Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nechápu, že když tahle hra je hlavně o umírání tak, že si vývojáři nedali záležet na animaci smrti. Vždyť to je hrozný, jak pokaždé ten panák padá stejně na zem. Připomíná mi to hry před 10 lety... Proč neudělají nějaký animačky při smrti třeba jako u Dead Space, hned by to bylo o něčem jiném... *7* *7* *7*
    • ja by som bol radsej keby je tam rychly loading bez animacie:D ono ked ideš na bossa 20krat tak ta animacka len zdrazuje..a to ma este viac nasere
      • zdržuje**
  • zda sa mi to alebo to hra zas nejaka lama? alebo schvalne umiera? ..sak sa nekryje stitom vobec, pouziva tam 2metrovy mec na ktory isto ani nema strange, z toho zrkadla boss vypusti rytiera(boss tam stoji nehybne 20sek) a nie zeby na neho utocil..pocka si..asi aby to mal tazsie..
    • Miserius
      Naschval umira... Si vem ze doted lidi neveri ze to bude zase tak tezky a kdyby to prosel (pricemz verim ze tne clovek co to hral je schopny si to dat levou zadní) jak nuz maslem tak se budou lidi divit...akorat takle okatě to kazit je hnus
      • hej, ked to kazi takto okato tak to vypada fakt trapne:D mal si dat radsi slaby set a zakladny mec..nech je to trochu vyzva:D
    • Hnisavec
      je to len predvádzačka
  • vyzerá to lepšie už...ale ten bossák docela slabý, asi to bude tým, že má chlapík nacheatovanú postavu a vysoký level a i tak to hrá ako lamka....ale len kvôli tomuto si nechávam ešte PS3.....
  • Realističnost od her nijak zvlášť neočekávám, ale ten meč co má někdy od druhé minuty, mi už přijde trochu moc. :)
    • Ještě jak ho elegantně vytasí z pod plátovýho brnění :)
  • MidnighT91
    Proč je tam na 14 března vydání jen na xbox a ps? Nemělo to zároveň vycházet i na pc???
    • ales.smutny
      Ono se neví kdy přesně. Možná koncem března, ale to je krajně neověřené.
      • prudislav
        no v jednom článku na anglickym EG psali že to bue později ale ještě v březnu , všude jinde píší jenom později... a na twitteru psali jen "We currently don't have a date for Dark Souls II for PC. The plan is to get it out as soon as possible after the console version." , ale léto je podle mě přestřelený
  • Kdyz nebude cestina tak to hrat jako nebudu , proste meto nezajima. Samozrejme bych si to i koupil, ako spravny vychodni evropan.
    • bez sa ucit anglictinu radsi
    • Miserius
      Tohle bys mohl hrát i kdyby to bylo svahilsky, vubec nemusis nic cist, statistiky u zbrani jsou ciselny a zadny jiny počteníčko tam neni (kromě zpráv od hráčů a tak 10 vět od NPCček :D )
      • Blbost. Kdyby si neuměl anglicky, tak jak zjistíš, že na boj s hlavním bossem New Londo ruins potřebuješ prsten, který dostaš zabitím Sifa? Nebo prsten, kterým dokážeš vkročit do lávy a tak pokračovat do Lost Izalithu? Nebo že na skeletony v Katakombách platí divine zbraně? Gameplay mechaniky jsou vysvětleny v popiscích nebo přes dialogy. Nez nich budeš hrou bloudit a možná ji nikdy nedohraješ (bez vnější pomoci)...
  • Death/Rage is coming *14* .
  • Miserius
    Tyhle gameplaye nesnášim... Někdo to hraje jako ponocnej jen aby umíral a dostaval zásahy aby jsme všichni mohli dělat: Hmmm, to bude asi zase těžký... Ve skutečnosti z toho akorat boli oči
  • No jednička byla celkem nuda, nevím jak jiní ale já tam žádnej úžasnej příběh nenašel a hra mě celkem rychle omrzela né kvůli umírání ale spíše kvůli tomu, že jsem netušil kam se mám vůbec vydat, možná to bylo i tou grafikou, že jsem tolik cest přehlédl což jsem zjistil díky youtube. Takže celkově bych tu hru hodnotil jako nic moc.
    • Hele kamo ja jsem nikde nic nehledal a vsechno jsem nasel maximalne orientace v katakombach byla trochu delsi tak jsem si k tomu nasel mapu na wikine ale jinak nic. pokud jsi mel problem neco najit tak to znamena ze jsi moc daleko nedosel a nedostal se ani k tem tezkym NPC.
    • tak si mal hladat! omg on nevie najst cestu. = nic moc..super hodnotenie. ..alebo je tazke pouzit google ako poslednu moznost? bez hrat radsi koridorovky:D
      • Jéé další chytrolín, hledal jsem kdyby jsi uměl číst ale to už je na tebe asi moc běž radši hrát to svoje Dark Souls pitomče, člověk co maká fakt nemá náladu několik hodin pobíhat a hledat nějakou cestu a nebo hledat na internetu což jako celek mi kazil požitek ze hry. Takže vy všichni chytráci se jděte vycpat adié
        • hraj cez vikend..niekolko hodin..plz..skoro z kazdej lokacie mas skratku do firelink shrine..otazka 5minut
        • Ja Dava celkem chápu, i když to co pise zni priblble. Ona ta hra nemusi každému sednout a něco minout nebo nevedet jak dal tam není problém. Osobne jsme se musel taky na nejaky věci kouknout na netu jinak bych na to zrejme neprisel, aspoň ne při prvním hrani. DS je dobra hra, ale tomu ze se nekomu nelibi a vzasade ji není schopen solidne hrat se vůbec nedivim.
          • Aspoň někdo se špetkou porozumění. A právě to byl ten problém nevěděl jsem jak dál a bylo mi proti srsti hledat to na netu ale když tam několik hodin běhám jak blb a nic z toho tak to prostě člověk znechutí a to byl ten důvod, kvůli čemu mě ta hra přestala bavit ne kvůli obtížnosti.
            A díky moc za člověka co má ještě rozum a ne, že bude hned někoho odsuzovat za vlastní názory
          • kennyB
            Jenže když se někomu něco nelíbí, tak by to neměl hned hanit *3*
            • kennyB
              Nezlob se na mě, ale mě to jako hanění přišlo. Napsat, že to podle tebe byla nuda a že možná kvůli grafice jsi nevěděl, kam jít není u mě žádný rozumný osobní názor. Tahle hra je vyjímečná tím, že se nechce podobat těm dnešním hrám, které hráče vedou za ručičku a ukazují mu všechna tajemství, na které by si měl hráč přijít sám. Jestli si to myslel jinak, tak to potom pardon *3*
            • a kdo co haní? To jako že napíšu svůj osobní názor je hanění? aha takže když se mi nelíbí např. auto kvůli tvarům tak hned to auto haním? hmm to abych si začal dávat bacha na vlastní názory
    • Já jsem tam úžasnej příběh našel a bavilo mě to až do konce. Pro mě hra roku 2012.
      • Já zase ne pro mě to byl brak, litoval jsem peněz. 100 lidí 100 chutí každýmu sedne něco jinýho
        • Abych taky řekl svůj názor, hra teda pěkně na dvě věci a to jsem se těšil jak malej na ten port na pc pak jsem byl hodně zklamanej ne takovou pí.ovinu už nikdy
    • Miserius
      Přehlídnul jsi cesty, bylo to na tebe těžký, nenašel jsi příběh = hodnoceni "nic moc" *1* Call of Duty generace
    • Welcome to hardcore world baby.
  • Mam dotaz na hrace dark souls. Da se to hrat stylem lukare, nebo se ta zbran da vyuzit jen omezene? Mam slabost pro ranged chary ve vsech rpg i mmorpg. Asi tusim podle recenzi a videi, jaka bude odpoved, ale precejen se zeptam, kdyby to nahodou nekdo zkousel hrat timhle stylem. Dik
    • da sa to v pohode:) na YT je aj priechod celou hrou.
    • Luk/crossbow je dobrý v DS jen na aggrování některých bežných mobu, drtivě většina bossu s lukem si neškrtneš.
    • mam uplne stejny preference, pokud to hra nabizi, tak vzdycky hraju za lucistnika, takze i dark souls jsem si uplne prvne rozehral za huntera...a musim vicemene potvrdit, co pisou kolegove; osobnimu stretu se proste nevyhnes, ale kuprikladu vetsinu bossu jsem dal prave na dalku. at uz sam, nebo s pomoci docasnych pomocniku.
      je pravda, ze zacatky byly krusny, vypilovat si skill a taktiku te bude stat hodne vytrhanejch vlasu a odrikani, ale o to vic te to v dalsi fazi bude bavit *3*
    • Dela se plno challenge runů bow only etc., ale je to pro zkusene hrace, kteri uz vedi co a jak. Nevadno jsem sledoval jak typek celou hru a vsechny bosse vcetne DLC dal pomoci Greatbow. Kalameeta dokonce ustrilel bez toho aniz by ho Gough sejmul a tak ziskal raritni dialog Goughem ohledne toho, ze draka sejmul sam bez jeho intervence :).
    • Loneck
      Nevím, jestli se dá hrát celá hra vyloženě s lukem, ale kámoš teď hraje Dark Souls a bojuje opravdu hodně s lukem a dává to. Je, ale třeba občas bojovat i se zbraněmi jako meč, sekyra atd. Já osobně jsem měl v Demon's Souls i Dark Souls luk téměř stabilně jako druhotnou zbraň a i některé bossy jsem porazil jen s lukem (Penetrator - Demon's Souls).
      • Miserius
        Penetratora jsi dal lukem bez Biorra nebo s jeho pomocí?
        • Loneck
          První projetí s Biorrem (takže nuda) a měl jsem meč. NG+ s lukem záměrně bez Biorra. Zdál se mi těžký bez Biorra při boji s mečem či kopím a protože jsem věděl, že ho kámoš dal s lukem, tak jsem to zkusil taky a šlo to. V průběhu boje mě občas trefoval, takže jsem musel doléčovat.
    • Dark soul šel dohrát stylem lučisníka/kušníka s tím, že to byl spíše masochismus/výzva pro hráče, jenž to měl projeté x-krát...

Jen počítej s tím, že uděláš z toho FPS+musíš přesně vědět, co příšera udělá...

Jinak ohledně Dark soul 2, někde jsem snad četl, že podpora luků/kuší bude lepší, i když tahat sebou luk do katakomb není ideální...
    • Da se to, na youtube najdes i najeka walkthrough. Ale je to fakt oser a vetsinou to delaji lidi, kteri maji tu hru uz v maliku. A stejne se melee v nekterych pripadech proste nevyhnes.
    • To víš, že to jde. Jen to chce správné vybavení. V Demon's Souls jsem "lukaře" hrál, ale nejdřív jsem si musel klasicky na blízko vymlátit potřebně věci. A občas jsem musel luk dát na záda a vytáhnout katanu se štítem, když se mi na tělo dostali nepříjemní enemáci.
      • Neumím si např. Představit sejmnout lukem Manuse nebo Kalameeta.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit