Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Keyz
    Tam je zas ten kruh při zaměření a podle toho se postava pohybuje. Znova ta hloupost.

Proč to neudělají jako u zaklínače, kde tohle není a hlavně pohybuje se přesně podle toho co mačkám. Zde zaměřím a pohyb je automaticky okolo protivníka.

Zase fakt, že to bude HC po všech směrech....
    • jop zase je to klasicky target system, asi je to jednodussi naprogramovat co se tyce animaci a mechanik
    • Jaka hloupost, locknuti nepritele neni povinne a vyuzijes ho tehdy, kdyz ti to prijde vyhodne. Kdyz ti v boji s bossem nevyhovuje, nepouzivej ho, ja ho take vyuzivam jen obcas.
    • Hnisavec
      Zaklínač 1 je práve odstrašujúci príklad akoby súboje v hre nemali nikdy vyzerať....
      • MidnighT91
        Tenhle žvást snad nemyslíš vážně že ne, souboje v zaklínačovi 1 jsou oproti dvojce perfektní...
        Btw. Po zaměření nešlo něco dělat. Nešlo proběhnout mezi nohama velké potvory apod. WTF??? Jestli ti jako dělalo problém během půl vteřiny vypnout zaměření a proskočit tam, tak za to může tvoje neschopnost a ne špatná mechanika hry...
        • Keyz
          To není pravda. Byla to komplikace a nemuselo to tam být když mnoho her z pohledu 3 osoby to nemá. Tedy špatná mechanika.

Taky si lehce vymyslím systém který ovládám, kde je něco složitější než musí a řeknu, že to je tvoje neschopnost.
          - Blbý je, že samotné ovládání tomu přidává na obtížnosti, prostě některé pohyby neuděláš anebo vždy skočit k protivníkovi apod. Ano pak jsem to vychytal vždy to vypnul / zapnul apod. Ale byla to komedie která byla zcela zbytečná.
          To lze navíc lehce dokázat, když se podíváš na hry kde tohle není a máš stejnou kameru.
          • Neni to spatna mechanika, proc ji pouzivas, kdyz ti nevyhovuje? DS je velmi variabilni v soubojovem systemu, muzes to hrat jak chces a muzes si podle toho vytvorit i prislusnou postavu. S tezkotonaznim obrnencem treba tak jako tak nebudes nikde poskakovat.
      • Keyz
        Myslel jsem Zaklínač 2 bavil jsem se o pohybu a ne o samotném boji. U zaklínače 2 se pohybuji přes jak chci a není nutnost zaměřovat i když to tam taky lze. Zde to to byla nutnost, jinak často postava sekala vedle apod. Problém. byl že po zaměření nešlo něco dělat. Nešlo proběhnout mezi nohama velké potvory apod. To mě vadilo.
        - Jestli se zde postava bude chovat lépe bez té nutnosti něco zaměřovat problém odpadne.

Tohle přece taky není příklad jak by to mělo vypadat. Každá hra to má podle svých potřeb.
  • no z tohohle videa jsem trosku v soku, vypada to hur jak predchudce, coz bych necekal polde prvnotnich asi photoshoped screenshotu. kdyz uz nic tak proboha musi zapracovat na tech stinech
    • to jo ty stíny vypadají jak kdyby je dělalo pětileté dítě a taky by měli víc zapracovat na prostředí, The Elder Scrolls maji v každym díle jiný prostředí, jednou zimu, jednou sopečný ostrov jednou krásný zelený louky, tohle je už 3 díly po sobě šedý depresivní hrad v Karpatech s přilehlýma jeskyněma
      • kennyB
        Zimní prostředí tam taky bylo a to naprosto famozní Painted world *3*
      • Hral jsi to vubec nekdy? Dark souls ma taky spoustu prostredi, jako napr.les, baziny atd. *8*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit