postavou lecos nahrat, cehoz by se prezentovanym hernim stylem dosahovalo jen velmi, velmi pozvolna a spis by to dotycnej vzdal s tim, ze to asi neni hra pro nej :)
PS: Doufam, ze "soul–heal–sutry" se do finalni hry nedostanou a nebo budou alespon tak vzacny jako Divine Blessings v prvnim dile. Model leceni zraneni Demon's Souls s baglem plnym bylin je pro me totiz systemem, v Dark Souls uz prekonanym. -
-
Dark Souls má nato stavané levely, kratšie úseky so savepointami/bonfire, aby akurát estus flasky vydržaly.
Demon Souls toto nemá, tam musíš celý level prejsť na jeden záťah a ešte i zabiť bossa, nepodarí sa dovidenia, ideš odznova celý dlhý úsek (dajú sa robiť skratky). Vzhľadom k tomu, že je Demon Souls o dosť náročnejšie sú bylinky akurátne a na prvé hranie ich veru nie je nadostač. Celkovo je Demon viac postavený na grinde a vyššej obtiažnosti a Dark Souls zase na väčšej prístupnosti a nutnosti viac taktizovať.... -
-
S tim teda nesouhlasim. Za me jsou treba bossfighty v Dark Souls daleko tuzsi, kreativnejsi a zajimavejsi. Ze je prostredi o neco vetsim "nepritelem" v Demon's, s tim se souhlasit da, ale system odemykani zkratek ti opakovany pruchody zjednodusuje stejne jako v Darks. A byliny jako leceni? Ani jednou se mi nestalo, ze bych se snad nemel cim lecit. Naproti tomu v Darks, jsem se kolikrat modlil za blizkej bonfire, protoze jsem uz nemel zadny estus flasky.
-
-
-
Off-topic:
Před pár měsíci jsem začal znovu hrát Dark Souls, hra běžela v pořádku, udělal jsem postavu lvl 130 ng2+, ale teď najednou zničehonic, když chci hru zapnout, tak se mi nezapne GFWL(A nejde zapnout ani pomocí tlačítka home, či v menu hry.) a nemůžu hrát online, a tudíž nemůžu hrát za žádnou postavu, kterou jsem kdy vytvořil. Neví nějaká dobrá duše co s tím? Zkoušel jsem reinstalovat hru i gfwl, ale nic nepomáhá. -
-
Hru jsem asi šestkrát přeinstaloval a GFWL zase funguje.
-
PS. U ostatních her GFWL (ne)funguje jako normálně, takže se tento problém týká jen dark souls.
-