Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • http://www.rpgamer.com/games/eternity/poe/reviews/poestrev1.html

1 (slovy jedna) recenze je fajn a nejlepší, protože to řekl Třeštík, ignorující dalších 20+ recenzí, kde hra dostala 8-9/10. OK, pane s patentem na pravdu. *15* *15* *15*
  • Daniel Třeštík : Možná je na čase přestat si myslet, že tvoje osobní zkušenost a z ní vyplívající názor = fakt. Tvrdit, že iso hry vznikaly kvůli hw omezení je hloupost. Izo bude mít vždycky na určitý hry svoje výhody. Takový Starcraft a Diablo jsou krásným důkazem, že si mimo. Obě hry jsou ve světě populární, mají velkou fanbase, prodaly snad víc kopií, než celá DS série a SC se dokonce vysílá v J. Korei v TV, což je asi tak 152x technologicky vyspělejší země, než ČR. Tolik k zastaralému hernímu pohledu... *15* *15* *15*

lolo: ano, je uznávanější. Pár DS fanboyema tvého typu, kteří v životě dohráli pár her... *15* Hlavně se prosím už neobtěžuj postovat ty trapné články typu "why DS is best" a naprosto tristní TOP listy z Edge (nejhorší list, co sem kdy viděl), protože je to fakt k smíchu. Když pominu, že článek = názor jednoho člověka, tak já tady můžu zase postovat opačné odkazy z jiných webů, kde se opěvujou jiný hry... tvoje argumentace rádoby autoritou je velmi primitivní...
  • možná je načase sundat nostalgické brýle, jelikož nostalgie dělá daleko lepší hry, než opravdu jsou. Krásný příklad je ten KOTOR 1,což jsem považoval za fantastickou hru, nedávno jsem to dohrál a musel jsem se sám sobě vysmát. Ta hra je průměr. To samé Gothic, ten combat v současnosti působí naprosto směšně. BG je dobrá, jenže iso RPG vznikaly kvůli omezení HW, teď to působí archaicky, stačí se kouknout na PoE, což je prostě hra bez jiskry a kdyby nevznikla, nic se nestane.

http://www.rpgamer.com/games/eternity/poe/reviews/poestrev1.html

tahle recenze je fajn na PoE...
  • uznávanější kým? BG je přeci jen už 15 let staré a spousta dnešních hráčů ho vůbec nehrála. Uvidíme, jestli se o DS bude mluvit za 15 let od vydání. Pro mě je BG lepší hra - tisíckrát lepší možnosti roleplayingu, zajímavý svět a questy, epický pocit, tuny lore z Forgotten Realms, DnD pravidla. DS je taky skvělá hra, jen ne tak skvělá na BG. Dnes v době konzoloidní (a nejen konzoloidní) debilizace her je to celkem svěží vítr svou obtížností a připomíná to staré dobré časy, kdy RPG hry bývaly hardcore.

Zajímalo by mně, kolik z těch lidí, co tvrdí, že DS je nejlepší RPG všech dob, hrálo staré dobré tituly jako Ultima Underworld, Gothic, BG, NWN2. Rozhodně je to ale hra 9/10, možná i 10/10
  • a víš, že dost často je v současnosti Dark Souls uznávanější než BG2?
  • Souhlasím s muhaha. Jinak lolo přede mnou je zloděj nicků. Vůbec ho neznám a nevím, o čem to blekotá.
  • Omlouvám se, občas mluvím sám se sebou a teď koukám, že se neumím pořádně ani podepsat. Mimochodem, Dela sem si vymyslel sám, je to moje alterego - používám ho, když mám lepší chvilku. Ale nemusíte mě litovat, já se už léčím.
  • Na druhou stranu, to, že mě to nebavilo neznamená, že to je fakt. Někoho jiného to určitě bavilo, jinak by BG2 nebyla jednou z nejuznávanějších RPG všech dob. Jo, to je asi pravda. Občas si to musím takhle v hlavě objektivně urovnat. Mám problémy se slepým uctíváním DS, takže občas vidím všechno černobíle a co nemá nálepku DS, tak ignoruju a pomlouvám...
  • Hmm, teď mi došlo, že gameplay je vlastně subjektivní. Sem zase napsal blbost. To sou ty záchvaty...
  • nejhorší jsou ponížení trollové, kteří si zakládali na tom, že aspoň nepíší pod anonymem, jenže se ponížili tak moc, že už se stydí psát pod svým nickem a sklouzli k tomu nenáviděnému anonymu a ještě se ten člověk pojmenuje dost podobně, jako ten který ho několikrát ponížil, což je vrchol trapnosti a ubohosti i na Dela. Zdravím tě Dele, tvůj oddaný fanoušek haha...
  • https://www.youtube.com/watch?v=wjpcKIQyK5I

Škoda že tenhle člověk nedělá i na Dark Souls. Je dle mého fakt dobrej.
  • Dark Souls je minimálně hra generace, snad trojka bude zase poklad.

http://www.digitalspy.com/gaming/retro-corner/news/a529058/why-dark-souls-is-our-game-of-the-generation/
  • KOTOR *15* To nemyslíš vážně? Že ne? Kdybys napsal aspoň KOTOR 2, ale jednička by neuspěla ani jako příběh pro pětileté *15*
  • Dele, proč nepíšeš pod svým účtem. Stydíš se? Po všech těch ztrapněních, nakladáčkách se ti vlastně ani nedivím *15*
  • Jelikož stovky lidí si ho domýšlí, tak asi za něco stojí *15*
  • ps. nejlepší že člověk co krade nicky, má drzost mluvit něco o argumentech. Nejsi ty náhodou Del, toho ubožáka jsem nějak dlouho neviděl...
  • to máš pravdu. Dark Souls je herně 100 let oproti BG a Torment. Hlavně Torment *15* *15* *15* Ten gameplay *15* *15* *15*
  • To je ten problém, ty vedlejší(nepotřebené) lokace by tě měly bavit jako právě v Dark Souls, v BG 2 je to neskutečná natahovačka, takže nemáš ani chuť tam jít, zase strašný rozdíl oproti DS.
  • BG2 natahované? Uvědomuješ si doufám, experte, že 80% BG2 jsou dobrovolné vedlejší questy, celé žraločí město nebo Ust Natha v Underdarku jsou lokace, které k dohrání hry vůbec nemusíš navštívit, stejně jako většina lokací na povrchu.. to musí být pro dnešní generaci hráčů něco tak nepochopitelného, že to podle mě vůbec nepobírají
  • Tož, na rpg roku a hru roku to stačilo, což neni moc dobrá vizitka pro konkurenci, zvlášť hry od Form software, kde je AI nepřátel cca na úrovni mobů z Wowka

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit